Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 29.094
Να σε κεράσω εγώ να το ξανασκεφτεκς εις τριπλούν?Να σε κεράσω μια παστερια να το ξανασκεφτείς?
Απλα θα πάμε.τεταρτη που έχει προσφορά...
Να σε κεράσω εγώ να το ξανασκεφτεκς εις τριπλούν?Να σε κεράσω μια παστερια να το ξανασκεφτείς?
Θα πετυχετε και Μπραμπ τοτε , λατρευει τις προσφορεςΝα σε κεράσω εγώ να το ξανασκεφτεκς εις τριπλούν?
Τετάρτη είναι αύριοΝα σε κεράσω εγώ να το ξανασκεφτεκς εις τριπλούν?
Σήμερα πέφτω από τα σύννεφα από τις αποκαλύψεις.Θα πετυχεται και Μπραμπ τοτε , λατρευει τις προσφορες
Ωραια θα σχολασω σαν τίμιο λαϊκό κοριτσι θα περάσω να σε πάρω και.θα πάμεΤετάρτη είναι αύριο
Καλύτερα μην το διαβάσει ο μπραμπ θα μελαγχολήσει και κέρασμα και θα με πας και θα με φέρεις,του έβαλα τα γυαλιάΩραια θα σχολασω σαν τίμιο λαϊκό κοριτσι θα περάσω να σε πάρω και.θα πάμε
Πολυ καλη ιδεα να περάσεις να τον παρεις , γιατι αν περναγε αυτος δεν ξερω αν θα εμπαινες μεσα σε αυτο που θα ερχοτανΩραια θα σχολασω σαν τίμιο λαϊκό κοριτσι θα περάσω να σε πάρω και.θα πάμε
Πολυ καλη ιδεα να περάσεις να τον παρεις , γιατι αν περναγε αυτος δεν ξερω αν θα εμπαινες μεσα σε αυτο που θα ερχοταν
Καλύτερα μην το διαβάσει ο μπραμπ θα μελαγχολήσει και κέρασμα και θα με πας και θα με φέρεις,του έβαλα τα γυαλιά
Κανόνισε με ξέρουν εκεί.....αν ρωτήσουν τι δουλειά κάνω θα πούμε από κοινού ότι κάνω τους άντρες χαρούμενους γενικά και αόριστα και σαν χόμπι Διδάσκω πνευστά όργανα (.κλαρίνο κυρίως)Πολυ καλη ιδεα να περάσεις να τον παρεις , γιατι αν περναγε αυτος δεν ξερω αν θα εμπαινες μεσα σε αυτο που θα ερχοταν
Μην στεναχωριεσαι θα καθαρίσει ο Μπαρος, θα πει οτι ειναι ζιγκολο , ολα τα φωτα θα πεσουν επάνω τουΚανόνισε με ξέρουν εκεί.....αν ρωτήσουν τι δουλειά κάνω θα πούμε από κοινού ότι κάνω τους άντρες χαρούμενους γενικά και αόριστα και σαν χόμπι Διδάσκω πνευστά όργανα (.κλαρίνο κυρίως)
Έλα τώρα ..να μην μάθουν ότι είμαι εκδιδόμενη είπαμε όχι να μου πάρει τους φωτισμούς..Μην στεναχωριεσαι θα καθαρίσει ο Μπαρος, θα πει οτι ειναι ζιγκολο , ολα τα φωτα θα πεσουν επάνω του
Σαν να μην υπαρχεις θα ειναι
Λυπαμαι , αλλα πρεπει να το συνηθίσεις αυτο , ο Μπαρουλης τραβαει τα βλεμματαΈλα τώρα ..να μην μάθουν ότι είμαι εκδιδόμενη είπαμε όχι να μου πάρει τους φωτισμούς..
Δεν θέλω όμως λεξούλες που παραπέμπουν σε ρατσιστικά υπονοούμενα... ήρεμα το λέωΛυπαμαι , αλλα πρεπει να το συνηθίσεις αυτο , ο Μπαρουλης τραβαει τα βλεμματα
θες λόγο της καταγωγης του , θες οτι ειναι λιγο δυσμορφος .. δεν εχει σημασία
αν καποιος αγαπαει τον Μπαρο γι αυτο που ειναι ειμαστε εμεις εδω μεσα , οπου αλλου να παει τρωει μπανΔεν θέλω όμως λεξούλες που παραπέμπουν σε ρατσιστικά υπονοούμενα... ήρεμα το λέω
Θα πετυχετΕ ρε μλκ μισθωτεΘα πετυχεται και Μπραμπ τοτε , λατρευει τις προσφορες
Δεν ειμαστε εμεις ρατσιστες, αυτος ειναι μελαμψος και απαλλοτριωνει καλωδιαΔεν θέλω όμως λεξούλες που παραπέμπουν σε ρατσιστικά υπονοούμενα... ήρεμα το λέω
Θα πετυχετΕ ρε μλκ μισθωτε
Δεν πειραζει, προσπερασε το και παιξε τη μπαλιτσα σου
σορρυ τυπε αλλα ειχα συνηθίσει με την γραμματεα