brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.977
- Πόντοι
- 2.606
Θα δείτε τηλεόραση και αυτή θα προφασιστεί πονοκέφαλο ;Τα απλα μωρε τα συνηθισμενα...
Τα συζυγικα...
Θα δείτε τηλεόραση και αυτή θα προφασιστεί πονοκέφαλο ;Τα απλα μωρε τα συνηθισμενα...
Τα συζυγικα...
Θα δείτε τηλεόραση και αυτή θα προφασιστεί πονοκέφαλο ;
Δεν εχω υπαρξει ΠΟΤΕ τετοιος συζυγος...Θα δείτε τηλεόραση και αυτή θα προφασιστεί πονοκέφαλο ;
birlaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....κοιτα μονο μην κανει η γιολαντα την αντλια....
εχω ενα σπανιο με νιπλη να κανει βουτιες στο θησαυροφυλακιο του στον χρυσο και στις λιρες..θες;birlaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Στειλε κανα βιντεακι ρε γαμω το φιλοτιμο σου...
Έχεις και σπάνιο με βουτιές στην πισίνα όταν είχε νερό?εχω ενα σπανιο με νιπλη να κανει βουτιες στο θησαυροφυλακιο του στον χρυσο και στις λιρες..θες;
ακομα με τον λογιστη ειναι...δεν πανε καλα τα πραγματα...βλεπω βραχιολια,ποινες,κατασχεσεις..ελπιζω οχι παραυταΈχεις και σπάνιο με βουτιές στην πισίνα όταν είχε νερό?
Το χω....τοχω ....θα με ρωτας τι εχω και εγώ θα σου λέω τίποτα...Τα απλα μωρε τα συνηθισμενα...
Τα συζυγικα...
Περα της πλακας εισαι αστερι....Το χω....τοχω ....θα με ρωτας τι εχω και εγώ θα σου λέω τίποτα...
Το χω....τοχω ....θα με ρωτας τι εχω και εγώ θα σου λέω τίποτα...
Το χω....τοχω ....θα με ρωτας τι εχω και εγώ θα σου λέω τίποτα...
Ευχαριστώ.... απλα στο νημα σας ηρθα για τον Άγιο η αλήθεια είναι..μου αρέσει να τον προκαλώ.Περα της πλακας εισαι αστερι....
Κοριτσαρος...
Ευχαριστώ.... απλα στο νημα σας ηρθα για τον Άγιο η αλήθεια είναι..μου αρέσει να τον προκαλώ.
Αλλα γενικά είναι ωραίο νημα λαϊκό και στκν τροπο που γράφεται και στο στυλ (.με την καλη εννοια )
Ναι...αυτή η τάξη με εκφράζει....το πρόβλημα που είναι?Όπου δεις λαϊκό χώνεσαι.
Σπανιο θα ηταν αν εκανε βουτιες στην πισινα χωρις νεροΈχεις και σπάνιο με βουτιές στην πισίνα όταν είχε νερό?
Ναι...αυτή η τάξη με εκφράζει....το πρόβλημα που είναι?
Κυρια βιολαντα μου...το νημα εδω δουλευει και προσφερειΝαι...αυτή η τάξη με εκφράζει....το πρόβλημα που είναι?
Δώσε του λίγη σημασία, ψυχικό θα κάνεις. Δεν έχει κουράγιο ούτε τη θηλιά να φτιάξει.Ναι...αυτή η τάξη με εκφράζει....το πρόβλημα που είναι?