athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.479
- Πόντοι
- 12.756
ξερει οτι θα θυσιαστω γαι στεγνωτηριο και πλυντηριο πιατωνψημενο σε βλεπω.αυτα τα βλεπει η κυρα?
ξερει οτι θα θυσιαστω γαι στεγνωτηριο και πλυντηριο πιατωνψημενο σε βλεπω.αυτα τα βλεπει η κυρα?
οχι, την εχει βαλει πανω σε πατεντα στατικο ποδήλατο/γεννητρια και παραγει ρευμαψημενο σε βλεπω.αυτα τα βλεπει η κυρα?
ειπαμε στεγνωτηριο για πλυντηριο αλλη αποστολη.ξερει οτι θα θυσιαστω γαι στεγνωτηριο και πλυντηριο πιατων
πόσα να κάνει ρε μαλάκα , πόσα ;;;;ειπαμε στεγνωτηριο για πλυντηριο αλλη αποστολη.
Iσα και όμοια ΕΓΩ με τον βάζελο;Τι μουνοπανο που εισαι , ενα στεγνωτήριο ζητησε ο Αθηναιος και εκανες τον μαλάκα
μια αποστολη για ολα,ΓΙΑ ΟΛΑειπαμε στεγνωτηριο για πλυντηριο αλλη αποστολη.
η αγαπη θελει θυσιες.πόσα να κάνει ρε μαλάκα , πόσα ;;;;
οτι αγαπαει αγαπάει παντωςη αγαπη θελει θυσιες.
παρτουζα με τζο μπραμπ να θυμασε ο μπραμπ ηταν ζιγκολο δεν εχει φραγμους.μια αποστολη για ολα,ΓΙΑ ΟΛΑ
παρτουζα με τζο μπραμπ να θυμασε ο μπραμπ ηταν ζιγκολο δεν εχει φραγμους.
και θελουμε βιντεο/
δεν μπορω να κερατωσω ειμαι μνηστευμενοςπαρτουζα με τζο μπραμπ να θυμασε ο μπραμπ ηταν ζιγκολο δεν εχει φραγμους.
σκεψου ζεστα ρουχαλακια φρεσκα και απαλα τον χειμωνα.δεν μπορω να κερατωσω ειμαι μνηστευμενος
ειναι περα απο τις δυναμεις μου λυπαμαισκεψου ζεστα ρουχαλακια φρεσκα και απαλα τον χειμωνα.
περίπουγιατι μαν θα πεσουν στοιχηματα?
και γω λυπαμαι.ειναι περα απο τις δυναμεις μου λυπαμαι
δεν το βλεπωκαι γω λυπαμαι.