Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 29.094
Γουρνοπουλα με σπαγγέτι al"olioΜε την προβατίνα με νιόκι θα τσιμπήσει. Τρελή γκουρμεδιά.
Καλημερα Αγιε ❤
Γουρνοπουλα με σπαγγέτι al"olioΜε την προβατίνα με νιόκι θα τσιμπήσει. Τρελή γκουρμεδιά.
Θελεις να ανοιξουμε δικο μας νημα;Θα το λεμε "Της ζωης μας τα συντριμια"....εναλλακτικα ΟΑΝ Οργανισμος Ανελκυσης Ναυαγιων.με καρδουλες παντως δεν σε βλεπει καν αν ειναι κανα τουμπανο με 1000 εκατομμυρια φολοουερς κλπ κλπ
θελει σοκ και δεος για να ασχοληθει
Γαμιεται ο αρκιντις μια φορα του ειπα να δωσει προγνωστικα και κανει τον μαλακα...που να μην σταυρωσει δελτιο ο γκαμημενος.@birlas δωσε σημεια λεμε
Καλως τον Σουσελ του νηματος....επιτελους νεκρα στο νημα..τα γνωστα ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ που τεμπελιαζουν εχοντας πιει το αιμα του κοσμακη μαλλον εχουν ντραβαλα..
τωρα γραφουμε μονο οι ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ
δουλευειες φιλε-Φακελιαρη;Καλως τον Σουσελ του νηματος....
Από την επιθεώρηση εργασίας είσαι ;δουλευειες φιλε-Φακελιαρη;
οταν μιλαω για δουλεια με εργαζομενους εσυ την ροκα σου δεν ξερεις τι ειναι γενικα η δουλειαΑπό την επιθεώρηση εργασίας είσαι ;
Οχι σχολασα....1.30 που τελειωνουν τα εξωτερικα ιατρεια τους λεω να πανε να γαμηθουν ολοι και φευγω.δουλευειες φιλε-Φακελιαρη;
εχω δουλεψει για 3 ζωεςοταν μιλαω για δουλεια με εργαζομενους εσυ την ροκα σου δεν ξερεις τι ειναι γενικα η δουλεια
οταν εσυ αγοραζες φιλτροκουτα για το σαξο ωστε να το ανεβασεις 1,5 αλογο εγω εσταζα στον ιδρωτα
ε θα σε
δεν το εχω πειραξει μην τυχον και χασει την αξια του την μεταπωλητικηοταν εσυ αγοραζες φιλτρακουτα για το σαξο ωστε να το ανεβασεις 1,5 αλογο εγω εσταζα στον ιδρωτα
εχω δουλεψει για 3 ζωες
δεν το εχω πειραξει μην τυχον και χασει την αξια του την μεταπωλητικη
ραμολιμεντο του δημοσίου , απο τις εισφορες του Αθηναίου ζεις , παλιοπαράσιτο
Άρχισες να σταυρώνεις τα μάτς?345 Χ
354 Χ