Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.468
- Πόντοι
- 12.756
πρεπει να παω ενα μπελάτζιο .. μου εχει λειψειντροπη σου...
μονο ο Αγιος μπορει να ξέρει πως ειναι
πρεπει να παω ενα μπελάτζιο .. μου εχει λειψειντροπη σου...
φιλος Μπραμπ που ειναι;παλι γαμαει;μαλακα θα ρεψειπρεπει να παω ενα μπελάτζιο .. μου εχει λειψει
πρεπει να παω ενα μπελάτζιο .. μου εχει λειψει
Καλημέρα γέροντα. Πέρα από την καλή σου πρόθεση να ηρεμήσεις τα πνεύματα, ελπίζω να το καταλαβαίνεις κι ο εσύ ίδιος ότι όλα αυτά που έγραψες είναι μία φιλοσοφία της δεκάρας. Εκτός αν είσαι στο ίδιο επίπεδο με όλους αυτούς που σου κάνανε likes επειδή δεν είχαν καλύτερες επιλογές στη ζωή τους από τον αγοραίο.
Για πες μας τις άλλες συναλλαγές για να συγκρίνουμε;
πολυ δουλεια στην Λαρτιτζιανοφιλος Μπραμπ που ειναι;παλι γαμαει;μαλακα θα ρεψει
αμα θελει την αγοραζει ρεπολυ δουλεια στην Λαρτιτζιανο
ε του πουστη , ολη μερα δουλευει , 10 ευρω μια πιτσα 8 κομματια δεν μπορει να παρει .. ημαρτοναμα θελει την αγοραζει ρε
εφαγα απο Μπενβενουτο πιτσα σημερα..καλη ητανε του πουστη , ολη μερα δουλευει , 10 ευρω μια πιτσα 8 κομματια δεν μπορει να παρει .. ημαρτον
Δεν ψιλογλυκίζει αυτή?εφαγα απο Μπενβενουτο πιτσα σημερα..καλη ηταν
ενταξει μαλάκα, εσεις εδω μεσα θα με κάνετε να παθω καμιά κατάθλιψηεφαγα απο Μπενβενουτο πιτσα σημερα..καλη ηταν
Ρε μλκενταξει μαλάκα, εσεις εδω μεσα θα με κάνετε να παθω καμιά κατάθλιψη
ουτε σε καταφυγιο δεν θα την ετρωγα
καλη ηταν..μια σπεσιαλ τα παντα ολα εκτος μπεικονΔεν ψιλογλυκίζει αυτή?
ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ειπα ηταν καληενταξει μαλάκα, εσεις εδω μεσα θα με κάνετε να παθω καμιά κατάθλιψη
καλη ηταν..μια σπεσιαλ τα παντα ολα εκτος μπεικον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ειπα ηταν καλη
Πάω για πίτσα κορλεονε
ναι την εξτρα λαρτζ παρεΠάω για πίτσα κορλεονε
Φανταζομαι τι υστερία θα παθαινες αν εσταζε η πενα σου, οπως του Καρολουενταξει μαλάκα, εσεις εδω μεσα θα με κάνετε να παθω καμιά κατάθλιψη
φορα καλτσες μαλλινες, αθλητικα παπουτσια , μετα ξεκι΄να με τα ποδια πηγαινε απο Ανω γλυφαδα παρε περιφερειακο και φτασε 401 νοσοκομείο, μετα γυρνα απο κεντρο σπιτικαλη ηταν..μια σπεσιαλ τα παντα ολα εκτος μπεικον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ειπα ηταν καλη
Μετά την παραδοχή του τι κάνεις βλέπω νέο γύρο χωρίς τζατζίκιδεν θα το έλεγα φετίχ βέβαια αλλά είναι ωραίο....
Είδες τι κάνω η άτιμη η πουτανα ?