troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.650
- Πόντοι
- 5.506
παω...που? δεν τοπιασαΤράβα να ψήσεις τον άλλον να γραφτεί, να πάρεις το παράβολο.
παω...που? δεν τοπιασαΤράβα να ψήσεις τον άλλον να γραφτεί, να πάρεις το παράβολο.
Μη βρίζεις μαναντε γαμησου ρε μαλακα
παω...που? δεν τοπιασα
Για μπάχαλο περάστε από τον κ. @Νίπλης να σας υπογράψει μια 24ωρη άδεια, με δικαίωμα ανανέωσης γιά άλλες 12 ώρες.
Για οτιδήποτε άλλο κάντε μια αίτηση στον κ. @troubakhs, συνοδευόμενη από παράβολο 700 Ευρώ, και θα σας ενημερώσουμε.
Κλητήρα σε έκανε ρε μλκ, χαμπάρι δεν πήρες;σε χιλιοευχαριστω!!!!
Ρε συ εδώ είμαι για αλά σκοπό....Εντωμεταξύ τι φάση δεν κατάλαβα οι πουτανες τώρα θα βάζουν φωτογραφίες ντυμένες? Ετδι δεν κάνουμε τίποτα
![]()
με μια 700 την αιτηση στα αρχιδια μου....σε ενα μηνα θα παρω την βιολαντα και θα παω να μεινουμε μπαρμπειντοςΚλητήρα σε έκανε ρε μλκ, χαμπάρι δεν πήρες;
Ω ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩΩΩΩΩΩΡε συ εδώ είμαι για αλά σκοπό....
Πως θα με δει σοβαρά ο άγιος? .
Εκεί να μου κάνεις χαλάστρα....
Τελοσπαντων αλλο ήθελα...πάρε σε παρακαλώ παστερία ρώτα για τον κατάλογο κρασιών θέλω να συνεχίσω την ίδια ποικιλία ...
Γιολάντα,επίτιμο μέλος Λέσχης των ΗττημένωνΡε συ εδώ είμαι για αλά σκοπό....
Τελοσπαντων αλλο ήθελα...πάρε σε παρακαλώ παστερία ρώτα για τον κατάλογο κρασιών θέλω να συνεχίσω την ίδια ποικιλία ...
Θα με πάρεις μαζί για τα κρασιά;με μια 700 την αιτηση στα αρχιδια μου....σε ενα μηνα θα παρω την βιολαντα και θα παω να μεινουμε μπαρμπειντος
ΟΧΙΘα με πάρεις μαζί για τα κρασιά;
Εντάξει αλλά ούτε η Διολάντα θα έρθει, να ξες
Τι είναι αυτά μας εχεισ περάσει για τίποτα αδερφές? Θέλουμε φωτογραφία κωλου και να φαίνονται μέχρι και οι αμυγδαλέςΡε συ εδώ είμαι για αλά σκοπό....
Εγώ μια κωλάρα είδα, δεν ξέρω τι λεςΈνα μουνι ήρθε εδώ και διαλύθηκε το νήμα ... Έτοιμοι να τα ξεπουλήσετε όλα ρε μουνοδουλοι .. ημαρτον δηλαδή
Τι τσιμπησες?καλησπεριζω..και απλα αναφερω οτι σε λιγο εχει μπαλα![]()
επιτελους ενα κοριτσι στο νημα μας....αρχιδοκαμπος κψμ ειχε γινει που ελεγε και ο καραμανος πριν παρει μια χουφτα χαπια