Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 29.094
Μην μιλάς σαν τον Άγιο δεν θα μου πάρεις τον.κωλο με το να με περιπαιζεις ...εισαστε νοστιμοτατη σαν τα μπισκοτα γιαυτο μπερδευτηκα
Μην μιλάς σαν τον Άγιο δεν θα μου πάρεις τον.κωλο με το να με περιπαιζεις ...εισαστε νοστιμοτατη σαν τα μπισκοτα γιαυτο μπερδευτηκα
Εγώ ξέρω ότι μισθωτός τοτε ακόμα (καλό μισθο) γαμουσα το καλύτερο μουνι τουλάχιστον σε μπαργουμαν του Μικρολίμανου .. και δεν το έλεγα εγώ αυτό ..φολι οταν δουλευε εποχη μπαρμαν - χορευτη τακη δεν θες να ξερεις
οχι καλη και ομορφη κυρια μου...δεν περιπαιζωΜην μιλάς σαν τον Άγιο δεν θα μιτ πάρεις τον.κωλο με το να με περιπαιζεις ...
Εγώ ξέρω ότι μισθωτός τοτε ακόμα (καλό μισθο) γαμουσα το καλύτερο μουνι τουλάχιστον σε μπαργουμαν του Μικρολίμανου .. και δεν το έλεγα εγώ αυτό ..
Με μηδέν λαικ
Μου γκρεμίσεις το όνειρο υπήρξες μισθωτός?Εγώ ξέρω ότι μισθωτός τοτε ακόμα (καλό μισθο) γαμουσα το καλύτερο μουνι τουλάχιστον σε μπαργουμαν του Μικρολίμανου .. και δεν το έλεγα εγώ αυτό ..
Με μηδέν λαικ
Στείλε φώτοΕγώ ξέρω ότι μισθωτός τοτε ακόμα (καλό μισθο) γαμουσα το καλύτερο μουνι τουλάχιστον σε μπαργουμαν του Μικρολίμανου .. και δεν το έλεγα εγώ αυτό ..
Με μηδέν λαικ
Και τι κάνεις?οχι καλη και ομορφη κυρια μου...δεν περιπαιζω
μισθοδοσιας θελουμε ποιος το γαμαει το μουνιΣτείλε φώτο
Απόδειξη αποδοχών?Στείλε φώτο
Εγώ ξέρω ότι μισθωτός τοτε ακόμα (καλό μισθο) γαμουσα το καλύτερο μουνι τουλάχιστον σε μπαργουμαν του Μικρολίμανου .. και δεν το έλεγα εγώ αυτό ..
Με μηδέν λαικ
μου αρεσει το φλερτ και η καλη ζωη...αλλα εδω μεσα μου κανουν μπουλιγκΚαι τι κάνεις?
Προσπαθεί να σε κλέψει από μένα.Και τι κάνεις?
Πόσα ένσημα ΙΚΑ έχεις?
Έτσι μουνακι Λα Παστερια
Κακό είναι?.Βιόλα ντα είναι μπισκότα ρε λιγουρη,επίσης το νου σου δεν θέλει σχέση μόνο πουτσα.
Μαλάκα δεν έχω ιδέα.. ελάχισταΠροσπαθεί να σε κλέψει από μένα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πόσα ένσημα ΙΚΑ έχεις?
Χάρισε τα στον Αθηναίο του λείπουν για τη σύνταξη.Μαλάκα δεν έχω ιδέα.. ελάχιστα
Εικοτολογω πως θελει να σας τον μπηξειΚαι τι κάνεις?
Έχεις εταιρεία ;Χάρισε τα στον Αθηναίο του λείπουν για τη σύνταξη.
Θες να σε προσλάβω?Έχεις εταιρεία ;
Την πινέζα ρε μαλάκα να προσλάβεις και να μου κόβεις ένα τιμολόγιο κάθε μήνα το μισθολογικό της κόστοςΘες να σε προσλάβω?