baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.825
- Πόντοι
- 6.035
Γιουβαρλάκια την ανακαίνιση θα την δώσεις σε μένα,50%μπροστα και μετά 10 κάθε βδομάδα.Θα χωρέσουμε, απλά θα είμαστε πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο![]()
Γιουβαρλάκια την ανακαίνιση θα την δώσεις σε μένα,50%μπροστα και μετά 10 κάθε βδομάδα.Θα χωρέσουμε, απλά θα είμαστε πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο![]()
Ευτυχώς θα έχω αρκετές δουλειές εδώ στη βραχονησίδα τα επόμενα 1-2-3-5-8-15 χρόνια και θα είναι αδύνατο να παραβρεθώ.Θα χωρέσουμε, απλά θα είμαστε πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο![]()
οβιδα ειναι ρε γιωτα οχι η fat man που επεσε στο ναγκασακι@athinaios44 bye bye φιλε μου ..
επιτελους η Ανω Γλυφαδα τελειωσε
α ρε τυχερε θα γλυτωσεις και απο το πιατων και στεγνωτήριο
![]()
Συναγερμός στη Γλυφάδα: Βρέθηκε σε οικόπεδο οβίδα από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο - notia.gr
Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία, καθώς εντοπίστηκε οβίδα του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου στη Γλυφάδα, σε οικόπεδο επί των οδών Προφήτη Ηλίαwww.notia.gr
δεν με πιανει εμενα..ασε με να δουλεψω στρωνω πλακες πεζοδρομιου τωρα@athinaios44 bye bye φιλε μου ..
επιτελους η Ανω Γλυφαδα τελειωσε
α ρε τυχερε θα γλυτωσεις και απο το πιατων και στεγνωτήριο
![]()
Συναγερμός στη Γλυφάδα: Βρέθηκε σε οικόπεδο οβίδα από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο - notia.gr
Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία, καθώς εντοπίστηκε οβίδα του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου στη Γλυφάδα, σε οικόπεδο επί των οδών Προφήτη Ηλίαwww.notia.gr
οβιδα ειναι ρε γιωτα οχι η fat man που επεσε στο ναγκασακι![]()
Ωπα για πεςΠαραλία κοντή Ελληνίδα τα εχωνεβστον λουκιυμα που έσερνε
Κάτι άντε γαμησου τελείωνε και τέτοια.![]()
Δεν κατάλαβα κάτι πλυντήριο πήρε το αυτί μου και πέσανε γαμηδια.![]()
![]()
![]()
![]()
ρεμουνι που να πνιγεται σαν τα ποντικια στο πρωτο ψιλοβροχο γαμημενοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωπα για πες
δωσε ρεπορταζ ρε μουνι
η δικιά σου τα ειδε να μαθαίνει ;Δεν κατάλαβα κάτι πλυντήριο πήρε το αυτί μου και πέσανε γαμηδια.![]()
Η τρελή έφυγε με τα πόδια και ο λουκουμάς πήρε το αμάξι και την κυνηγάει.η δικιά σου τα ειδε να μαθαίνει ;![]()
Αν με έβριζε θα έφευγε κολυμπώντας για τη μάνα της.η δικιά σου τα ειδε να μαθαίνει ;![]()
@jormakka γραφείο δεν θα βάλεις; Κάπου πρέπει να ακουμπήσεις υπολογιστή και να ρυθμίζεις υποθέσεις. Και να δείχνεις κι ένα status στα μουνάκια ότι είσαι πολυάσχολος. Χτες έλεγες ότι όταν μας παίρνουν τηλέφωνο πρέπει να λέμε «δεν μπορώ τώρα, είμαι απασχολημένος» κλπ. Εγώ πάνω από το γραφείο έχω έναν παγκόσμιο χάρτη για να το παίζω ιντερνάσιοναλ (αλλά βασικά γιατί εμπνέει εμένα τον ίδιο). Επιπλέον και κάνα ξωτικό φυτό σε μια γωνιά για ατμόσφαιρα δεν βλάπτει.
εντωμεταξυ στα φωτορεαλιστικα και στα σχεδια ολα φαινονται μουναραΤο k studio είστε ρε πούστη μου ;
Μεταξύ κουζίνας και «δωματίου» θα έχω ένα πτυσσόμενο στον τοίχο θα ανεβαίνει-κατεβαίνει, οπότε γλυτωνω το επιπλέον πάγκο + σταντ (αν και αν χωράει έτσι πρέπει να γίνει). Ίδιο χρωμα με τοίχο θα γίνεται καλό blend, ποιότητα τοπ. Σα κομμάτι του τοίχου θα είναι. Αλλιώς τι να κάνω.. γραφείο δε θα χωράει, βασικά μπορώ να βαλω κάτω από την τβ αλλά θα είναι συριζα με το κρεβάτι. Δε θέλω, παίρνω αράζω κρεβάτι με ένα λαπιτόπι και γεια σας. Μίνι μπαρ όμως θα υπάρχει κτλ, για το μωρό ή το αμπαλο ρωσομπλιατάρι που διψάει για φτηνό λευκό κρασί - πετρέλαιο. Ρε θα γίνει χλιδα σε λέω άκου με. Μικρό, ναι αλλά πένα. Γι’ αυτό θέλει ξενοδοχειακού τύπου γενικά και όσο πιο φλατ/μινιμαλέ με ρεσιν πάτωμα κτλ και ανοιχτά χρώματα (όχι σκουροσκανδιναβέ - κατάθλιψη) για να μπορείς να νιώθεις άνετα μέσα. Αρκετά για να αράζεις, αλλά να βγάλεις και έξω. Αν είναι καλή οικοδομή της προκοπής (ειδικά νέα) και όροφος 2+ για να γλυτώσεις από κατσαρίδες - σκουπίδια - Γεωργιανούς Σπάιντερμαν, είσαι χλιδα. Βάλε περιοχή καλή, ρίχνεις και ηχομόνωση (σκατα στον τάφο κάθε δικύκλου με πειραγμενη εξάτμιση ή σμαρτάκι με ηχοσύστημα τουρμπίνα) και είσαι τζετ. Θες γκομενα-φίλη; Θες μουνετο χωμα απ’ το Λόχαν που δε βρισκει ταξί στις 5 το πρωί με την υπόλοιπη πλεμπα; Θες βίζιτα; Έτοιμος.... αν έχει πιλοτή με θέση πάρκινγκ ειδικά, όνειρο. Το θέμα είναι ότι για να βρω τέτοιο, πρέπει από στόμα σε στόμα... μεσίτες καληνύχτα συν ότι αν θέλω καινούργιο πρέπει να μιλήσω με όποιον ανεβάζει οικοδομή από πριν. Κάτω Γλυφάδα μοιάζει με προάστιο Θεσσαλονίκης δε με συναρπάζει αλλά έχει αρκετές καλές οικοδομές πιο παλιές. Βουλιαγμενη έχει κάτι σημεία που ξεροχυνω... αλλά... , νέα Σμύρνη είναι το πιο πιθανό. Φλοίσβο το απέκλεισα ήδη.
Το k studio είστε ρε πούστη μου ;
Τη μεζονέτα στη Βούλα πότε την τελειώνεις τελικά τύπε?Τόσα χρόνια την χτίζεις, κρίμα να καταλήξεις πλατεία Νέας Σμύρνης
![]()
δεν χαλαει τα λαικ της σε πλεμπα ...Ποικίλης ύλης έχουμε γίνει Μανίνα Κατερίνα
Υστερόγραφο έχουν περάσει ώρες και το ιντσταγκραμικο μουνι ούτε ένα λαικ ούτε ένα![]()