Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.427
- Πόντοι
- 12.756
για πεςΈχω πάει ποιο πάνω από τη πλατεια έχω βρει μια κρυφη στο βουνο
για πεςΈχω πάει ποιο πάνω από τη πλατεια έχω βρει μια κρυφη στο βουνο
Ποιανού?Εξ αιτιας του δεν δινει food-pass ο Μητσοτακης;
Είναι κρυφή τώρα άνοιξε μαγουλα Χριστόφορος πηγαινεγια πες
Μπουστης...μέσα.στην ορθότητα all.rhe wayΕπιτελους και μια φυσιολογικη απαντηση, εχουμε εναν μπουστη εδω που δουλευει 3 μηνες το 24ωρο χωρις ρεπο, χωρις αδεια, χωρις νερο μπορω, χωρις εσενα οχι…..
αυριο παλι ρεπο θα παρεις,εχεις να βγεις μαζι μου.Γιατί ξεκουράζομαι πήρα ρεπο....αύριο πάλι...γιατί,?
εχει και Αθηναιος ρεπο , παρτε τον μαζι σας .. δεν θα ενοχλει , λιγο πιτσουλα θα τσιμπησει και καμιά σαλάτααυριο παλι ρεπο θα παρεις,εχεις να βγεις μαζι μου.
καθε βραδυ χανετε δεν πιστευω να επιασε δουλεια στη πιτσα φαν.Παιδια μην σπαμαρετε , ειναι να βγει ραντεβου ο Μπραμπ
Το βράδυ....θα δουλέψω το μεσημέρι....αυριο παλι ρεπο θα παρεις,εχεις να βγεις μαζι μου.
να του δωσουμε καρεκλα η κρυφα κατω απο το τραπεζι?εχει και Αθηναιος ρεπο , παρτε τον μαζι σας .. δεν θα ενοχλει , λιγο πιτσουλα θα τσιμπησει και καμιά σαλάτα
efood ξεκαθαρα , και καθεται σκοπετο εξω απο Παστερίακαθε βραδυ χανετε δεν πιστευω να επιασε δουλεια στη πιτσα φαν.
δωστου μια καρεκλα , μην εισαι μαλάκας ..να του δωσουμε καρεκλα η κρυφα κατω απο το τραπεζι?
λες αυριο να ρωταει τους παντεςefood ξεκαθαρα , και καθεται σκοπετο εξω απο Παστερία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δωστου μια καρεκλα , μην εισαι μαλάκας ..
δεν θα ενοχλει σου λεω
efood ξεκαθαρα , και καθεται σκοπετο εξω απο Παστερία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δωστου μια καρεκλα , μην εισαι μαλάκας ..
δεν θα ενοχλει σου λεω
Για φαγητό.θα πάμε η για παρτουζα να ξέρω δηλαδή...να του δωσουμε καρεκλα η κρυφα κατω απο το τραπεζι?
Ο Χριστος και η Παναγία , ειναι δεσμευμενος ο Αθηναιος , δεν κανει τετοια , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗΓια φαγητό.θα πάμε η για παρτουζα να ξέρω δηλαδή...
εγω 2 πραγματα δεν μοιραζομαι το φαγητο και τη γυναικα.Για φαγητό.θα πάμε η για παρτουζα να ξέρω δηλαδή...
παλι καλα , γιατι μαλλον εσενα θα γαμουσε , σε εχει αχτιεγω 2 πραγματα δεν μοιραζομαι το φαγητο και τη γυναικα.
Ουτε με γυναίκα.την γυναίκα.?εγω 2 πραγματα δεν μοιραζομαι το φαγητο και τη γυναικα.
ποιος ρε ο μπραμπης?παλι καλα , γιατι μαλλον εσενα θα γαμουσε , σε εχει αχτι
εκει ειναι που θα μεινει μονος για πανταΟυτε με γυναίκα.την γυναίκα.?
εδω απεριψα τον αθηναιο και μου λες για γυναικα?Ουτε με γυναίκα.την γυναίκα.?