barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.238
- Πόντοι
- 5.506
Ποιός ήταν να τονε γαμήσουμε ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΖΩΕίχε πάρει άδεια,άλλος ηταν
Ποιός ήταν να τονε γαμήσουμε ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΖΩΕίχε πάρει άδεια,άλλος ηταν
Ο αθηναιοςΠοιός ήταν να τονε γαμήσουμε ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΖΩ
ο μπουχος εκατσε βαρδυα?Είχε πάρει άδεια,άλλος ηταν
Μπα αυτός πήρε αναρρωτική 1 μηνα λόγο σουραςο μπουχος εκατσε βαρδυα?
Ε θα τονΟ αθηναιος
Καλύτερα ετσιΕντωμεταξύ τι φάση δεν κατάλαβα οι πουτανες τώρα θα βάζουν φωτογραφίες ντυμένες? Ετδι δεν κάνουμε τίποτα
![]()
Σε τι κοινωνία θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας Νίκο ΤσαμτσίκαΕντωμεταξύ τι φάση δεν κατάλαβα οι πουτανες τώρα θα βάζουν φωτογραφίες ντυμένες? Ετδι δεν κάνουμε τίποτα
![]()
Τι μέσα ρε τραχανά;;; Αφού έχεις αποχωρήσει από το νήμα εδώ και ένα μήνα.εχεις δικιο
πρεπει να οργανωθουμε λιγο απο εδω και περα δεν πιστευουμε τιποτα
ναι μεσα εγω
δωσε μια 500ρου να βγω για ποτακι με την νοστιμοτατηΤι μέσα ρε τραχανά;;; Αφού έχεις αποχωρήσει από το νήμα εδώ και ένα μήνα.
Μη τσιμπας μπάρμπαΤι μέσα ρε τραχανά;;; Αφού έχεις αποχωρήσει από το νήμα εδώ και ένα μήνα.
Τώρα δέσαμε...Και ο Χελ είναι καλός .. για πόρτα !!
απο το σαιτΤι μέσα ρε τραχανά;;; Αφού έχεις αποχωρήσει από το νήμα εδώ και ένα μήνα.
αντε γαμησου ρε μαλακα3 σελιδες ΣΟΒΑΡΟ μαδομουνι ΧΩΡΙ΅Σ βρισιδι....καταντια...
ζητα κατι ακομα γιατι αυτη θελει και μακαρονιαδωσε μια 500ρου να βγω για ποτακι με την νοστιμοτατη
δωσε μια 500ρου να βγω για ποτακι με την νοστιμοτατη
Χίλια χρόνια να ζήσετε κυρ Άγιε, ο Θεός να κόβει ευρώ από τον τρουμπάκη και να σας δίνει μήνες στύσης.
Τράβα να ψήσεις τον άλλον να γραφτεί, να πάρεις το παράβολο.δωσε μια 500ρου να βγω για ποτακι με την νοστιμοτατη
αντε γαμησου ρε μαλακα
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΤΣΙαντε γαμησου ρε μαλακα