Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.027
- Πόντοι
- 3.656
πασοκ.λαου λαου και ευγενικα πηγαινε ρε...θα σε βοηθησω να το φας
πασοκ.λαου λαου και ευγενικα πηγαινε ρε...θα σε βοηθησω να το φας
το Ορθοδοξο θα εννοεις φυσικαπασοκ.
Δεν υπαρχει αλλοτο Ορθοδοξο θα εννοεις φυσικα
παρε και προφιτερολ αθηναιο....βοηθαει στο σβησιμο οταν τρωςλαου λαου και ευγενικα πηγαινε ρε...θα σε βοηθησω να το φας
Ποιος κάνει το καλύτερο στην Αθήνα;παρε και προφιτερολ αθηναιο....βοηθαει στο σβησιμο οταν τρως
και εσενα θα βοηθησω να παρεις τις κληρονομιες ΤΑΧΙΣΤΑπαρε και προφιτερολ αθηναιο....βοηθαει στο σβησιμο οταν τρως
και εσενα θα βοηθησω να παρεις τις κληρονομιες ΤΑΧΙΣΤΑ
Για να του τις φας με τον φιλο χρυσηβιζα μετα....και εσενα θα βοηθησω να παρεις τις κληρονομιες ΤΑΧΙΣΤΑ
οχι ρε ειμαι τιμιος,ΤΙΜΙΟΣ..φτωχος γεννηθηκα φτωχος και θα πεθανωΓια να του τις φας με τον φιλο χρυσηβιζα μετα....
καλα αυτο δεν θελει και καμιά προσπάθειαοχι ρε ειμαι τιμιος,ΤΙΜΙΟΣ..φτωχος γεννηθηκα φτωχος και θα πεθανω
η ΤΙΜΙΟΤΗΣ θελει ΜΕΓΙΣΤΗ προσπαθειακαλα αυτο δεν θελει και καμιά προσπάθεια
Είστε άπαντες κάφροι
Θα κλειδώσω το νήμα, μουνοπανάδες.
καιρο εχουμε να δουμε και κανα κωλο
το ματς ηταν για καραμπινατο χηναρι...τελικα η μπιλια εκατσε με κατι σπορια στο ζελο...ομως για να πω την αληθεια ,εδω και πολλα χρονια ,φετος ειδα αγωνα με απλο εισητηριο και δεν εβγαλα διαρκειας...νο ενα αφορμη το χαστουκι με το παληκαρακι που σκοτωσαν οι μουλοι,πραγματικα με ξενερωσε τελειως.....νο δυο οι περιεργες καταστασεις που ζουμε και δεν μπορω να ανεχτωστα πενηντα μου και δεν υπαρχει περιπτωση να παθω κανα εγκεφαλικο για κανενα πουστη....οποτε τραβηξα λιγο μια γραμμη πισω και βλεπουμε,χαλαρα!Για πες για ματς χθες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: