Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.826
- Πόντοι
- 6.536
Πέστα σε τύπο καλόγερο που σε αμφισβητεί.εχω δουλεψει για 3 ζωες
Εμείς σε στηρίζουμε.
Ξέρω στα @@ σου....
Για αυτο σε πάω.
Πέστα σε τύπο καλόγερο που σε αμφισβητεί.εχω δουλεψει για 3 ζωες
Να ναι καλα το παλικαρι....γιαυτο και εγω θα του κανω εναν καταρρακτη μουρλια!ραμολιμεντο του δημοσίου , απο τις εισφορες του Αθηναίου ζεις , παλιοπαράσιτο
Kala kaneisΟχι σχολασα....1.30 που τελειωνουν τα εξωτερικα ιατρεια τους λεω να πανε να γαμηθουν ολοι και φευγω.
μαλακα ο κωλογερος εκ Παρισιων μια μερα βριζει εμενα μια εσενα...αυριο πιστευω θα πιασει αλλον..
θελει υπερωριες στο μαδομουνι αυτο που εχεις στο νου το βλεπωΘελεις να ανοιξουμε δικο μας νημα;Θα το λεμε "Της ζωης μας τα συντριμια"....εναλλακτικα ΟΑΝ Οργανισμος Ανελκυσης Ναυαγιων.
Μπηκε Λαιον ... ο τιμωρός του σαητ , η γρια που κοιταει ολη μερα μεσα απο τις γρίλιες του παραθυρόφυλλουμαλακα ο κωλογερος εκ Παρισιων μια μερα βριζει εμενα μια εσενα...αυριο πιστευω θα πιασει αλλον..
γνωμη σου
Ολο κρυφοκοιτάς και αλλού ε?Μπηκε Λαιον ... ο τιμωρός του σαητ , η γρια που κοιταει ολη μερα μεσα απο τις γρίλιες του παραθυρόφυλλου
στο νημα του Μητσοτακη , ειναι καθηκον μας να κοιταμε ,, ζητω ο Κουλης , ζητω ο αρχηγοςΟλο κρυφοκοιτάς και αλλού ε?
γνωμη για τα 26 πεναλτι σε 12 δευτερολεπτα που πηρε ο ζελοςβαΟλο κρυφοκοιτάς και αλλού ε?
Ε δικιο ειχε, καλα εκανε, μπερδευτηκαστο νημα του Μητσοτακη , ειναι καθηκον μας να κοιταμε ,, ζητω ο Κουλης , ζητω ο αρχηγος
ΥΓ ο αλλος που σε διορθωσε οτι εγραψες σε άλλο νημα .. τι αου λεει ?
ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΦΙΛΕ-ΡΕΖ..γνωμη για τα 26 πεναλτι σε 12 δευτερολεπτα που πηρε ο ζελοςβα
Μια εβδομαδα παρακολουθει παντου , δεν εχει γραψει πουθενα γιατι το παιζει "σοβαρο και μετρημένο" νικ , και ηρθε ουρανοκατεβατος να σε διορθωσειΕ δικιο ειχε, καλα εκανε, μπερδευτηκα
πω ρε φιλαρακι, μεσα στη γλυκα εισαιΜια εβδομαδα παρακολουθει παντου , δεν εχει γραψει πουθενα γιατι το παιζει "σοβαρο και μετρημένο" νικ , και ηρθε ουρανοκατεβατος να σε διορθωσει
ρε μαλακα φακελωμενα εχεις τα μελη;Μια εβδομαδα παρακολουθει παντου , δεν εχει γραψει πουθενα γιατι το παιζει "σοβαρο και μετρημένο" νικ , και ηρθε ουρανοκατεβατος να σε διορθωσει
απο αγαπη τα λεωπω ρε φιλαρακι, μεσα στη γλυκα εισαι
δεν ηταν ουτε το πρωτο που επαιξε ο πακιστανος της κουλας με σηκωμενα χερια ολη την φασηΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΦΙΛΕ-ΡΕΖ..
ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΛΙΝΕΞ Η ΜΠΑΛΑ
μαλακας εισαι .. ξεκίνησες την πρεζα ;ρε μαλακα φακελωμενα εχεις τα μελη;
Θέλει την προσοχή μου και τρίβεται στην ψωλή μου η ντροπή των τοκογλύφων, δεν κόβονται οι συνήθειες, μη του δίνεις πάτημα και μη συνάψεις συμμαχίες επειδή έχετε κοινούς εχθρούςπω ρε φιλαρακι, μεσα στη γλυκα εισαι
ητο μια ατυχη στιγμη μου ρε μουνοπανομαλακας εισαι .. ξεκίνησες την πρεζα ;
να ακολουθω τον ζουμπα ;; ( κατσε τωρα θα μπει με βαρυγδουπο μηνυμα κολαφο )
το νικ του πατας και βλέπεις τα μηνυματα του μαζεμενα
Αλλα ενταξει εσενα δεν μπορω να σου πω και τιποτα , ακομα προσπαθω να ξεχασω την αλλαγη αβαταρ σου