athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.322
- Πόντοι
- 12.756
οχι ο ΜΑΝΤΟΦ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΟΜΑΙ Μαζι τουΔεν έχει πισίνα αυτή η καπιτάλα;
οχι ο ΜΑΝΤΟΦ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΟΜΑΙ Μαζι τουΔεν έχει πισίνα αυτή η καπιτάλα;
ρε δε γαμιεσαι που θα μπλεξω τωρα με πισιναδες μαλακα για να πουλησω μουρη ..ΡΕ εισαι σοβαρος;ΔΕΝ θα εχεις πισινα ΕΣΥ;ΝΤΡΟΠΗ,ΑΙΣΧΟΣ,ΟΝΕΙΔΟΣ
ωχΔεν έχει πισίνα αυτή η καπιτάλα;
ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ..ΒΑΛΕ ΜΠΑΡΟ ΜΕ 150 ΕΥΡΩ να σου σκαψει,να σου περασει τα παντα ολα....ρε δε γαμιεσαι που θα μπλεξω τωρα με πισιναδες μαλακα για να πουλησω μουρη ..
Στ αρχιδια μου , ξερουν οτι μπορω να εχω , απλα δεν εχω ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ
Του Μπαρου ρε μαλακα ουτε μπαταριες σε τηλεκοντρολ δεν θα του εδινα να αλλαξειΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ..ΒΑΛΕ ΜΠΑΡΟ ΜΕ 150 ΕΥΡΩ να σου σκαψει,να σου περασει τα παντα ολα....
ελα ρε μην γραφεις τετοια...θα σου κανει τζαματη δουλεια..αλλα 150 για μενα που θα του σκουπιζω τον ιδρωταΤου Μπαρου ρε μαλακα ουτε παταριες σε τηλεκοντρολ δεν θα του εδινα να αλλαξει
ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ..ΒΑΛΕ ΜΠΑΡΟ ΜΕ 150 ΕΥΡΩ να σου σκαψει,να σου περασει τα παντα ολα....
ουτε να σκαψει ταφους δεν κανειελα ρε μην γραφεις τετοια...θα σου κανει τζαματη δουλεια..αλλα 150 για μενα που θα του σκουπιζω τον ιδρωτα
η κυρα διαβαζει και μου ειπε να σου μεταφερω οτι ειναι ντροπη με τα λεφτα σου να μην εχεις πιισινα....ουτε να σκαψει ταφους δεν κανει
η κυρα διαβαζει και μου ειπε να σου μεταφερω οτι ειναι ντροπη με τα λεφτα σου να μην εχεις πιισινα....
ΜΑΛΑΚΑ αυριο κιολας σκαβε
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ,ΝΤΡΟΠΗ,ΑΙΣΧΟΣ,ΟΝΕΙΔΟΣΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ !!!
ρε μαλακα εισαι χωρις πλυντηριο πιατων , γαμα το στεγνωτήριο , και λες για μενα ;;ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ,ΝΤΡΟΠΗ,ΑΙΣΧΟΣ,ΟΝΕΙΔΟΣ
ρε μαλακα εισαι χωρις πλυντηριο πιατων , γαμα το στεγνωτήριο , και λες για μενα ;;
Νομιζω σε χειροτερη κατασταση εισαι αναλογικα απο εμενα
ισχυει αλλα εισαι ο ΝΙΠΛΑΡΟΣ,Ο ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ,ΤΟ ΦΑΝΤ ΠΟΥ ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΙΝΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ρε μαλακα εισαι χωρις πλυντηριο πιατων , γαμα το στεγνωτήριο , και λες για μενα ;;
Νομιζω σε χειροτερη κατασταση εισαι αναλογικα απο εμενα
Κυριος εισαι , γιατι το κανεις απο αποψη και επιλογηΕγώ δηλαδή που τα πλένω με τα χέρια τόσα χρόνια και ξύδι σε ποια κατηγορία κατατάσσομαι;
θελω να περναω απαρατηρητοςισχυει αλλα εισαι ο ΝΙΠΛΑΡΟΣ,Ο ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ,ΤΟ ΦΑΝΤ ΠΟΥ ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΙΝΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
με στεναχωρησες και παω να ξαπλαρωθελω να περναω απαρατηρητος![]()
Κυριος εισαι , γιατι το κανεις απο αποψη και επιλογη