baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
φυγε μωρη σαλουπα κατσικοποδαρε.να την πας για πιτσα
φυγε μωρη σαλουπα κατσικοποδαρε.να την πας για πιτσα
Γλυκόλογα Θέλω εγω... καρδούλες, γούτσου _γούτσου... άντε και ένα τρίο για τον Αντρουλη μουτο πουλο ολοι πηρα καρδουλα ειναι ψημενο το μωρο.
κριμα θα της ελεγα να παμε για κανα ποτακι να τα βρουμε.Δεν έχει δουλειά..Είναι μαζί μου και διαβάζουμε της μαλακιες σου μπας και μου κοπεί η όρεξη... και είναι έξυπνη....
το εχει κανονισει ηδη τύπε εχει φορτωσει λιντλ καρδις δυο συν ενανα την πας για πιτσα
το νου σου θελει τριο...θα φερει κι αλλον και δεν υπαρχουν εγγυησεις...φυγε οσο ειναι καιροςφυγε μωρη σαλουπα κατσικοποδαρε.
Ζητά δημόσια συγγνώμη που την έχεις προσβάλει για κόντρες που έχεις με άλλους και δεν φταίει....και βλέπουμε...κριμα θα της ελεγα να παμε για κανα ποτακι να τα βρουμε.
συγχαρητηρια λοιπον, μπραβο γιολαντα... πεστης...
Με μένα μόνο τριο...Γλυκόλογα Θέλω εγω... καρδούλες, γούτσου _γούτσου... άντε και ένα τρίο για τον Αντρουλη μου
μπακλαβαδακι μου το τριο να το παραβλεψουμε ναι?Γλυκόλογα Θέλω εγω... καρδούλες, γούτσου _γούτσου... άντε και ένα τρίο για τον Αντρουλη μου
Την Γιολάντα only....το νου σου θελει τριο...θα φερει κι αλλον και δεν υπαρχουν εγγυησεις...φυγε οσο ειναι καιρος
Αχ και μου αρέσει ο μπακλαβάς...σαν γλυκό όχι γκομενος...μπακλαβαδακι μου το τριο να το παραβλεψουμε ναι?
με ειπες μπακλαβα?Αχ και μου αρέσει ο μπακλαβάς...σαν γλυκό όχι γκομενος...
πες την και χαλβαδακι μου να δω κατιμπακλαβαδακι μου το τριο να το παραβλεψουμε ναι?
θα με πει χαλβα μετα.πες την και χαλβαδακι μου να δω κατι
μπαρος παιζει επικινδυνα....πες την και χαλβαδακι μου να δω κατι
Δηλαδή σε χαλάει να με πάρεις μαζί με σοφι?μπακλαβαδακι μου το τριο να το παραβλεψουμε ναι?
ρε δουλεια δεν εχεις?τι ηρθες να μας κανει χαλαστρα.το εχει κανονισει ηδη τύπε εχει φορτωσει λιντλ καρδις δυο συν ενα
Εσύ με είπες μάτια μου γλυκά....με ειπες μπακλαβα?
ρε με ειπε μπακλαβα?
τα σοροπια μου για σενα ολα.
ΠΡΟΧΩΡΑ ΦΙΛΕ-ΜΠΑΡΕ το εχειςρε δουλεια δεν εχεις?τι ηρθες να μας κανει χαλαστρα.
το ξερεις το τραγουδακι του γαρδελη δεν το ξερεις αντε σπασε ρε μαλακα.
εσυ θελεις αγιο. και επισης δεν εχω ματια για αλλη.Δηλαδή σε χαλάει να με πάρεις μαζί με σοφι?
Κλείσαμε το τρίο. Είμαι 80αρης σαν 2 σαρανταρηδες.Με μένα μόνο τριο...