Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.564
- Πόντοι
- 12.756
με στεναχωρησες και παω να ξαπλαρω![]()
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Περιμενε λιγο ακομα , θα μπει ο Μπραμπ , πρεπει να παει για κατουρημα , ειναι και ο προστατης στην μεση
με στεναχωρησες και παω να ξαπλαρω![]()
ετσι ειναι το σωστο , το μαγκικο , το καθως πρεπειΑ γεια σου. Με πιατο πιρεξ με καυτό νερο μέσα, μια πρεζα ξύδι, πράσινο, και δωστου. Έτσι, λαϊκά.
προσεξε επανωμε στεναχωρησες και παω να ξαπλαρω![]()
ετσι ειναι το σωστο , το μαγκικο , το καθως πρεπει
Έχω νέο σύστημα στο στοιχημα. Βάζεις ένα δεκαχίλιαρο. Ωραια.
Αρχικά πρέπει να τα παίξεις όλα σε δελτίο με απόδοση 1.5 και άνω. Πας τα βάζεις σε ένα σίγουρο NRFI που δίνεται από τους γνωστούς. Έτοιμος.
Και μετά κοπανάς κάθε μέρα από ένα 1.10 εντελώς γελοίο σίγουρο, 1.500€ κάθε μέρα. Έτσι απλά. MLB είσαι, όριο δεν υπάρχει.
Τι μας λείπει; Τα δέκα χιλιάρικα.
Των σπιτιων τα λεφτα που ειναι ;;
τα στουντιακια που ξερεις ηδη πως θα τα διακοσμησεις![]()
Είναι και ο pussy και ο Καραμάνης αλλά σαν επισκέπτεςπροσεξε επανω
5 μελη μεσα
εγω
εσυ
Τζορ
Μανιμαλ
καιιιιιιι
Μπραμπ που απλα διαβαζει και αργει να γραψει για να πει οτι γαμαγε περισσοτερη ωρα
Είναι και ο pussy και ο Καραμάνης αλλά σαν επισκέπτες![]()
@athinaios44 ειναι η δευτερη δουλεια απο το πουθενα που σου βρισκω για να σωθεις με την οικοσυσκευηΤο μικρό δελτίο κάηκε ήδη. STL έξι στα έξι βιασμός στα τρια πρώτα inning με τους πιο αργόσχολους του πρωταθλήματος και φαβορί για νίκη και στα τρια πρώτα inning είναι πίσω με 0-1. Όποιος έχει πληροφορία για @baros πληρώνω αδρά. Θέλω καθαρή δουλειά, χωρίς ίχνη.
@athinaios44 ειναι η δευτερη δουλεια απο το πουθενα που σου βρισκω για να σωθεις με την οικοσυσκευη
Οτι παθεις απο εδω και μετα ειναι δικό σου θεμα
Πως τον κόβετε τον τύπο που έχει φαντασίωση να του γαμάνε την γυναίκα ψωλαράδες και έχει λυσσάξει κάθε βράδυ?
Cuckold photo, memes, gif - Page 5 - bourdela.com forum
Καλησπέρα παιχταραδες. Στο insta υπάρχουν απίστευτες φωτογραφίες με cuckold και μάλιστα από κάτω έχουν και "λεζάντες". Νομίζω θα έχει ενδιαφέρον κάτι τέτοιο εδώ. Ανοίγω θέμα και επιστρέφω τις επόμενες μέρες με υλικό ( μην ακούσω γκρίνιες κ τρολιες)www.bourdela.com
καλο κορίτσι φαινεται αυτο Κουτα
Τραβελος ηταν Νιπλακο...καλο κορίτσι φαινεται αυτο Κουτα
Τραβελος ηταν Νιπλακο...
Εχει πεθανει εδω και καποια χρονια...
Ηταν τα παντα ολα πορνσταρ-τραγουδιαρης-σοουμαν παιζει
να εβαζε και φιμε κατοπιν ραντεβου...
Γαμα τα..