athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.616
- Πόντοι
- 12.756
βλεπουμε μπαλα λεμε αυριο..δες κολεξιον κλπ να εισαι ετοιμοςπου ειναι η βραδιά μόδας ;
βλεπουμε μπαλα λεμε αυριο..δες κολεξιον κλπ να εισαι ετοιμοςπου ειναι η βραδιά μόδας ;
αυριο σου ειπα ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑβλεπουμε μπαλα λεμε αυριο..δες κολεξιον κλπ να εισαι ετοιμος
εχει ενα δικιο...γιατι σαλιαριζεις????μιλαμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΑΛΑΚΑ
Ενταξει..θα σε προσεχω κιολας γιατι αυτος ειναι μουρνταρηςΘα πάω με τον Άγιο
Εα θες όμως μπορείς να έρθεις..
στα αρχιδια μου να τελειωσεις γρηγορααυριο σου ειπα ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ
οτι θελω ΚΑΝΩεχει ενα δικιο...γιατι σαλιαριζεις????
χωριζεις και εσυ σαν τον τζορ ; γιατι σε κοβω λιγο νευρικουληστα αρχιδια μου να τελειωσεις γρηγορα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οτι θελω ΚΑΝΩ
φαε την γλωσσα σου ρε μουνη..παντα πραος και μειλιχιος ειμαι....χωριζεις και εσυ σαν τον τζορ ; γιατι σε κοβω λιγο νευρικουλη
ε οχι...μας ειπες οτι ΔΕΝ θελεις να παρεις στεγνωτηριο.....για να σε δωστα αρχιδια μου να τελειωσεις γρηγορα
οτι θελω ΚΑΝΩ
νευρικο σε βλεπω παντως , μιλησε μας γι αυτοφαε την γλωσσα σου ρε μουνη..παντα πραος και μειλιχιος ειμαι....
δωσε κανα σημειο εσυε οχι...μας ειπες οτι ΔΕΝ θελεις να παρεις στεγνωτηριο.....για να σε δω
κατσε νιπλη τωρα γιατι παμε για μεγαλο μπαμνευρικο σε βλεπω παντως , μιλησε μας γι αυτο
Φταιει το πλυντηριο πιατων ;
δωσε κανα σημειο εσυ
κατσε νιπλη τωρα γιατι παμε για μεγαλο μπαμ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑε οχι...μας ειπες οτι ΔΕΝ θελεις να παρεις στεγνωτηριο.....για να σε δω
ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΦΙκατσε νιπλη τωρα γιατι παμε για μεγαλο μπαμ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ
ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΦΙ
Παιζει εθνικη ρε,βεβαια δεν μας εδωσε 2 πεναλτι και ακυρωσε 1 καθαρο γκολ για οφσαιντΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ
ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΦΙ
βλεπουμε μπαλα λεμε αυριο..δες κολεξιον κλπ να εισαι ετοιμος
παντως αμα ανοιξεις ονλυ φανς θα σε στηριξωΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ
ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΦΙ
βλεπω ΠαναθαΠαιζει εθνικη ρε,βεβαια δεν μας εδωσε 2 πεναλτι και ακυρωσε 1 καθαρο γκολ για οφσαιντ
Και θα 'σαι ο ονλυ φαν που θα εχειπαντως αμα ανοιξεις ονλυ φανς θα σε στηριξω
Τον πινετε?βλεπω Παναθα
τον πινετε?βλεπω Παναθα