Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.914
Πόντοι
6.035
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (17 μέλη και 28 επισκέπτες
πολλα μελη αλλα τηγανιτα τιποτα. :confused:

Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
28.933
Πόρνες που δεν εκπορνεύονται. Μπορείτε να μας το
έχει θέμα με τις γυναίκες και εχει βρει εμένα που συμβολιζω κάτι ανήθικο και προκλητικό να βγάλει όλα του τα θέματα που κανονικά θα έπρεπε να τα βγάλει εντός δρομοκαιτειου...

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.170
Πόντοι
10.411
ezgif-5-d88c8f2753.gif

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ρε μουνόπανο, το χεις συνήθεια να κατσικώνεσαι εκεί που είσαι ανεπιθύμητος; Γι αυτό έφυγες κυνηγημένος και κρύβεσαι κάπου στα κωλοχώρια της Γαλλιάς;
Χαιρετίζομεν τον άνδρα τον γυναικωτόν! :2funny: Μαλάκα μου δεν υπάρχεις με αυτό το ντυσιματάκι, κλαίωω

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
έχει θέμα με τις γυναίκες και εχει βρει εμένα που συμβολιζω κάτι ανήθικο και προκλητικό να βγάλει όλα του τα θέματα που κανονικά θα έπρεπε να τα βγάλει εντός δρομοκαιτειου...

Περίμενε γιατί χτύπησα φλέβα. Έχει να βγεί πολύ μίσος από τον πόνο (ίσως και την απόρριψη) που έχει υποστεί από γυναίκες.

awdl0re II

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Like
342
Πόντοι
21
κ.Καλόγερε θα μπορούσατε να συνοψίσετε σε λίγες γραμμές ποιο το παράπονό σας από τον κ.Άγιο; εννοώ σαν αρχικό έναυσμα, διότι οι σπόντες και η ηθελημένη μεγέθυνση μιας περσονοδιαμάχης είναι αναμενόμενα και εν μέρει καλοδεχούμενα (από άποψη συλλογικού χαβαλέ) μετά

awdl0re II

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Like
342
Πόντοι
21

υπονοείτε ότι οι περισσότεροι εκ των 45 την παίζουν με την διπλανή καρτέλα και δεν έχουν ελεύθερο χέρι να τοποθετηθούν;

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.170
Πόντοι
10.411
υπονοείτε ότι οι περισσότεροι εκ των 45 την παίζουν με την διπλανή καρτέλα και δεν έχουν ελεύθερο χέρι να τοποθετηθούν;
Δεν άντεξε την συγκίνηση ο baros και πήγε για νάνι
Y7-Zqm-M-1.gif

awdl0re II

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Like
342
Πόντοι
21

ξεράθηκα στα γέλια με την σελίδα που εσείς και ο κ.Ρώγης σχολιάζετε τα μαγαζιά στο κέντρο που σε χρεώνουν ένα δεκάρικο κοκτέιλ για να κάτσεις σε κάνα κατουρημένο σπασμένο παγκάκι παραδίπλα από το φίσκα ιν μαγαζί

τόσα χρόνια νόμιζα ότι είμαι ο μόνος που το σκέφτομαι
περνούσα τις προάλλες από Παγκράτι με το βλέμμα στα μπαλκονάκια των διαμερισμάτων μήπως δω κανένα Πούσυ να απαγγέλει ποίηση σε θολοκουλτουριάρα Τιντερού και βλέπω αυτό το μαγαζί δίπλα από Έλβις να πίνει ο άλλος ΠΟΤΑΡΑ ενώ αγκαλιάζει την πινακίδα του δρόμου όρθιος

ναι, είχε γεμίσει το μαγαζί, το πεζοδρόμιο, τα παγκάκια, τα σκαλάκια και έμενε μόνο αυτό για αποκούμπι: η πινακίδα ένα τετράγωνο πιο κει

όχι δεν ήταν μεθυσμένος που απομακρύνθηκε να ξεράσει: όλη η παρέα είχε αράξει γύρω από την πινακίδα, σαν ινδιάνοι γύρω από την φωτιά

η μόνη διαφορά από τους ινδιάνους ήταν ότι αντί να έχουν το βλέμμα καρφωμένο στον μεγάλο Μανιτού, το είχανε στα γκομενάκια που αράζανε 2 στενά πιο κάτω (στο ίδιο μαγαζί όμως πάντα, προσοχή, άρα το μαγαζί είναι ιν)

εν τω μεταξύ για να παραγγείλεις, πρέπει να στείλεις όντως σήματα καπνού στον απέναντι λόφο

γέλασα τόσο που είπα να ξαναμπω (δήλωση ρεζνοφ: πούτσα μας)

δευτερεύων ο ρόλος της μυστήριας γυναίκας που την πέφτει στον Άγιο

(εν τω μεταξύ μπορεί να έχει 10 γκομενάκια να χορεύουν ξεδιάντροπα καν καν, αλλά αν δεν φλερτάρει κάποια με τον Νηματοθέτα, δεν μου έρχεται ιντερνετικό χλιμίντρισμα, για κάποια διαστροφή πρόκειται σίγουρα, θα το ψάξω όταν πεισθώ για ψυχολόγο)

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Τύπος καλογερο κατά δήλωση του έχει πεσμένη λίμπιντο και παίρνει χάπια για να αποκτήσει ορμές.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βγάζει μίσος για τους πουτανιαριδες οι οποίοι γαμανε,γαμανε,γαμανε,γαμανε και ξαναμαναγαμανε.
Και σκέφτεται ο κακομοίρης που την βρίσκουν τόση όρεξη.

Επίσης είναι μεγάλη μαζοχα και απολαμβάνει το ξεφτιλισμα που τρώει, ζει γι'αυτό, να εγείρει αντιδράσεις και να τον χλεμπονιαζουν πάντες.
Του θυμίζει το χωριό του...

Τα έχω ξαναπεί, βάζω και ντοκουμέντα...νησαφι πια...:cartman:

Να διευκρινίσω για το συμπλήρωμα με ενίσχυση ψευδαργύρου ότι έκανε πάνω από δύο εβδομάδες να δείξει αποτελέσματα, αλλά τώρα ενεργεί κανονικά.

Αποφασίζεις να εντάξεις το διατροφικό συμπλήρωμα στη διατήρηση της γενικής σου ευεξίας κι έληξε το πρόβλημα. Αν μια μέρα ξεχάσεις να το πάρεις, η ευεξία παραμένει, αλλά η λίμπιντο η οποία επηρεάζεται από τον ψευδάργυρο παρουσιάζει μία πτώση. Επίσης πρέπει κατά εποχές να κάνει κανείς ένα διάλειμμα. Έτσι μου είπε ο φαρμακοποιός.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom