Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.879
Πόντοι
6.035
Δεν θυμάστε αν έχετε ή όχι ξενοδοχείο; Τελικά ποίος έχει τρικυμία εν κρανίω από τους δυό μας;

Και για να έχουμε και καλό ρώτημα... Τι δουλειά είχαν τα φορολογικά και οι εργατικές εισφορές με το σπόνσορινγκ;

Μπά... Κύκλωμα με κάμερες και καλό τσεκαδόρο.
Μπιρλας σεκιούριτι σύστεμ?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Δεν θυμάστε αν έχετε ή όχι ξενοδοχείο; Τελικά ποίος έχει τρικυμία εν κρανίω από τους δυό μας;

Και για να έχουμε και καλό ρώτημα... Τι δουλειά είχαν τα φορολογικά και οι εργατικές εισφορές με το σπόνσορινγκ;
Και να πεις ότι πέρασαν πολλές σελίδες. Λίγο πιο μπροστά μας έλεγες ότι μόνο η δική σου επιχείρηση είναι πραγματική. Μετά βρέθηκα με προσωπικό και τώρα ανακάτεψες εργατικές εισφορές με σπόνσοριγκ. Θα ρώταγα τον Νίπλη για εργατικές εισφορές Γαλλίας.....
Μήπως πρέπει να αυξήσεις τη δοσολογία, για να μην ξεφτιλίζεσαι χειρότερα;

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.380
Πόντοι
25.467
Και να πεις ότι πέρασαν πολλές σελίδες. Λίγο πιο μπροστά μας έλεγες ότι μόνο η δική σου επιχείρηση είναι πραγματική. Μετά βρέθηκα με προσωπικό και τώρα ανακάτεψες εργατικές εισφορές με σπόνσοριγκ. Θα ρώταγα τον Νίπλη για εργατικές εισφορές Γαλλίας.....

Δεν έγραψα έτσι. 'Εγραψα ότι τουλάχιστον η δική μου ήταν πραγματική. Αλλά όποιος έχει τη σφίγγα, σφίγγεται.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.019
Πόντοι
27.261
#2,738
#2,536
:crazy:
α ρε τραμπαριφα και εσυ, γαμησι που θες να ισιωσεις...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Δεν έγραψα έτσι. 'Εγραψα ότι τουλάχιστον η δική μου ήταν πραγματική. Αλλά όποιος έχει τη σφίγγα, σφίγγεται.
Και τι σημαίνει το «τουλάχιστον η δική μου ήταν πραγματική»; Δεν σημαίνει ότι θεωρείς των αλλονών φανταστικές; Αύξησε τη δοσολογία λέμε...

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.380
Πόντοι
25.467
#2,738
#2,536

Μην τον παρεξηγείτε...
Μένει πολλά χρόνια στη Γαλλική Ριβιέρα και έχει ξεχάσει τα ελληνικά. Το θέμα είναι ότι έχει ξεχάσει πως έχει γράψει ότι έχει (συνεταιρικά) ξενοδοχείο. Επίσης έχει ξεχάσει πως οι ξενοδόχοι έχουν φοροτεχνικό ή τμήμα λογιστηρίου, και ζητά από άσχετους με τα εργατικά και τα φορολογικά, να του δώσουν πληροφορίες για σπονσορέτες που έχουν δηλωμένες ως υπηρετικό προσωπικό.

Τώρα το ποιός χρειάζεται φάρμακα, είναι στην κρίση του καθενός.

Και τι σημαίνει το «τουλάχιστον η δική μου ήταν πραγματική»; Δεν σημαίνει ότι θεωρείς των αλλονών φανταστικές; Αύξησε τη δοσολογία λέμε...

Ορισμένων, σίγουρα είναι αποκυήματα της ζωηρής φαντασίας τους. Άλλωστε και εσείς έχετε διατυπώσει αμφιβολίες για ορισμένους.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.019
Πόντοι
27.261
Μην τον παρεξηγείτε...
Μένει πολλά χρόνια στη Γαλλική Ριβιέρα και έχει ξεχάσει τα ελληνικά. Το θέμα είναι ότι έχει ξεχάσει πως έχει γράψει ότι έχει ξενοδοχείο. Επίσης έχει ξεχάσει πως οι ξενοδόχοι έχουν φοροτεχνικό ή τμήμα λογιστηρίου, και ζητά από άσχετους με τα εργατικά και τα φορολογικά, να του δώσουν πληροφορίες για σπονσορέτες που έχουν δηλωμένες ως υπηρετικό προσωπικό.

Τώρα το ποιός χρειάζεται φάρμακα, είναι στην κρίση του καθενός.

Ορισμένων, σίγουρα. Άλλωστε και εσείς έχετε διατυπώσει αμφιβολίες για ορισμένους.
θα μπορουσα να κανω το παγωνι, ειδικα για την νιπλοφσκι, αλλα ειμαι δικαιος δυστυχως και δε μου αρεσει η πουστια.
και μαλιστα Η ΤΟΣΗ ΦΑΝΕΡΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΚΩΛΟΓΛΕΙΨΙΜΟ, απο τη μια μερα στην αλλη !
οσο παει και απογοητευομαι πιο πολυ.
ιχνος τσιπας δεν υπαρχει.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.380
Πόντοι
25.467
θα μπορουσα να κανω το παγωνι, ειδικα για την νιπλοφσκι, αλλα ειμαι δικαιος δυστυχως και δε μου αρεσει η πουστια.
και μαλιστα Η ΤΟΣΗ ΦΑΝΕΡΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΚΩΛΟΓΛΕΙΨΙΜΟ, απο τη μια μερα στην αλλη !
οσο παει και απογοητευομαι πιο πολυ.
ιχνος τσιπας δεν υπαρχει.

Εκτιμώ την στάση σας, και πιστεύω πως θα την εκτιμήσει και ο κ. Νίπλης.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.413
Πόντοι
5.006

Τριάδα​

14/09/2022, 23:23
id: 2369996107
Παρί Σεν-Ζερμέν
@ 1.75
Μακάμπι Χάιφα - Παρί Σεν-Ζερμέν
14/09/2022, 22:00
Νάπολι
@ 1.98
Ρέιντζερς - Νάπολι
Ρεάλ Μαδρίτης
@ 2.82
Ρεάλ Μαδρίτης - Λειψία
Στοίχημα
10,00 €
Πιθανά Κέρδη
97,71:wanker:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
#2,738
#2,536
Και τι αποδεικνύουν αυτά; ότι είναι παρεάκι μου; Αν δεν ήσουν βλάκας θα έβλεπες ότι είμαι σε αντιπαλότητα.
Τύπε, στο δίνω εξαρχής ότι νίκησες. Με όσα είδα από σένα εδώ μέσα, ενσαρκώνεις άριστα το «η βλακεία είναι ανίκητη».

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.019
Πόντοι
27.261
Και τι αποδεικνύουν αυτά; ότι είναι παρεάκι μου; Αν δεν ήσουν βλάκας θα έβλεπες ότι είμαι σε αντιπαλότητα.
Τύπε, στο δίνω εξαρχής ότι νίκησες. Με όσα είδα από σένα εδώ μέσα, ενσαρκώνεις άριστα το «η βλακεία είναι ανίκητη».
θα σε ειχα παει τρενο και σενα, αλλα λογω τεας απλα σε κλανω... ΒΛΑΚΑ ! :badair:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.642
Πόντοι
6.256
:confused::confused::confused:
giphy.gif

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.380
Πόντοι
25.467

Τρολλ μόουντ: ΟΦ

Επειδή από τακτική μάχης είσαι εντελώς σκράπας, θα σου δώσω μια συμβουλή.

Πιο εύκολο, και συνάμα πιο πειστικό, θα ήταν να υποστηρίξεις ότι δεδομένης της τεράστιας εμπειρίας σου ως ξενοδόχος, αλλά και ως σπόνσορας, "τσέκαρες" τον κ. @Νίπλης για να δείς αν πραγματικά είναι αυτό που ισχυρίζεται πως είναι , παρά να κάθεσαι και να φτύνεις εκεί που έγλειφες και ζητούσες πληροφορίες για πράγματα που ένας πραγματικός ξενοδόχος που είναι συνάμα και έμπειρος σπόνσορας, τα παίζει στα δάκτυλα.

Τελευταία τροποποίηση:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.606
Πόντοι
6.536
Αργυροτόξος black list το μουνόπανο.

:cussing:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.380
Πόντοι
25.467
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (15 μέλη και 38 επισκέπτες)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom