baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.243
- Πόντοι
- 5.097
ποσο εχει η ομπρελα?Στο στάνη μπιτς στη Χαλκιδική κοντά στο τζορμακα
ποσο εχει η ομπρελα?Στο στάνη μπιτς στη Χαλκιδική κοντά στο τζορμακα
Εάν θέλετε βγάζετε το οβερ 0.5 ημίχρονο και είστε στο 1.86 άνετοι.
Αλλιώς, αν θέλετε να πάτε ταμείο σωστά και όμορφα, παίξτε:
Παμε.
Σκέτη η με την γαμιολα στη ξαπλώστρα μαζιποσο εχει η ομπρελα?
καλο το combo, το 2-0 τελικο ομως ζορικο, παιζει ο πρωτος με τον τελευταιο, δεν θα ρισκαρα σε underΗ Γιουβεντουδε θα πιέσει αρκετά, αλλά δε σκοράρει εκτός. Η Παλμειρας θα έχει πλήρη έλεγχο. Κάρτες πολλές αλλά όχι στα μεταξύ τους έχουν ιστορικό 2-3 καρτών. Σκοραρεται πάντα η Γιουβεντουδε στο πρώτο ημίχρονο και σχετικά νωρίς. Η Παλμειρας σκοράρει 1 με 2 γκολ, πρόσφατα 2. Η Γιουβεντουδε δέχεται ως και τέσσερα, 2 πιο συνηθες. Κενά στην άμυνα.
Το πιστεύουμε. Το χτυπάμε.
ξαπλωστρα εχω.Σκέτη
Σκέτη η με την γαμιολα στη ξαπλώστρα μαζι
για να το λες εσυ χτυπαμε.καλο το combo, το 2-0 τελικο ομως ζορικο, παιζει ο πρωτος με τον τελευταιο, δεν θα ρισκαρα σε under
Γαμιολα έχεις ; Γιατί η ερώτηση είναι πιο παγίδα και από αρωγή και ευδοκίμησηξαπλωστρα εχω.
καλο το combo, το 2-0 τελικο ομως ζορικο, παιζει ο πρωτος με τον τελευταιο, δεν θα ρισκαρα σε under
τα χω ριξει ηδηΈρχονται από υποχρεώσεις και έξτρα ματς στο κοπα. Δεν έχουν παθητικό τέτοιο που να δικαιολογούν τέσσερα. Αλλά ναι, το τελικό είναι ρίσκο.
Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση δεν τις ξέρω αυτές καλή ειναι
Λειπει και ο μουνης ο μανιμαλ να πεταει μουνια
βαλε μια χαμηλοβλεπουσα που με το βλεμμα αφηνει να εννοηθουν πολλα αλλα να μην εχει και μεγαλες απαιτησεις απο πουτσα να χαρει και ο βαρος
ασε τα μουνια εσυ και δωσε κανα σημειοβαλε μια χαμηλοβλεπουσα που με το βλεμμα αφηνει να εννοηθουν πολλα αλλα να μην εχει και μεγαλες απαιτησεις απο πουτσα να χαρει και ο βαρος
Δεν μπορω να συγκεντρωθω μαυρικιε...πολλα στρινγκ πολλα...ΠΟΛΛΑασε τα μουνια εσυ και δωσε κανα σημειο
Βρες καμμιά δουλειά, ρε παπατζή.
Γαμιέσαι Κυριακάτικα...
Θα πω να τον μπανάρουν μην σε ανησυχεί αυτόΔεν μπορω να συγκεντρωθω μαυρικιε...πολλα στρινγκ πολλα...ΠΟΛΛΑ
Του έχω κάνει ήδη αναφορά του μπινέ.Θα πω να τον μπανάρουν μην σε ανησυχεί αυτό