Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.909
- Πόντοι
- 10.411
Ήρθε η Γιολάντα εδώ μέσα και η Βανέσσα πήρε την θέση της στο νήμα του ΜάγουΓιναμε γυναικωτοι...πηρε τα ηνια η βιολαντα
Ήρθε η Γιολάντα εδώ μέσα και η Βανέσσα πήρε την θέση της στο νήμα του ΜάγουΓιναμε γυναικωτοι...πηρε τα ηνια η βιολαντα
Ήρθε η Γιολάντα εδώ μέσα και η Βανέσσα πήρε την θέση της στο νήμα του Μάγου
Τι να ξεκινήσω ρε μαν,ήρθα συφιλιασμένος από το γήπεδο,μου έχουν γυρίσει τα άντεραξεκινα...κατι παει να γινει αλλα μια σβηνει μια αναβει
Φεραμε και χι.....ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΕΉρθε η Γιολάντα εδώ μέσα και η Βανέσσα πήρε την θέση της στο νήμα του Μάγου
ακομα καλυτερα...τωρα αναβει λιγο και το μαδοπουτσι εδω...πετα μουνια να γινουμε μπαχαλοΤι να ξεκινήσω ρε μαν,ήρθα συφιλιασμένος από το γήπεδο,μου έχουν γυρίσει τα άντερα
Βρισε μανΦεραμε και χι.....ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΕ
Νομίζεις...για πήγαινε ρίξε μια ματιά τώρα...Ήρθε η Γιολάντα εδώ μέσα και η Βανέσσα πήρε την θέση της στο νήμα του Μάγου
Τα είδα.....άναψες την φωτιά εκεί τώραΝομίζεις...για πήγαινε ρίξε μια ματιά τώρα...
εξαιρετικη η απαντηση σουΝομίζεις...για πήγαινε ρίξε μια ματιά τώρα...
Ε μα δεν μπορώ ...συγχιστηκαεξαιρετικη η απαντηση σου
Θελεις να παμε σε ταβερνακι καπου στο σουνιο ? Εσυ εγω και το ολογιομο φεγγαριΝομίζεις...για πήγαινε ρίξε μια ματιά τώρα...
εσυ στα νηματα των κοριτσιων τι κάνεις ;; κρατας στατιστικα ;εξαιρετικη η απαντηση σου
μιλας εσυ που δεν εχεις αφησει νημα για νημα?????εσυ στα νηματα των κοριτσιων τι κάνεις ;; κρατας στατιστικα ;
και βεβαια μιλαω εγω, που δεν εχω πει δεν εχω μάτια για αλλη / ειμαι μνηστευμενος κτλ κτλ παραμυθακια που αραδιαζειμιλας εσυ που δεν εχεις αφησει νημα για νημα?????
Μην μας γαμας τον ρομαντισμο με λεφτα και στατιστικα ρε μανεσυ στα νηματα των κοριτσιων τι κάνεις ;; κρατας στατιστικα ;
μιλαμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΑΛΑΚΑΜην μας γαμας τον ρομαντισμο με λεφτα και στατιστικα ρε μαν
Θα πάω με τον ΆγιοΘελεις να παμε σε ταβερνακι καπου στο σουνιο ? Εσυ εγω και το ολογιομο φεγγαρι
Σωστοκαι βεβαια μιλαω εγω, που δεν εχω πει δεν εχω μάτια για αλλη / ειμαι μνηστευμενος κτλ κτλ παραμυθακια που αραδιαζει