ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.532
- Πόντοι
- 5.006
Τι λέει ρεζ?τι ειπες τωρα ρε![]()
Τι λέει ρεζ?τι ειπες τωρα ρε![]()
Όλα μια χαρά ,μαζευτηκαμε εδώ με μοντέλα ήπιαμε 10 γραμμάρια κοκαΐνη ,κάτι παρτούζες έπαιξαν ,ο Αθηναιος κύριος , μόνο λίγο ναρκωτικά πήρε να κάνει κέφιτι εγινε στην βραδυα μοδας χτες?
Ο Χάμες Ροντρίγκες σφράγισε τη μεγάλη νίκη της Κολομβίας κόντρα στην Ελλάδα (3-0) στους ομίλους του Μουντιάλ 2014, πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ για τη χώρα του απέναντι σε Σωκράτη - Μανωλά.ποιος ειναι ο ροντριγκεζ ρε αλανια?εχω αρχισει να χανω επεισοδια ...
Όλα μια χαρά ,μαζευτηκαμε εδώ με μοντέλα ήπιαμε 10 γραμμάρια κοκαΐνη ,κάτι παρτούζες έπαιξαν ,ο Αθηναιος κύριος , μόνο λίγο ναρκωτικά πήρε να κάνει κέφι
Παω στο γραφειο.....πολυ δουλειά σήμερα χαρτουρα περισσότερη....
Θα μπαίνω να σας τσεκάρω
Φιλήστε μου τον Άγιο![]()
καλος ειναι αυτος που πηρατε αντζελε θα καλυψετε την διαφορα που εχουμε?Τι λέει ρεζ?
Αυτό δεν είναι τίποτα ποια διαφορά?μετά την διακοπή για το μουντιάλ θα μας ψάχνουν με κυαλιακαλος ειναι αυτος που πηρατε αντζελε θα καλυψετε την διαφορα που εχουμε?
Δεν υπάρχουν οι μηχανισμοί φίλε μου !!! Ψέματα είναι ; Όχι πες μου ;; Υπάρχουν οι δικλειδες ασφαλείας !! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝτι ειπες τωρα ρε![]()
Τα χασες.. σανίδα ο Μπραμπ . Αθηναιος περπατουσε στου τοιχους σαν τον Σπάιντερμαν από την πολύ κοκο ...Ο Χάμες Ροντρίγκες σφράγισε τη μεγάλη νίκη της Κολομβίας κόντρα στην Ελλάδα (3-0) στους ομίλους του Μουντιάλ 2014, πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ για τη χώρα του απέναντι σε Σωκράτη - Μανωλά.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
τοχασα ρε πουστη?
ετσι πιστευω και εγωΑυτό δεν είναι τίποτα ποια διαφορά?μετά την διακοπή για το μουντιάλ θα μας ψάχνουν με κυαλια
η αληθεια ειναι οτι μας ξεβρακωσες κανονικα κοιμομασταν πανω στα πληκτρολογιαΔεν υπάρχουν οι μηχανισμοί φίλε μου !!! Ψέματα είναι ; Όχι πες μου ;; Υπάρχουν οι δικλειδες ασφαλείας !! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ![]()
Θα μπει κανας κλώνος και θα μας κάνει μπουρδέλο !!!ετσι πιστευω και εγω
η αληθεια ειναι οτι μας ξεβρακωσες κανονικα κοιμομασταν πανω στα πληκτρολογια
να κανουμε αστυνομια νηματος?Θα μπει κανας κλώνος και θα μας κάνει μπουρδέλο !!!
Τώρα η αλλη πχ λέει ειναι πουτάνα .. το ξέρεις εσύ ; Δηλαδή την έχεις γαμησει ; Ανέβασε 2 φωτό και όλοι το πίστεψαν
εχεις δικιοΘα μπει κανας κλώνος και θα μας κάνει μπουρδέλο !!!
Τώρα η αλλη πχ λέει ειναι πουτάνα .. το ξέρεις εσύ ; Δηλαδή την έχεις γαμησει ; Ανέβασε 2 φωτό και όλοι το πίστεψαν
ναι μεσα εγωνα κανουμε αστυνομια νηματος?
σε πρωτη φαση θα προτεινα ρεζ γιατι ειναι σκοτεινος και καχυποπτος και μαζι αδερφο ατζελο που να τον εχουμε αταιστο 6 ωρες....
κουνουπι δεν μπαινει
Α μπράβο αυτή ειναι μια καλή αρχή , αυτές είναι οι σωστές κινήσειςνα κανουμε αστυνομια νηματος?
σε πρωτη φαση θα προτεινα ρεζ γιατι ειναι σκοτεινος και καχυποπτος και μαζι αδερφο ατζελο που να τον εχουμε αταιστο 6 ωρες....
κουνουπι δεν μπαινει
μην βαλουμε βαρο....θα μας ψηρισει μεχρι και τα λαικΑ μπράβο αυτή ειναι μια καλή αρχή , αυτές είναι οι σωστές κινήσεις
Και ο Χελ είναι καλός .. για πόρτα !!μην βαλουμε βαρο....θα μας ψηρισει μεχρι και τα λαικ
Καλά ρε, το Ρεζ δεν τον είχαμε στην πόρτα και τα έκανε μαντάρα;Α μπράβο αυτή ειναι μια καλή αρχή , αυτές είναι οι σωστές κινήσεις
Είχε πάρει άδεια,άλλος ητανΚαλά ρε, το Ρεζ δεν τον είχαμε στην πόρτα και τα έκανε μαντάρα;