troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.980
- Πόντοι
- 5.506
ριχταΜπορω να συμπληρωσω σε αυτο το μηνυμα και να γινει μπουρλωτο το νημα
ριχταΜπορω να συμπληρωσω σε αυτο το μηνυμα και να γινει μπουρλωτο το νημα
Έχει και νούμερα μέσα εκεί,αλλά είναι καλός,βέβαια παλιά ήταν πιο καλός αλλά οκΤυπε ειχα παει με γουτσου γουτσου και ειχα παρει μια συκωταρια και σκαει ενας παπαριδης και αρχιζει να μου κανει μοστρα το συκωτι ποσο ωραιο ειναι και αρχιζε να το κοβει σε πολυ λεπτες φετες με ταχυτητα μια φετα το λεπτο....μιλαμε πρεπει να μου πηγε η πιεση στο 200 και ημουν ετοιμος να τον αρπαξω και να τον πεταξω στο βοθρο που αποκαλειται θαλασσα και ειναι γεματος λαδια,σκατα και αποτσιγαρα.
Ωραιο λοκεισον αλλα του κλαρινογαμπρου το καγκελο τα ΠΣΚ.....ναι ειναι πολυ ωραιο μαγαζι τελειο λοκεισον
Δεν ξερω αν εχεις παει προσφατα αλλα τωρα το εχουν γυρισει και καλα σε κρεατογκουρμεδοκατασταση.....Έχει και νούμερα μέσα εκεί,αλλά είναι καλός,βέβαια παλιά ήταν πιο καλός αλλά οκ
ειμαι μαζι σουΑ πρόκριση αέρα
Β Αντισθένης μπαναρε τον
Γ τιγκα στο μουνι το νησί
Δ αναμένω μόδα
Ε γαμιεστε
ΥΓ μόνος μου και όλες σας.
εχω γαμησει μπαργουμαν απο εκει
πσκ προσεχουμε που παμεΩραιο λοκεισον αλλα του κλαρινογαμπρου το καγκελο τα ΠΣΚ.....
ΠΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΝΟπσκ προσεχουμε που παμε
Ακόμα και αν μόνος?ετσι ...οπως το ειπες
γαμας γκαραντι μετα
ναι....εχω γαμησει μπαργουμαν απο εκει
ναι βρε μαλακα....Ακόμα και αν μόνος?
Αυτή το ξέρει?εχω γαμησει μπαργουμαν απο εκει
ναι....
πες στορι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι βρε μαλακα....
οχι
Ακριβώς όπως το λες πετραν πρώην ξέρεις τι κτλπετραν αδερφε?
ποικιλια κρεατικων και ποικιλια αλλαντικων ηταν επικος ο βοσπορος...
εχω να παω πριν φτιαξουν το τουρκολιμανο
φερτον σολων πεμπτη απογευμα να φερω τσιμεντο να τον φουνταρουμε στον μπαικουτσι....θα του βαλουμε μπουκαλες και μολις τελειωσει ο αγωνας νικηφορα θα τον βγαλουμεΧελ ποτε θα πάμε για τσίμπημα?
για μενα μιλαμε , οχι για σεναΑυτή το ξέρει?
το φολι?Καποιος να μου θυμισει τα μαγαζια οπως μπαινεις απο την αλλη μερια απο Δουράμπεη ομως , ειχε το ιγκουανα και ενα διπλα ξυλινο , πως λεγοταν δεν θυμαμαι
Έχεις ΑΠΌΛΥΤΟ δίκιο.για μενα μιλαμε , οχι για σενα