Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.563
- Πόντοι
- 12.756
ο Μπραμπ ειναι μεσα στην γλυκα τωρα , εχει απεριοριστα Κοσμοτε και γαμει συνέχειαρε μουνοπανα δεν ντρεπεσαι;θα σε αφησω στην χλευη του Μπραμπ
ο Μπραμπ ειναι μεσα στην γλυκα τωρα , εχει απεριοριστα Κοσμοτε και γαμει συνέχειαρε μουνοπανα δεν ντρεπεσαι;θα σε αφησω στην χλευη του Μπραμπ
ειμαστε ετοιμοι φιλε-ΤζορΜαλακες έχω κάτι νεύρα, δε μπορώ να σας το περιγράψω. Μου σκανε έτσι στο άσχετο, δε το είχα παλιά αυτό... αύριο πρωί πρέπει να παμε Ποσείδι.
Θα δικασω έναν από εσάς.
Ξεκίνα με ΑθηναιοΜαλακες έχω κάτι νεύρα, δε μπορώ να σας το περιγράψω. Μου σκανε έτσι στο άσχετο, δε το είχα παλιά αυτό... αύριο πρωί πρέπει να παμε Ποσείδι.
Θα δικασω έναν από εσάς.
θα σε δικασει Μπραμπακουλας εσενα και θα πονεσειςΞεκίνα με Αθηναιο![]()
κατσε να σε βοηθησω λιγοΔε μπορώ...
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΡΑΜΠ να σε γαμησεικατσε να σε βοηθησω λιγο
...
Κοτεψες μωρη μπουγατσα ;;;
Κλανεις μεντες μπροστα σε ΑΘηναιο παλιοκομπλεξικε στρουμφακι λαλλαλαλ
Γαμησε τον μπουγατζα ρε μαλακα , με 15 ευρω ταξι σε εχει κανει τουρ ολη την πολη , και εδω 15 ευρω εχει η σημαία μονοΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΡΑΜΠ να σε γαμησει
κατσε να σε βοηθησω λιγο
...
Κοτεψες μωρη μπουγατσα ;;;
Κλανεις μεντες μπροστα σε ΑΘηναιο παλιοκομπλεξικε στρουμφακι λαλλαλαλ
πληγμα,ΠΛΗΓΜΑΔεν είναι και η Τεα μέσα με το άλλο το ζαβό.
Δεν είναι και η Τεα μέσα με το άλλο το ζαβό.
ΠΡΕΠΕΙ να βαλεις πισινα![]()
![]()
Το χαζο με την κιθάρα λες ;; χαχαχαχαχαχα![]()
ο Μπραμπ βγηκε λιγο απο ινστα να πιει νερο και να δει αν τον συζηταμε που γαμαει , αν εχει κανει ντορο , και τωρα θα μπει και θα γαμησει πιο δυνατα ακομα , θα ανοιξει και bluetoothπληγμα,ΠΛΗΓΜΑ
α μπαΠΡΕΠΕΙ να βαλεις πισινα
ΡΕ εισαι σοβαρος;ΔΕΝ θα εχεις πισινα ΕΣΥ;ΝΤΡΟΠΗ,ΑΙΣΧΟΣ,ΟΝΕΙΔΟΣα μπαγια ποιο λόγο φιλε μου; , το φιλε σε αυτακια
ΡΕ εισαι σοβαρος;ΔΕΝ θα εχεις πισινα ΕΣΥ;ΝΤΡΟΠΗ,ΑΙΣΧΟΣ,ΟΝΕΙΔΟΣ