Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.071
- Πόντοι
- 28.246
Δεν ηξερα οτι συχναζουν φλωρουμπες σαν του λογου σου.ειναι για μυστες οι Παστερια , δεν ειναι για πλεμπα σαν και εσενα
Δεν ηξερα οτι συχναζουν φλωρουμπες σαν του λογου σου.ειναι για μυστες οι Παστερια , δεν ειναι για πλεμπα σαν και εσενα
Πάω να τσιμπήσω έκπτωση στα έξτρα ακαποτο φρι φακ και διθυραμβικές αναφορές στα μυθικά μου προσόντα και στις αξιομνημονευτες επιδόσεις για την ηλικία μου2ο πέσιμο πλαγίως ...
Μπαλαδορος ο δικος μας , μπαινει μικρη περιοχη
προσεχε πως μιλάς για τον Ναο του Μπραμπ, εγω δεν πάωΔεν ηξερα οτι συχναζουν φλωρουμπες σαν του λογου σου.
σωραιος , και οτι ηθελα να σου γραψω οτι ειναι επαγγελματιας η κοπέλα και γαμας με λεφτα πολυ πιο συντομα απο όπως το παςΠάω να τσιμπήσω έκπτωση στα έξτρα ακαποτο φρι φακ και διθυραμβικές αναφορές στα μυθικά μου προσόντα και στις αξιομνημονευτες επιδόσεις για την ηλικία μου
Μια φορά πήγα μωρέ μαλακα με έχεις κρεμάσει μανταλακιαπροσεχε πως μιλάς για τον Ναο του Μπραμπ, εγω δεν πάω
σ αρεσουν τα μανταλακια εσενα , ποζεράς εισαι , ψοφας για φωταΜια φορά πήγα μωρέ μαλακα με έχεις κρεμάσει μανταλακια
Για λεγε, τι λεει.Μια φορά πήγα μωρέ μαλακα με έχεις κρεμάσει μανταλακια
Καλή είναι μια χαρά λεπτή ζημη καλό σέρβις σε μια άλλη που πήγα πολύ καλή ιταλική πίτσα λεπτή ζημη πήραμε 2 εμένα με πείραξε η κοιλιά μουΓια λεγε, τι λεει.
Πες μου πόσο χρεώνεις.την ώρα...ενδιαφέρομαιΠάω να τσιμπήσω έκπτωση στα έξτρα ακαποτο φρι φακ και διθυραμβικές αναφορές στα μυθικά μου προσόντα και στις αξιομνημονευτες επιδόσεις για την ηλικία μου
Δεν τηρείς τις προϋποθέσειςΠες μου πόσο χρεώνεις.την ώρα...ενδιαφέρομαι
καλα που μου το θυμισες ρε μαλακα , για πες την πιτσαρια που δεν μας ελεγες μην καρφωθειςΚαλή είναι μια χαρά λεπτή ζημη καλό σέρβις σε μια άλλη που πήγα πολύ καλή ιταλική πίτσα λεπτή ζημη πήραμε 2 εμένα με πείραξε η κοιλιά μου
Ο βιος σκηνή ο κωλος παροδος ήλθες είδες απήλθες αμήν ελαφρύ το χώμα κύριε ελέησον κύριε ελέησον κύριε ελέησον
Έφαγα άκυροΔεν τηρείς τις προϋποθέσεις
σσσσσσ καλα το πας , απρόσιτος εντελως , δεν μπορει να σε έχει , ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣΔεν τηρείς τις προϋποθέσεις
ο Χριστος και η Παναγία .. λυπησου μας με την κοπελα με τις 4 μασχάλες
Την είχε προτείνει κάποιος παλιά εδώ μέσα και βρέθηκα μπρος τα εκεί και κάθισα λα μπελα ναπολι Παγκράτικαλα που μου το θυμισες ρε μαλακα , για πες την πιτσαρια που δεν μας ελεγες μην καρφωθεις
Εσυ ειααι ο .σχολιαστής του υποσυνείδητου?σσσσσσ καλα το πας , απρόσιτος εντελως , δεν μπορει να σε έχει , ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ
πιάνει συχνα αυτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ο Χριστος και η Παναγία .. λυπησου μας με την κοπελα με τις 4 μασχάλες
Έφαγα άκυρο
Μα έχεις γαμησει.?Την είχε προτείνει κάποιος παλιά εδώ μέσα και βρέθηκα μπρος τα εκεί και κάθισα λα μπελα ναπολι Παγκράτι
Την είχε προτείνει κάποιος παλιά εδώ μέσα και βρέθηκα μπρος τα εκεί και κάθισα λα μπελα ναπολι Παγκράτι
Όχι αλλα δεν θα το θυμόσουν κι όλαςΜα έχεις γαμησει.?