Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Ποιο μαγαζί?
Ποιο μαγαζί?
Ολο το χειμωνα τρωω μακαρονια με κυμα, εντος Ελλαδος και Παντ-Ται εκτοςΒαρέθηκα να σε βλέπω να τρώς πατάτες φούρνου.....
Πόσες ακόμα?Δυο μείον.....
Είχες ανακαλύψει την τηλεεργασία πριν από όλους εσύ.Εγώ είχα υπαλλήλους για να τρώνε στη μάπα το καυσαέριο αντί για μένα ξενοδοχάρα μου.
Δεν είμαι άσχετος με την νομοθεσία και τα φορολογικά του υπηρετικού προσωπικού, για να ρωτάω τον κ @Νίπλης για να μάθω.
ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ, Ο ΜΑΥΡΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!!Μπαινει δυνατα ο
τι ναι αυτα ρε τυπε
Το καλύτερο φαΐ αύριο θα το ξηγηθωΟλο το χειμωνα τρωω μακαρονια με κυμα, εντος Ελλαδος και Παντ-Ται εκτος
του κοφυ μπερυ τυπε(ο πολύς καφές χαλάει τα δόντια)
ΜίαΠόσες ακόμα?
Θα σε βγάλει μέχρι τη παρέλαση?
κατσε να εχει παρελασηΘα σε βγάλει μέχρι τη παρέλαση?
Il toto.του κοφυ μπερυ τυπε
Χρωστικες μαν,αν πινεις πανω απο 15-20,με 6-7 που ειμαστε εμεις εισαι μια χαρα(ο πολύς καφές χαλάει τα δόντια)
Προσωπικά ούτε άρχισα πρώτος την ανάκριση ούτε κατηγόρησα κανέναν για ρουφιάνο χωρίς να έχω αποδείξεις.Τα παιχνίδια αυτά τα ξέρω πολύ καλά ... σχεδόν 10 χρόνια εδώ μέσα έκανα ένα μεγάλο λάθος..εμπιστευομουν ανθρώπους ....καλά να περνάς
κατσε να εχει παρελαση
Μάλιστα, υποθέτω ότι είναι αθώες περιστέρες και ζητάνε και τα ρέστα από πάνω παίζοντας τους θιγμένους; Είναι κανένας γνωστός σας;
O Αλμέιδα (προπονητης ΑΕΚ) θα δει?28η θα δούμε Παπαφλέσσα.
Είχες ανακαλύψει την τηλεεργασία πριν από όλους εσύ.
Τελικά έχω ή δεν έχω ξενοδοχείο; γιατί βλέπω ότι προκύπτει και προσωπικό. Και απευθύνθηκα μάλιστα σε έναν από τη Γλυφάδα, που δεν ξέρω τι δουλειά κάνει, για να μου πει τα φορολογικά του προσωπικού, επειδή σίγουρα η ελληνική και η γαλλική νομοθεσία είναι ίδιες.
Τρικυμία εν κρανίω ή αλτσχάιμερ; Για feedback από σπόνσορινγκ (φιλιπινέζα) τον είχα ρωτήσει.
Είχες ανακαλύψει την τηλεεργασία πριν από όλους εσύ.