awdl0re II
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Like
- 342
- Πόντοι
- 21
Εδώ έχει γυναίκες που είναι πόρνες χωρίς να χρειάζεται να εκπορνεύονται
τα σέβη μου Πάτερ Καλογερίσϊε
Εδώ έχει γυναίκες που είναι πόρνες χωρίς να χρειάζεται να εκπορνεύονται
έχει θέμα με τις γυναίκες και εχει βρει εμένα που συμβολιζω κάτι ανήθικο και προκλητικό να βγάλει όλα του τα θέματα που κανονικά θα έπρεπε να τα βγάλει εντός δρομοκαιτειου...Πόρνες που δεν εκπορνεύονται. Μπορείτε να μας το
πολλα μελη αλλα τηγανιτα τιποτα.
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (17 μέλη και 28 επισκέπτες
![]()
Χαιρετίζομεν τον άνδρα τον γυναικωτόν!Ρε μουνόπανο, το χεις συνήθεια να κατσικώνεσαι εκεί που είσαι ανεπιθύμητος; Γι αυτό έφυγες κυνηγημένος και κρύβεσαι κάπου στα κωλοχώρια της Γαλλιάς;
έχει θέμα με τις γυναίκες και εχει βρει εμένα που συμβολιζω κάτι ανήθικο και προκλητικό να βγάλει όλα του τα θέματα που κανονικά θα έπρεπε να τα βγάλει εντός δρομοκαιτειου...
Έχεις αρχίσει και κουράζειςΧαιρετίζομεν τον άνδρα τον γυναικωτόν!Μαλάκα μου δεν υπάρχεις με αυτό το ντυσιματάκι, κλαίωω
Έχεις αρχίσει και κουράζεις
πολλα μελη αλλα τηγανιτα τιποτα.
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (17 μέλη και 28 επισκέπτες
![]()
Δεν άντεξε την συγκίνηση ο baros και πήγε για νάνιυπονοείτε ότι οι περισσότεροι εκ των 45 την παίζουν με την διπλανή καρτέλα και δεν έχουν ελεύθερο χέρι να τοποθετηθούν;
Peace my brothers...Peace..
Να διευκρινίσω για το συμπλήρωμα με ενίσχυση ψευδαργύρου ότι έκανε πάνω από δύο εβδομάδες να δείξει αποτελέσματα, αλλά τώρα ενεργεί κανονικά.
Αποφασίζεις να εντάξεις το διατροφικό συμπλήρωμα στη διατήρηση της γενικής σου ευεξίας κι έληξε το πρόβλημα. Αν μια μέρα ξεχάσεις να το πάρεις, η ευεξία παραμένει, αλλά η λίμπιντο η οποία επηρεάζεται από τον ψευδάργυρο παρουσιάζει μία πτώση. Επίσης πρέπει κατά εποχές να κάνει κανείς ένα διάλειμμα. Έτσι μου είπε ο φαρμακοποιός.
Ως προς τι ο θυμός αγαπητέ?
Θα πατησε μαλλον λαθος και πηγε θυμο...Ως προς τι ο θυμός αγαπητέ?
Ως προς τι ο θυμός αγαπητέ?