Εσύ ρε παίχτη μήπως να ήσουν λίγο πιο ευγενικός με την κοπέλα.... Στα ρεμαλια μπορείς να μιλάς όπως σου μιλάνε στην γυναίκα όμως δεν κάνει είσαι και γάλος με το παπά μπροστά
Τύπε μου, επειδή κάνεις συστάσεις, ευκαιρία να υπενθυμίσω και τι έγραψε:
Όντως είναι καλό περιστατικό
Γι " αυτό ασχολούμαι εχω βάλει σε δεύτερη μοίρα το παπαφιλιπσ θα τον πιάσω μετά
Χαχαχαχ εχω προηγούμενα θέλω να τον αναλάβω προσωπικά
Είμαι λοιπόν ένα καλό περιστατικό και θέλει να με αναλάβει προσωπικά. Το περιστατικό είναι με αρνητική έννοια, επειδή έχει προηγηθεί αρνητικό σχόλιο του Άγιου.
Τι είναι αυτή η κυρία που με αντιμετωπίζει με ειρωνικό τρόπο χωρίς να με ξέρει; Μία πόρνη που μόνο εδώ μέσα έχει εκτίμηση, ενώ στην κοινωνία καμμία υπόληψη και ντρέπεται να πει τι δουλειά κάνει.
Εσύ σαν άντρας το δέχεσαι να σου μιλάει έτσι μία πόρνη; Με τι προσόντα θα έρθει να μου μιλήσει έτσι, τι έχει κάνει στη ζωή της άλλο από το να ανοίγει τα πόδια στον κάθε τυχάρπαστο; Από πού κι ως πού της οφείλω σεβασμό;
Πεταχτήκανε και κάτι ευνουχισμένα αντράκια και μαζί με αυτούς ακόμα κι ο ξεβράκωτος ο barock και φωνάζανε για το σκάνδαλο. Η ντροπή του αντρικού γένους. Τους έχω γραμμένους κι αυτούς και την κυρία που έχει μπερδέψει το bou με την κανονική ζωή και νομίζει ότι μπορεί να πουλάει και μούρη.