Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.250
Πόντοι
5.006
Σε λίγο σχολαω... .
charge.gif

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467
Βαλθηκες να μας αφησεις χωρις νηματοθετη αχορταγη; ΛΥΣΣΑΡΑ! Ε, ΛΥΣΣΑΡΑ!

Ομολογώ πως θα ήμουν πανευτυχής αν άφηνα την τελευταία μου πνοή ανάμεσα στα μπούτια της.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Κραααααααακ.....

Ευχαριστούμε για την κατάθεση ψυχής.

Στο είχα πει ότι θα σπάσεις σαν κλαράκι. :sunglasses:

Μάζεψε τα συντρίμια σου και επειδή η Γαλλική Ριβιέρα σου πέφτει μακριά και είναι και ακριβή, τράβα κάνε ένα μπανάκι στο συντριβάνι της πλατείας του γαλλικής σκατοεπαρχίας που μένεις για να δροσιστείς. :sunglasses:
Πόνεσε πάρα πολύ η αλήθεια ε; :grin:
Ήσουνα μαθημένος να γαμάς γυναικείους κώλους και τώρα κάποιος στο έχωσε και σου έφτασε μέχρι το λαιμό.
Πανικόβλητος έτρεξες να χρησιμοποιήσεις το τελευταίο όπλο που σου έμεινε για να βγεις από πάνω με τεχνική εντυπωσιασμού.

Έχεις σπάσει προ πολλού και για αυτό χειρίζεσαι περσόνα. Και απόψε σε έσπασα τελειωτικά γιατί αυτά που είπα, το ξέρεις ότι είναι αλήθεια. Πάρε μερικά ηρεμιστικά τώρα να σταθείς στα πόδια σου, ναυάγιο.

Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
28.933
Ήσουνα μαθημένος να γαμάς γυναικείους κώλους και τώρα κάποιος στο έχωσε και σου έφτασε μέχρι το λαιμό.
Πανικόβλητος έτρεξες να χρησιμοποιήσεις το τελευταίο όπλο που σου έμεινε για να βγεις από πάνω με τεχνική εντυπωσιασμού.

Έχεις σπάσει προ πολλού και για αυτό χειρίζεσαι περσόνα. Και απόψε σε έσπασα τελειωτικά γιατί αυτά που είπα, το ξέρεις ότι είναι αλήθεια. Πάρε μερικά ηρεμιστικά τώρα να σταθείς στα πόδια σου, ναυάγιο.
Ε όχι και ναυάγιο ....μην με κάνεις έξαλλη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ομολογώ πως θα ήμουν πανευτυχής αν άφηνα την τελευταία μου πνοή ανάμεσα στα μπούτια της.
Μην μου δίνεις ψεύτικες ελπίδες :cry:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467

Είστε τουλάχιστον θλιβερός αν νομίζετε ότι πόνεσα. Όλοι γνωρίζουν ότι ο The Saint* , είναι μια τρολλοπερσόνα. Το έχω γράψει πολλάκις και θα το ξαναγράψω και στο μέλλον.

Πρέπει να είναι πολύ ηλίθιος κάποιος για να νομίζει πως υπάρχει πραγματικά ένας 96χρονος κοντοστούπης, καραφλός, ξεδοντιάρης, κακάσχημος, ρυπαρός γεροντομαλάκας, γόνος ξεπεσμένης αριστοκρατικής οικογένειας των επτανήσων, πρώην καταδότης συνεργάτης των γερμανών και μαυραγορίτης, και νυν τοκογλύφος, που ξοδεύει όλα τα χρήματά του στις πουτάνες. Κοντολογίς η περσόνα που εις γνώσιν μου έχτισα, είναι για φτύσιμο, και όχι για θαυμασμό.

Εσείς από την άλλη, με μια περσόνα που δεν είναι και τόσο περσόνα αλλά πραγματικό άτομο στη πραγματική ζωή (όπως άλλωστε ισχυρίζεστε συνεχώς) προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε ένα κοινό από πόρνες και πουτανιάριδες, με την προσωπική σας εξέλιξη, την επαγγελματική σας επιτυχία, καθώς και την οικονομική σας ευρωστία, μέσα σε ένα σάιτ για πουτάνες .

Ποιός λοιπόν είναι ο φαιδρός από τους δυό μας;

Αφήστε... μην απαντήσετε... ρητορικό το ερώτημα αγαπητέ μου Τιτανικέ. :cool2:

Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
28.933
Σε τα μας τώρα... ας μην ήταν πελατάκι και θα λέγαμε. Ψυχικό ναυάγιο είναι σίγουρα. Αγωνίζεται με κάθε τρόπο να ... υπάρξει.
Δεν είναι πελατάκι...πελάτης είναι κάποιος που σε παίρνει με κάποια συχνότητα...

Δεν ξέρω αν αγωνίζεται να υπάρξει πάντως όταν μου έπαιρνε τον κωλο με έκανε να υπάρξω εμένα :buck2:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467
Δεν είναι πελατάκι...πελάτης είναι κάποιος που σε παίρνει με κάποια συχνότητα...

Δεν ξέρω αν αγωνίζεται να υπάρξει πάντως όταν μου έπαιρνε τον κωλο με έκανε να υπάρξω εμένα :buck2:

Λησμόνησε να σας ενημερώσει, ότι εκτός από κατασκευαστής σαίτ, ξενοδόχος, οικονομικός αναλυτής, σπόνσορας, ειδικός ψυχαναλυτής και μέτρ στην γυναικεία ψυχολογία, είναι και προφάιλερ

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.686
Πόντοι
28.246
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
28.933
Λησμόνησε να σας ενημερώσει, ότι εκτός από κατασκευαστής σαίτ, ξενοδόχος, οικονομικός αναλυτής, σπόνσορας, ειδικός ψυχαναλυτής και μέτρ στην γυναικεία ψυχολογία, είναι και προφάιλερ
Πωωωω πάλι σε ψυχοπαθολογια έπεσα....σου ειιπα σαν μαγνήτης τραβάω τα περιστατικά ...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.929
Πόντοι
3.556
Σοφόν το σαφές.

Για να μην ψάχνετε σας το περαθέτω:
Αγαπητέ κύριε,

Δε θα ήθελα να επεκταθώ, ειδικά όταν άκουσα για διαδικτυακή κηδεία (;) ,την οποία φαντάζομαι με τους έγχρωμους του κοφιν ντανς να κρατάνε υπολογιστές και μου προκαλεί σαν ιδέα γέλωτα.

Πάντως είναι λίγο περίπλοκος ο ψυχισμός τόσο του μπουρδελιαρη όσο και αυτού που κατακρίνει τον μπουρδελιαρη για τη συνήθεια του σε ένα σαιτ που λέγεται μπουρδελα.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467
Πωωωω πάλι σε ψυχοπαθολογια έπεσα....σου ειιπα σαν μαγνήτης τραβάω τα περιστατικά ...

Για να πούμε βέβαια και την αλήθεια, ποτέ δεν μας έχει εξηγήσει πως ένας τόσο πολυτάλαντος άνθρωπος, που ζει μέσα στην χλιδή, και δεν έχει κανένα απολύτως οικονομικό πρόβλημα, δεν έχει κάνει εγγραφή πληρώνοντας συνδρομή σε κάποιο πολυτελές πουτανοσάιτ, όπου και θα συγχρωτίζεται με άτομα της ίδιας τάξης και της ίδιας ευφυίας συζητώντας για τα της ανώτερης τάξεώς τους, και κάθεται και μαδομουνιέται εδώ με τον κάθε λογής παπάρα, προκειμένου να μας πείσει για την ανωτερότητά του και το πόσο ναυάγια είμαστε και το πόσο πιο επιτυχημένος είναι αυτός στην ζωή του.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467
Αγαπητέ κύριε,

Δε θα ήθελα να επεκταθώ, ειδικά όταν άκουσα για διαδικτυακή κηδεία (;) ,την οποία φαντάζομαι με τους έγχρωμους του κοφιν ντανς να κρατάνε υπολογιστές και μου προκαλεί σαν ιδέα γέλωτα.

Πάντως είναι λίγο περίπλοκος ο ψυχισμός τόσο του μπουρδελιαρη όσο και αυτού που κατακρίνει τον μπουρδελιαρη για τη συνήθεια του σε ένα σαιτ που λέγεται μπουρδελα.

Συμφωνούμε απόλυτα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Είστε τουλάχιστον θλιβερός αν νομίζετε ότι πόνεσα. Όλοι γνωρίζουν ότι ο The Saint* , είναι μια τρολλοπερσόνα. Το έχω γράψει πολλάκις και θα το ξαναγράψω και στο μέλλον.

Πρέπει να είναι πολύ ηλίθιος κάποιος για να νομίζει πως υπάρχει πραγματικά ένας 96χρονος κοντοστούπης, καραφλός, ξεδοντιάρης, κακάσχημος, ρυπαρός γεροντομαλάκας, γόνος ξεπεσμένης αριστοκρατικής οικογένειας των επτανήσων, πρώην καταδότης συνεργάτης των γερμανών και μαυραγορίτης, και νυν τοκογλύφος, που ξοδεύει όλα τα χρήματά του στις πουτάνες. Κοντολογίς η περσόνα που εις γνώσιν μου έχτισα, είναι για φτύσιμο, και όχι για θαυμασμό.

Εσείς από την άλλη, με μια περσόνα που δεν είναι και τόσο περσόνα αλλά πραγματικό άτομο στη πραγματική ζωή (όπως άλλωστε ισχυρίζεστε συνεχώς) προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε ένα κοινό από πόρνες και πουτανιάριδες, με την προσωπική σας εξέλιξη, την επαγγελματική σας επιτυχία, καθώς και την οικονομική σας ευρωστία, μέσα σε ένα σάιτ για πουτάνες .

Ποιός λοιπόν είναι ο φαιδρός από τους δυό μας;

Αφήστε... μην απαντήσετε... ρητορικό το ερώτημα αγαπητέ μου Τιτανικέ. :cool2:
Για το ότι πόνεσες δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία. Διότι το προηγούμενο ποστ με το κρακ δεν κόλλαγε ως απάντηση σε αυτά που έλεγα και ήταν καραμπάμ ένδειξη πανικού και προσπάθεια να πάρεις θεαματικά το πάνω χέρι. Κι εκεί που θα μπορούσες να είχες ξεγελάσει κανέναν αφελή, καθώς σε νοιάζει η εικόνα σου, έκατσες κι έγραψες ετούτο το απολογητικό ποστ που θα ήταν αχρείαστο αν νόμιζες ότι με είχες σπάσει. Μάλλον το αντίθετο συνέβη. Χοντρικά τα σκάτωσες μόνος σου.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467
Για το ότι πόνεσες δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία. Πρώτον διότι το προηγούμενο ποστ με το κρακ δεν κόλλαγε ως απάντηση σε αυτά που έλεγα και ήταν καραμπάμ ένδειξη πανικού και προσπάθεια να πάρεις θεαματικά το πάνω χέρι. Κι εκεί που θα μπορούσες να είχες ξεγελάσει κανέναν αφελή, καθώς σε νοιάζει η εικόνα σου, έκατσες κι έγραψες ετούτο το απολογητικό ποστ που θα ήταν αχρείαστο αν νόμιζες ότι με είχες σπάσει. Μάλλον το αντίθετο συνέβη. Χοντρικά τα σκάτωσες μόνος σου.

Το κράαααακ κόλλαγε απόλυτα, γιατί όλα όσα έγραψες ήταν ύβρεις σε προσωπικό επίπεδο. Δεν υπήρχε ούτε ένα επιχείρημα. Μόνο χολή και μένος. :grin:

Μόνο ένας που έχει ξεμείνει από επιχειρήματα και έχει σπάσει εντελώς ψυχικά, καταφεύγει σε προσωπικές ύβρεις. :wink:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Το κράαααακ κόλλαγε απόλυτα, γιατί όλα όσα έγραψες ήταν ύβρεις σε προσωπικό επίπεδο. Δεν υπήρχε ούτε ένα επιχείρημα. Μόνο χολή και μένος. :grin:

Μόνο ένας που έχει ξεμείνει από επιχειρήματα και έχει σπάσει εντελώς ψυχικά, καταφεύγει σε προσωπικές ύβρεις. :wink:
Τον καθρέφτη σου σου έδειξα, γιατί δεν έχεις κότσια να τον δεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom