Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

awdl0re II

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Like
342
Πόντοι
21
Αλήθεια?. Τι πρόταση?

καλησπέρα Γιολάντα, είμαι η αντιπολίτευση στην κοσμοθεωρία του Αλέξανδρος

μήπως σας βρίσκεται καμία κόκκινη περούκα; αν όχι μπορώ να σας την κάνω Δώρα..εε δώρο εννοούσα

ο αξιότιμος κ.Πούσυ απουσιάζει σήμερα; :)

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Τύπε μου, επειδή κάνεις συστάσεις, ευκαιρία να υπενθυμίσω και τι έγραψε:

Είμαι λοιπόν ένα καλό περιστατικό και θέλει να με αναλάβει προσωπικά. Το περιστατικό είναι με αρνητική έννοια, επειδή έχει προηγηθεί αρνητικό σχόλιο του Άγιου.

Τι είναι αυτή η κυρία που με αντιμετωπίζει με ειρωνικό τρόπο χωρίς να με ξέρει; Μία πόρνη που μόνο εδώ μέσα έχει εκτίμηση, ενώ στην κοινωνία καμμία υπόληψη και ντρέπεται να πει τι δουλειά κάνει.

Εσύ σαν άντρας το δέχεσαι να σου μιλάει έτσι μία πόρνη; Με τι προσόντα θα έρθει να μου μιλήσει έτσι, τι έχει κάνει στη ζωή της άλλο από το να ανοίγει τα πόδια στον κάθε τυχάρπαστο; Από πού κι ως πού της οφείλω σεβασμό;

Πεταχτήκανε και κάτι ευνουχισμένα αντράκια και μαζί με αυτούς ακόμα κι ο ξεβράκωτος ο barock και φωνάζανε για το σκάνδαλο. Η ντροπή του αντρικού γένους. Τους έχω γραμμένους κι αυτούς και την κυρία που έχει μπερδέψει το bou με την κανονική ζωή και νομίζει ότι μπορεί να πουλάει και μούρη.

Αυτή που ασκεί το λειτούργημα της πόρνης, βρίσκεται σε ένα σάιτ για πόρνες. Άρα στο σωστό μέρος.

Εσείς που είστε ξενοδόχος, κατασκευαστής ιστοτόπων, ψυχολόγος, μέντορας κλπ, και δεν έχετε ανάγκη από πόρνες, διότι διαθέτετε γκόμενες και σπονσορέτες, τι δουλειά έχετε εδώ;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.914
Πόντοι
6.035
εγω ειμαι κοπλε παντως :birdman:
ρε μουνι μαζι σου θα τα παρεις?ρευστοποιησε τα να τα παρεις στην κατακομβη σου. :birdman:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπραμπ ακομα γαμαει,περναει μπεικα και εσυ ριφρεσαρεις μπου και διαβαζεις παπαριες καυλογερο:birdman:
εγω ειμαι κοπλε παντως. :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
Αυτή που ασκεί το λειτούργημα της πόρνης, βρίσκεται σε ένα σάιτ για πόρνες. Άρα στο σωστό μέρος.

Εσείς που είστε ξενοδόχος, κατασκευαστής ιστοτόπων, ψυχολόγος, μέντορας κλπ, και δεν έχετε ανάγκη από πόρνες, διότι διαθέτετε γκόμενες και σπονσορέτες, τι δουλειά έχετε εδώ;
περναει το χρονο του μωρμαλακα μεχρι να τελειωσει το σαιτ του

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467

Γιατί δεν περνάει τον χρόνο του με τις γκομενες του ή με τις σπονσορέτες του, ή παίζοντας ποιοτικά το πουλί του μόνος του, και έρχεται να τον παίξει εδώ και να μας ζαλίζει το θυμιατό;

Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
28.933
Τύπε μου, επειδή κάνεις συστάσεις, ευκαιρία να υπενθυμίσω και τι έγραψε:

Είμαι λοιπόν ένα καλό περιστατικό και θέλει να με αναλάβει προσωπικά. Το περιστατικό είναι με αρνητική έννοια, επειδή έχει προηγηθεί αρνητικό σχόλιο του Άγιου.

Τι είναι αυτή η κυρία που με αντιμετωπίζει με ειρωνικό τρόπο χωρίς να με ξέρει; Μία πόρνη που μόνο εδώ μέσα έχει εκτίμηση, ενώ στην κοινωνία καμμία υπόληψη και ντρέπεται να πει τι δουλειά κάνει.

Εσύ σαν άντρας το δέχεσαι να σου μιλάει έτσι μία πόρνη; Με τι προσόντα θα έρθει να μου μιλήσει έτσι, τι έχει κάνει στη ζωή της άλλο από το να ανοίγει τα πόδια στον κάθε τυχάρπαστο; Από πού κι ως πού της οφείλω σεβασμό;

Πεταχτήκανε και κάτι ευνουχισμένα αντράκια και μαζί με αυτούς ακόμα κι ο ξεβράκωτος ο barock και φωνάζανε για το σκάνδαλο. Η ντροπή του αντρικού γένους. Τους έχω γραμμένους κι αυτούς και την κυρία που έχει μπερδέψει το bou με την κανονική ζωή και νομίζει ότι μπορεί να πουλάει και μούρη.

Μην πας. τόσο δεξιά ρε παιδι μου.... γύρνα λίγο από την άλλη γιατί θα τρακάρεις...
Δεν βγαίνει έτσι η ζωή , ανθρώπινα το λέω!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706

Εδώ έχει γυναίκες που είναι πόρνες και ένα πλήθος άντρες που τις γαμάνε, χωρίς να χρειάζεται να εκπορνεύονται. Δεν είναι στο ίδιο επίπεδο, γλοιώδη σαλίγκαρε.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
Γιατί δεν περνάει τον χρόνο του με τις γκομενες του ή με τις σπονσορέτες του, ή παίζοντας ποιοτικά το πουλί του μόνος του, και έρχεται να τον παίξει εδώ και να μας ζαλίζει το θυμιατό;
:tooth:
:tooth::tooth:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.170
Πόντοι
10.411
ο αξιότιμος κ.Πούσυ απουσιάζει σήμερα; :)
Προσπαθεί να μπει μέσα στο bou αλλά δεν.....

w0vqMz.gif

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.264
Πόντοι
5.506
Εδώ έχει γυναίκες που είναι πόρνες και ένα πλήθος άντρες που τις γαμάνε, χωρίς να χρειάζεται να εκπορνεύονται. Δεν είναι στο ίδιο επίπεδο, γλοιώδη σαλίγκαρε.
Ρε μουνόπανο, το χεις συνήθεια να κατσικώνεσαι εκεί που είσαι ανεπιθύμητος; Γι αυτό έφυγες κυνηγημένος και κρύβεσαι κάπου στα κωλοχώρια της Γαλλιάς;

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Μην πας. τόσο δεξιά ρε παιδι μου.... γύρνα λίγο από την άλλη γιατί θα τρακάρεις...
Δεν βγαίνει έτσι η ζωή , ανθρώπινα το λέω!

Επειδή εμένα δεν μου απαντά γιατί του βάζω δύσκολα. Και επειδή σας ρωτά αν ενημερώνετε στη πραγματική ζωή τους άλλους σχετικά με το λειτούργημα σας, κάντε μου την χάρη και ρωτήστε τον, αν αυτός διατυμπανίζει έξω, το ότι είναι ενεργό μέλος σε ένα πουτανοσάιτ και ότι όχι μόνον συμμετέχει ενεργά, αλλά ανοίγει και νήματα. :grin:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Πόρνες που δεν εκπορνεύονται. Μπορείτε να μας το εξηγήσετε αυτό;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom