barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.057
- Πόντοι
- 5.506
Ρε μλκ, ΡΕ ΜΛΚμε προβληματισες τωρα..λες και η γυναικα μου να με θελει μονο για τα λεφτα μου;
Ρε μλκ, ΡΕ ΜΛΚμε προβληματισες τωρα..λες και η γυναικα μου να με θελει μονο για τα λεφτα μου;
Αυτό ήτανε, την έριξες πορνόγερε.Γιολάντα μου τον κωλο σου
Θα θελα να τιμήσω
και πρωκτικη διείσδυση
να πραγματοποιήσω,
Στα τέσσερα να στήνεσαι
και εγώ να σε βατευω
και τρέμοντας τα χέρια μου
βυζιά να πασπατευω.
Μην σεβαστείς τα χρόνια μου
και τ άσπρα τα μαλλιά μου
εγώ με το οκταποντο
θα κάνω την δουλειά μου.
Οχι....Παντελονι....οποια θελει να δει γαμπα θα πληρωσειΚαι από κάτω βερμούδα χαβανέζικη, εντάξει είμαστε; ΕΝΤΑΞΕΙ;
Συγνώμη κυρία μου σας προσέβαλα οι κανονικές πουτανες δεν τα παίρνουν από το κομοδίνο τα λεφτά
Κοίταξε λοιπόν να βγάλεις καλή σύνταξη!με προβληματισες τωρα..λες και η γυναικα μου να με θελει μονο για τα λεφτα μου;
Ε, αφού έγραψα για οκταποντο, σίγουρα την έριξα.Αυτό ήτανε, την έριξες πορνόγερε.
Πήρες την Παρασκευή.Γιατι?
Μην κρύβεις το δυνατό σου σημείο μπρο.....Οχι....Παντελονι....οποια θελει να δει γαμπα θα πληρωσει
εχω πολλα χρονια ακομα..Κοίταξε λοιπόν να βγάλεις καλή σύνταξη!
Άσε μωρή κουφάλα που το παίζεις και τζόβενο, μεσόκοπος άνθρωπος...εχω πολλα χρονια ακομα..
Έλα παιδί μου, πάρε μια κατοσταρικουμπα να κεράσεις ένα ποτό την μητέρα των παιδιών σου, άσε τον μπάρμπα, του τα τρώνε οι εργαζόμενες.Γιατι?
Θες να ανοιξουμε ενα ΚΑΠΗ μυ γυναικες ποτα και ναρκωτικα?εχω πολλα χρονια ακομα..
12 χρονια στην καλυτερη εχω ΠαππουληΆσε μωρή κουφάλα που το παίζεις και τζόβενο, μεσόκοπος άνθρωπος...
ΝΑΙΘες να ανοιξουμε ενα ΚΑΠΗ μυ γυναικες ποτα και ναρκωτικα?
με εκπλήσεις ευχάριστα. σπανια το βλεπω εδω μέσαΓαμωτο και νόμιζα ότι μιλάει για μένα την θηλυκή
Θα με παρεις μαζι σου στην κινα?Έλα παιδί μου, πάρε μια κατοσταρικουμπα να κεράσεις ένα ποτό την μητέρα των παιδιών σου, άσε τον μπάρμπα, του τα τρώνε οι εργαζόμενες.
Μου τον κακομαθαίνετε.Έλα παιδί μου, πάρε μια κατοσταρικουμπα να κεράσεις ένα ποτό την μητέρα των παιδιών σου, άσε τον μπάρμπα, του τα τρώνε οι εργαζόμενες.
Θα με παρεις μαζι σου στην κινα?
Μονο εμενα θα εχεις στα γεραματα σου...Μακάρι. Και να σε πετάξει από το Σινικό τείχος να ησυχάσω.
Αυτό είναι που τρέμω ακόμα και ως ιδέα.Μονο εμενα θα εχεις στα γεραματα σου...