troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.998
- Πόντοι
- 5.506
ειναι σεντονι γραφει ακομα ΓΡΑΦΕΙΑκομα σκεφτεται την πλοκη της ιστοριας.
ειναι σεντονι γραφει ακομα ΓΡΑΦΕΙΑκομα σκεφτεται την πλοκη της ιστοριας.
Nαι το κανόνισα εγωρε μαλακες λεει καποιος στον φιλο αθηναιο να αναβαλει την συζητηση μοδας να δουμε το μπασκετ σημερα?
Τι να εχει αραγε, καλπαζουσα μνημη ή ανοια;ειναι σεντονι γραφει ακομα ΓΡΑΦΕΙ
θα βαλει λιγο μπολετση μεσα θα πει ηταν πρωην γκομενα του γριβα ειχε βγει μις τουρισμος στα πελοποννησιακα κλπΑκομα σκεφτεται την πλοκη της ιστοριας.
Καλα, ειχαμε και εναν κατα φαντασια πιλοτο που ειχε γαμησει μια σταρλετιτσα της εβδομης τεχνηςθα βαλει λιγο μπολετση μεσα θα πει ηταν πρωην γκομενα του γριβα ειχε βγει μις τουρισμος στα πελοποννησιακα κλπ
τυπε μεταξυ μας πιστευω την πηγε μια φορα στα λειζερ για πακμαν και μετα φοντανα για καφε της ακουμπησε λιγο το μπουτι και θα μας πει οτι ηταν πανεμορφη με ιδιαιτεροτητες και την ξεκωλιασεΚαλα, ειχαμε και εναν κατα φαντασια πιλοτο που ειχε γαμησει μια σταρλετιτσα της εβδομης τεχνης
Για η Γιολάνταμου εκανε φατσουλα η βιολαντα και σας γραφω ολους στον πεο μου
Με τα μπισκότα;μου εκανε φατσουλα η βιολαντα και σας γραφω ολους στον πεο μου
Τωρα που εγραψες για τον πεο σου νομιζω θα σου κανει και παραθεσημου εκανε φατσουλα η βιολαντα και σας γραφω ολους στον πεο μου
Τρουμπακης μου έδωσε όνομα μαγαζιού που ψάχνω χρονια ..τυπε μεταξυ μας πιστευω την πηγε μια φορα στα λειζερ για πακμαν και μετα φοντανα για καφε της ακουμπησε λιγο το μπουτι και θα μας πει οτι ηταν πανεμορφη με ιδιαιτεροτητες και την ξεκωλιασε
Περιμενουμε βεβαια να ακουσουμε και για τις…….. «ιδιαιτεροτητες»τυπε μεταξυ μας πιστευω την πηγε μια φορα στα λειζερ για πακμαν και μετα φοντανα για καφε της ακουμπησε λιγο το μπουτι και θα μας πει οτι ηταν πανεμορφη με ιδιαιτεροτητες και την ξεκωλιασε
Γιολ.αγαπη μου γιολ με φωνάζουν....μου εκανε φατσουλα η βιολαντα και σας γραφω ολους στον πεο μου
Μην τσιμπάςπεριμενουμε να παρει φωτια και το νημα με τον μαυρικιο που γαμησε μια μπαργουμαν απ τον ιστιοπλοικο
Βιόλα ντα είναι μπισκότα ρε λιγουρη,επίσης το νου σου δεν θέλει σχέση μόνο πουτσα.μου εκανε φατσουλα η βιολαντα και σας γραφω ολους στον πεο μου
εισαστε νοστιμοτατη σαν τα μπισκοτα γιαυτο μπερδευτηκαΓιολ.αγαπη μου γιολ με φωνάζουν....
Βιολαντα είναι τα μπισκότα .....εγώ είμαι πουτανα να τα ξεχωρίζουμε λίγο....
φολι οταν δουλευε εποχη μπαρμαν - χορευτη τακη δεν θες να ξερειςΤρουμπακης μου έδωσε όνομα μαγαζιού που ψάχνω χρονια ..
Ιστιοπλοϊκό και Φολι δουλευε ,φανταστικό μουνι ,καλύτερο από ινσταγκραμικο
εγω θα κανω σχεση...Βιόλα ντα είναι μπισκότα ρε λιγουρη,επίσης το νου σου δεν θέλει σχέση μόνο πουτσα.
Κάνε μόνος σου.εγω θα κανω σχεση...