athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.288
- Πόντοι
- 12.756
δεν υπαρχει πλεον ρε κατιμα και εσυαλυσιδα εχεις μαν και κανεις διαφημιση μηπως εχεις και το κασταναδικο στην πλατεια κοραη?
δεν υπαρχει πλεον ρε κατιμα και εσυαλυσιδα εχεις μαν και κανεις διαφημιση μηπως εχεις και το κασταναδικο στην πλατεια κοραη?
Αυτός στα παπουτσια νομίζω πάει να αντιγράψει την τρελα λουμπουτεν των αντρικών με τα καρφιά
σιγα ρε σκουλα του μπου.ΓΑΜΙΟΛΗ ΜΠΡΑΜΠ ΜΟΝΟ ΜΟΔΑ ΛΕΜΕ...ενοτητα φαγητου αλλη φορα
Και μπροστά από την εθνική σταδίου και Καραγιώργης Σερβίας πολύ καλοςΚουλούρι βουκουρεστιου και πανεπιστημίου κάτω ράφι και Ερμού Ζάρα Σύνταγμα τα καλύτερα στο κέντρο
δωσε τα φωτα σου..
ο καστανας το φαληρισε ο μπραμπ?δεν υπαρχει πλεον ρε κατιμα και εσυ
καλυτερα κοψε τα ποδια σου και παρε 2 μπατεριτσες με τα λεφτα , και θα σου μεινουν και ρεστα και θα τσιμπησεις και επιδομαδωσε τα φωτα σου..
σοφιαννα εγλυφα ολονυχτια.καλυτερα κοψε τα ποδια σου και παρε 2 μπατεριτζες με τα λεφτα , και θα σου μεινουν και ρεστα και θα τσιμπησεις και επιδομα
εντωμεταξυ βαζω τελευταια πινελια..ενω παιζουν τιμες απο 195 περιπου τα πιο φθηνα εως 600 πλας επειδη δεν τα παιρνει κανεις γερμανικο σαιτ αξιοπιστο τα κατεβαζει 50-60% κατω μπας και φυγουνκαλυτερα κοψε τα ποδια σου και παρε 2 μπατεριτζες με τα λεφτα , και θα σου μεινουν και ρεστα και θα τσιμπησεις και επιδομα
φερε μου τα παλια σου ναικ να σου ζωγραφισω 2 νεκροκεφαλες και θα την βγαλεις με ενα ταληρο.εντωμεταξυ βαζω τελευταια πινελια..ενω παιζουν τιμες απο 195 περιπου τα πιο φθηνα εως 600 πλας επειδη δεν τα παιρνει κανεις γερμανικο σαιτ αξιοπιστο τα κατεβαζει 50-60% κατω μπας και φυγουν
δεν νομιζω οτι ειχε να κανει με το Πασοκ , τον κωλο σου εδινες , διακομματικος ησουνΠου εισαι μωρή πασοκαρα στην παραλία πηγαίναμε με τζο λομπ και μπερλουτι
mono reebokφερε μου τα παλια σου ναικ να σου ζωγραφισω 2 νεκροκεφαλες και θα την βγαλεις με ενα ταληρο.
εσυ που παιζεις το ινστα στα δαχτυλα θα κανεις μια προταση γαμου στη σοφιαννα εκ μερους μου?Που εισαι μωρή πασοκαρα στην παραλία πηγαίναμε με τζο λομπ και μπερλουτι
ναι μωρε μλκ φερτα αυριο θα σου κανω το προσχεδιο στην αμμο.mono reebok
Πια είναι αυτή ρε τυπεεσυ που παιζεις το ινστα στα δαχτυλα θα κανεις μια προταση γαμου στη σοφιαννα εκ μερους μου?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι μωρε μλκ φερτα αυριο θα σου κανω το προσχεδιο στην αμμο.
Αγορινα εγώ έχω ψηφήσει μια φορά στη ζωή μου Δημοσθένης Βεργή όταν ήμουν φανταροσ σαλτά γαμησουδεν νομιζω οτι ειχε να κανει με το Πασοκ , τον κωλο σου εδινες , διακομματικος ησουν
Να μείνουν στο διάβασμα θα τους πρότεινα...70 ατομα διαβαζουν τις συμβουλες μοδας μας
καμια σχεση η απαντηση σου , αλλαΑγορινα εγώ έχω ψηφήσει μια φορά στη ζωή μου Δημοσθένης Βεργή όταν ήμουν φανταροσ σαλτά γαμησου
σσυγνωμη ρε μαν αλλα μηπως ησουν τσαπανης στα βουνα ολο το χειμωνα?Πια είναι αυτή ρε τυπε