Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.423
- Πόντοι
- 12.756
πες οτι πας και παστερία , μπορει να τσιμπησει ...θα της πω ξερεις μωρη καριολα οτι καταδεχτηκε ενας σεβαστος απο το μπου να ασχολθει με τη μορφη σου
πες οτι πας και παστερία , μπορει να τσιμπησει ...θα της πω ξερεις μωρη καριολα οτι καταδεχτηκε ενας σεβαστος απο το μπου να ασχολθει με τη μορφη σου
νταξει θα βαλω λιγο ψεμα θα γινει η παστερια ιλ φρατιπες οτι πας και παστερία , μπορει να τσιμπησει ...
Με την προβατίνα με νιόκι θα τσιμπήσει. Τρελή γκουρμεδιά.πες οτι πας και παστερία , μπορει να τσιμπησει ...
δεν ειναι λιγο αυτονταξει θα βαλω λιγο ψεμα θα γινει η παστερια ιλ φρατι
δωσε σημεία λέμεμια ντικ πικ(φιλικα παντα) ΜΕ καρδουλες φυσικα
νταξει θα βαλω λιγο ψεμα θα γινει η παστερια ιλ φρατι
εμου του ιδιου?δωσε σημεία λέμε
εις διαταγην του ....εμου του ιδιου?
γιατι λυσσας?το βραδυ παιζουνεις διαταγην του ....
Στηρίζω και θα της βάλω και εγώ να μην σου πω θα βοηθήσει όλο το σάιτ.θα της πω ξερεις μωρη καριολα οτι καταδεχτηκε ενας σεβαστος απο το μπου να ασχολθει με τη μορφη σου
δηλαδη πρεπει να πονταρω λιγο πριν την σεντρα λες και παιζω ιππόδρομο ;γιατι λυσσας?το βραδυ παιζουν
Είναι Σαμούνα και Βεγκαν.και τα σουβλακια στο παρκο του πουση δουλεψαν
Χααλαντ οβερ 1,5γκολ.γιατι λυσσας?το βραδυ παιζουν
Εμένα με έβγαλε νωρίτερα από όλους κάνα μήνα τσιμπησα,είδε τη κατρακύλα επισκεψιμότητας και με έβαλε στο παιχνίδι ξανά.Εσυ την εβγαλες με 2μηνο,αμαρτια να σε περασω
θες να δεις την κολεξιον μωρη κουφαλα ε?δηλαδη πρεπει να πονταρω λιγο πριν την σεντρα λες και παιζω ιππόδρομο ;
με καρδουλες παντως δεν σε βλεπει καν αν ειναι κανα τουμπανο με 1000 εκατομμυρια φολοουερς κλπ κλπΕίναι Σαμούνα και Βεγκαν.
Με καλαμπόκι και λιοσπορο θα τη ρίξει.
οχι , εχω να πάω παστερίαθες να δεις την κολεξιον μωρη κουφαλα ε?
οχι , εχω να πάω παστερία