Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 29.094
Εντάξει δεν κατάλαβα ορθάΌχι αλλα δεν θα το θυμόσουν κι όλας
Κάνεις λάθος....όλους τους θυμάμαι..
Εντάξει δεν κατάλαβα ορθάΌχι αλλα δεν θα το θυμόσουν κι όλας
Όχι αλλα δεν θα το θυμόσουν κι όλας
Ρε μαλακα κάπου 13 ευρώ μια πίτσα ήμαρτον στα αρχιδια μου αλλά ήμαρτον
επρεπε να μιλησεις να σου πω , ειχα παει προσφατα στον μαλάκα , και εμενα για γαματη μου την ελεγαν ,, αρχιδια
Συν οτι παρκαρα απεναντι κατω απο τα δεντρα διπλα στους καδους και το αυτοκινητο πρεπει να το εχεσε 3 σμηνοι περιστερια , πιο πολυ σκατο ειχε επανω απο βερνικι
τιποτα δεν ειναι , τιποτα , ενα τικ στο παλμαρε σου ...
απαντηση διπλη παγιδα, οπως και να την διαβασει ειναι για να βαζει τα κλαμματα , η εξισωση του "και αν ναι , ΤΙΠΟΤΑ "
τυπε εμενα δεν με τσαντιζει η τιμη , βαλτην οσο θελεις , απλα να ειναι καλη , μην μας γαμας , κανουμε ταξιδι και φτανουμε εδω και τρωμε σκατα ..Ρε μαλακα κάπου 13 ευρώ μια πίτσα ήμαρτον στα αρχιδια μου αλλά ήμαρτον
δεν ειναι απαραιτητο να καταλαβεις εσυ .. η δουλεια να γινεται πρεπειΔεν καταλαβα τίποτα
Ρε μαλακα ένα περιβάλλον και περιοχή άθλια και χρεώσεις την πίτσα 13,5 ευρώ λες και είναι φιλέτο έχουν ξεφύγει τα πράγματατυπε εμενα δεν με τσαντιζει η τιμη , βαλτην οσο θελεις , απλα να ειναι καλη , μην μας γαμας , κανουμε ταξιδι και φτανουμε εδω και τρωμε σκατα ..
καλα περιβαλλον χειροτερο δεν γινεται .. οντωςΡε μαλακα ένα περιβάλλον και περιοχή άθλια και χρεώσεις την πίτσα 13,5 ευρώ λες και είναι φιλέτο έχουν ξεφύγει τα πράγματα
Τραγική η κατάσταση.. μια επανάσταση μας σώζει...Ρε μαλακα ένα περιβάλλον και περιοχή άθλια και χρεώσεις την πίτσα 13,5 ευρώ λες και είναι φιλέτο έχουν ξεφύγει τα πράγματα
ολοκληρη χωρα και δεν μπορει να φτιαξει μια πιτσα γαμημενηΤραγική η κατάσταση.. μια επανάσταση μας σώζει...
Τελικα πληρωθηκε το δελτιο Νιπλη?καλα περιβαλλον χειροτερο δεν γινεται .. οντως
εγω του εβαλα Χ , και στην γκομενα που μου το προτεινε επισης εφαγε Χ
δεν με τρελενει , αλλα οντως αν τα βαλεις κατω ειναι μετριος σε μια κατασταση χάλια , και αρα ανεβαινει θεσειςΟ παστερίας έχει ακίνητα φιλέτα σέρβις πολυτέλεια τεράστια πίτσα καλή τιμή είναι μεινστριμ ? στα αρχιδια μου το γινόμενο έχει θετικότατο πρόσημο
Άκου να σου πω δεν έχω κανένα πρόβλημα να πληρώσω κάτι που να δικαιολογεί την τιμή του οποία και αν είναι αυτή στο μετρο των δυνατοτήτων μου πάνταΤραγική η κατάσταση.. μια επανάσταση μας σώζει...
Καμηλα εισαι;Εντάξει δεν κατάλαβα ορθά
Κάνεις λάθος....όλους τους θυμάμαι..
Πως δεν την παρατησα εκει να φυγω, και μου ειχε ζαλισει αρχιδια τυπου , ενταξει η περιοχη δεν ειναι κατι αλλα η πιτσα ειναι καλη , δωσε μια ευκαιρία ...Τελικα πληρωθηκε το δελτιο Νιπλη?
δεν με τρελενει , αλλα οντως αν τα βαλεις κατω ειναι μετριος σε μια κατασταση χάλια , και αρα ανεβαινει θεσεις
ενταξει ρε μαν , εχει το location και κανονικα πραγματα , αλλα μην νομιζεις ακριβη ειναι για τον περισσοτερο κόσμοΤρωσ στη Βαλαωρίτης ρε μαλακα τρωσ στη κασσαβετη τρωσ στο κέντρο τησ Γλυφάδας τίμια ωραία τι να συγκρίνω τώρα με τις πσαγμενιες του κωλου
Γενικα δεν μπορω οταν θελει να με πεισει ο αλλος για κατι χωρις να εχει παραθεσει καν επιχειρηματα λεγοντας παπαριες του στυλ "Καλο δεν ειναι?","Δεν ειναι ωραια εδω?" κλπ.Πως δεν την παρατησα εκει να φυγω, και μου ειχε ζαλισει αρχιδια τυπου , ενταξει η περιοχη δεν ειναι κατι αλλα η πιτσα ειναι καλη , δωσε μια ευκαιρία ...
Μολις παρκαρα και ειδα που παω ηθελα να ξαναμπω στο αυτοκινητο να φυγω για πισω
Λεω καλυτερα να την παρουμε να την φαμε στο αυτοκινητο , θα σκασω και κλιματιστικο , θα ειμαστε μεσα στα δερματα , αρχοντες
Τιποτα Χ καρφωτο εφαγε
οχι απλα εχουν πεσει ολοι στην λουμπα οτι ειναι σε στενο , σε περιοχη περιέργη , μικρο μαγαζακι και καλα ενναλακτικο οτι ειναι γαμαω και αυτοι που τα εχουν χρεωνουν σαν να ειναι ΓλυφαδαΓενικα δεν μπορω οταν θελει να με πεισει ο αλλος για κατι χωρις να εχει παραθεσει καν επιχειρηματα λεγοντας παπαριες του στυλ "Καλο δεν ειναι?","Δεν ειναι ωραια εδω?" κλπ.
Με πήγανε στον Έντι και στο αυγυπτιακον στη Νίκαια σκουπίδια σκουπίδια και έχω διαβάσει άπειρα άρθρα ότι είναι στα καλύτερα παραδοσιακά σουβλάκια στην ΑττικήΓενικα δεν μπορω οταν θελει να με πεισει ο αλλος για κατι χωρις να εχει παραθεσει καν επιχειρηματα λεγοντας παπαριες του στυλ "Καλο δεν ειναι?","Δεν ειναι ωραια εδω?" κλπ.