Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.369
- Πόντοι
- 12.756
ειναι παντου , μιλα του σε ακουειΟ Άγιος που είναι....ήρεμα ρωτάω
ειναι παντου , μιλα του σε ακουειΟ Άγιος που είναι....ήρεμα ρωτάω
εχεις γαμηθει με το ραμολι.ηρεμα απανταω.Ο Άγιος που είναι....ήρεμα ρωτάω
Όντως εχω γαμηθειεχεις γαμηθει με το ραμολι.ηρεμα απανταω.
εχει παει να βρει τον Παντελο και την γριετζο την ΒασιλισσαΟ Άγιος που είναι....ήρεμα ρωτάω
Kαλώς!οτι θελει ο φιλος μου πηγαινε διαλεξε οποια θες και θα το φροντισω.
αυτος το ξερει?Όντως εχω γαμηθει
Τι μουνοπανο που εισαι , ενα στεγνωτήριο ζητησε ο Αθηναιος και εκανες τον μαλάκαοτι θελει ο φιλος μου πηγαινε διαλεξε οποια θες και θα το φροντισω.
απο τις καλες να παρεις εχει κατι τουρμπο εξ το πλαισιο στο στοκ.Kαλώς!
Θα σε ενημερώσω.......
η ενα πλυντηριο πιατωνΤι μουνοπανο που εισαι , ενα στεγνωτήριο ζητησε ο Αθηναιος και εκανες τον μαλάκα
συγνωμη φιλε αλλα του εδωσα τοσες ευκαιριες και εκανε τον κινεζο.Τι μουνοπανο που εισαι , ενα στεγνωτήριο ζητησε ο Αθηναιος και εκανες τον μαλάκα
τιποτα δεν ειπε για σενα , ΤΙΠΟΤΑη ενα πλυντηριο πιατων
για πεςσυγνωμη φιλε αλλα του εδωσα τοσες ευκαιριες και εκανε τον κινεζο.
οταν σε συμφαιρει εμφανιζεσαι μουχριτσα.η ενα πλυντηριο πιατων
αφου ξερουμε τι τσιπης ειναιτιποτα δεν ειπε για σενα , ΤΙΠΟΤΑ
βλεπω μπαλα,γιαμιολα εθνικη ,λαιλαπαοταν σε συμφαιρει εμφανιζεσαι μουχριτσα.
αφου ειναι θεμα ανάγκης ρε μαλάκα , τα παρατησε ολα και ηρθε να γραψειοταν σε συμφαιρει εμφανιζεσαι μουχριτσα.
θα πεις της κυρας οτι αν θελει συεγνωτηριο θα πρεπει να πουλησεις το κορμι σου ,τα αλλα αστα πανω σε μενα και τον απολιθωμενο μισθωτο.αφου ξερουμε τι τσιπης ειναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
βλεπω μπαλα,γιαμιολα εθνικη ,λαιλαπα
που θα πουλησω το αγερωχο κορμακι μου;θα πεις της κυρας οτι αν θελει συεγνωτηριο θα πρεπει να πουλησεις το κορμι σου ,τα αλλα αστα πανω σε μενα και τον απολιθωμενο μισθωτο.
τι σκεφτεσαι μεγάλε αρχοντα των 220 ;θα πεις της κυρας οτι αν θελει συεγνωτηριο θα πρεπει να πουλησεις το κορμι σου ,τα αλλα αστα πανω σε μενα και τον απολιθωμενο μισθωτο.
αν παει με τζο θα του παρουμε στεγνωτηριο?αφου ειναι θεμα ανάγκης ρε μαλάκα , τα παρατησε ολα και ηρθε να γραψει
φοβαμαι μην παει και παρει αυτος της Τζο , ειναι επικίνδυνοςαν παει με τζο θα του παρουμε στεγνωτηριο?
ψημενο σε βλεπω.αυτα τα βλεπει η κυρα?που θα πουλησω το αγερωχο κορμακι μου;