athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.288
- Πόντοι
- 12.756
ποια ειναι αυτη;σσυγνωμη ρε μαν αλλα μηπως ησουν τσαπανης στα βουνα ολο το χειμωνα?
σοφιαννα αβραμακη το μουνι ΤΟ ΜΟΥΝΙ.
ποια ειναι αυτη;σσυγνωμη ρε μαν αλλα μηπως ησουν τσαπανης στα βουνα ολο το χειμωνα?
Ποια ειναι αυτη ;σσυγνωμη ρε μαν αλλα μηπως ησουν τσαπανης στα βουνα ολο το χειμωνα?
Βαριέμαι να γκουγκλάρω για βάλε να δωσσυγνωμη ρε μαν αλλα μηπως ησουν τσαπανης στα βουνα ολο το χειμωνα?
ΒΡΕ Ααει απο δω που θες να δωσεις και συμβουλες μοδας.ποια ειναι αυτη;
σκασε σαλιαρη.Ποια ειναι αυτη ;
ο καθεις στο ειδος του ρε...δωσε λινκ να δουμε την σαυρα τωραΒΡΕ Ααει απο δω που θες να δωσεις και συμβουλες μοδας.
Φίλς βάρο βλέπω ότι είναι στο προσωπικό σε κάποιο γυμναστήριο που θα γραφτώ (βασικά, κολυμβητήριο).εσυ που παιζεις το ινστα στα δαχτυλα θα κανεις μια προταση γαμου στη σοφιαννα εκ μερους μου?
Αν δεν ειναι στην Vogue δεν ειναι στην μοδαΒΡΕ Ααει απο δω που θες να δωσεις και συμβουλες μοδας.
δες τα τελευταια θεματα του μπου,τι σκατα καρφωμενος εισαι στο φυλλο μηδεν?Βαριέμαι να γκουγκλάρω για βάλε να δω
επαθε προβλημα στο δακτυλο απο τα λαικ , δεν βγαινει απο εδωδες τα τελευταια θεματα του μπου,τι σκατα καρφωμενος εισαι στο φυλλο μηδεν?
Φίλς βάρο βλέπω ότι είναι στο προσωπικό σε κάποιο γυμναστήριο που θα γραφτώ (βασικά, κολυμβητήριο).
Θα κάνω τον τραυματία και θα πηγαίνω να με θεραπεύει.
Θες να της πω κάτι???
σαν θυληκος βεδουινος ειναιδες τα τελευταια θεματα του μπου,τι σκατα καρφωμενος εισαι στο φυλλο μηδεν?
Θα πάει στο ινσταγκράμ της...θα φυγει η μασελα του μπραμπ τωρα.
θα την κανει add και αυτη μπας και ζηλεψει αλληΘα πάει στο ινσταγκράμ της...
χαλαρα ελπιζω να αναφερθει και σε μενα.Θα πάει στο ινσταγκράμ της...
θα της δειξει τις μαλακιες σου στην αμμοχαλαρα ελπιζω να αναφερθει και σε μενα.
πες τι θες να της γραψω για σενα και θα μπω εγω στο ινστα τηςχαλαρα ελπιζω να αναφερθει και σε μενα.
εσυ ασχολησου με τη μοδα που το κατεχεις.σαν θυληκος βεδουινος ειναι
Τζουλια;Αγορινα εγώ έχω ψηφήσει μια φορά στη ζωή μου Δημοσθένης Βεργή όταν ήμουν φανταροσ σαλτά γαμησου
εσυ ασχολησω με τη μοδα που το κατεχεις.
Είσαι σίγουρος ότι το θες??χαλαρα ελπιζω να αναφερθει και σε μενα.
οτι ενας με μικρο πουλακι την γουσταρει