brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.904
- Πόντοι
- 2.606
Το επαγγελματικό της έδωσαδεν χαλαει τα λαικ της σε πλεμπα ...
Το επαγγελματικό της έδωσαδεν χαλαει τα λαικ της σε πλεμπα ...
Δανεικά και αγύριστα στην βαρος-bank...το λοιπον...χαλασε το στεγνωτηριο..πανακριβο ζιμενς...χαλασε και το πλυντηριο πιατων...εσκασα 250 ευρω,δεν φτιαχνεται γιατι ειναι η πλακετα και δεν συμφερει,μου γυρνανε τα λεφτα πισω...
Η ΚΥΡΑ το λοιπον θελει στεγνωτηριο και πλυντηριο πιατων..και επειδη ειναι και μη σπαταλη και τα 2 κανουν 1300 ευρω..
Φυσικα μου γυρισαν τα ματια και κοντεψα να βγαλω καρκινο και της ειπα οχι...
κριση,ακριβεια,ρευματα δε παιζει...ασε που κανω και οικονομια στο ρευμα..
ΜΟΥ ΠΡΗΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ομως καθε μερα και εγω οπως ειναι φυσικο ανθισταμαι και λεω ΟΧΙ..
γνωμη σου![]()
τι εχεις βαλει επαγγελμα;συνταξιουχος του πολεμικου ναυτικου;Το επαγγελματικό της έδωσα![]()
ακομα μεγαλυτερη ξεφτίλα τότε ..Το επαγγελματικό της έδωσα![]()
φιλο-μπαρο θα τον διακορευσω...Δανεικά και αγύριστα στην βαρος-bank...![]()
Τι έκανε γιατί έχω μείνει λίγο πίσω...φιλο-μπαρο θα τον διακορευσω...
"μεγαλος" και "τρανος" μπραμπ , με προυπηρεσία σε όλες τις ταβέρνες της Ελλάδος ,, με γνωσεις "που μενουν οι πλούσιοι" τρωει ακυρο απο ινσταγκραμικο μουνετο που τους κολατζιζει κατι τετοιους μεσήλικες και τους εχει για τα λαικςτι εχεις βαλει επαγγελμα;συνταξιουχος του πολεμικου ναυτικου;![]()
θα τον σωσει το τσιπουρο,ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ"μεγαλος" και "τρανος" μπραμπ , με προυπηρεσία σε όλες τις ταβέρνες της Ελλάδος ,, με γνωσεις "που μενουν οι πλούσιοι" τρωει ακυρο απο ινσταγκραμικο μουνετο που τους κολατζιζει κατι τετοιους μεσήλικες και τους εχει για τα λαικς
γνωμη σου , σε ποσο καιρο θα διαβασουμε στα σαητς , "γνωστος Αθηναιος μπον βιβερ αυτοκτονει με περιστροφο εξω απο σπιτι γνωστου τραγουδιστη με τα δεδομενα του κινητου του κλειστα "
![]()
Το επαγγελματικό του Μπραμπ είναι
Οικοδομικές εργκασίες το πάνσοτη.
Με έδρα το Δερμι στην Αλβανία αχαχαχαχαχαχα αχαΤο επαγγελματικό του Μπραμπ είναι
Οικοδομικές εργκασίες το πάνσοτη.
Τι είναι δερμι συμπέθερος από τα Τίρανα?Με έδρα το Δερμι στην Αλβανία αχαχαχαχαχαχα αχα
αμα σου ερθει μηνυμα με αριθμο που ξεκιναει απο +355... ο Μπραμπ θα ειναι , σηκωσε το , μπορει να εχει αναγκηΤι είναι δερμι συμπέθερος από τα Τίρανα?
Το Μονακο της Αλβανιας που αραζει Μπραμπ και κανει τα ΝΤΙΛΣΤι είναι δερμι συμπέθερος από τα Τίρανα?
Το μνμ θα έχει καρδούλα?αμα σου ερθει μηνυμα με αριθμο που ξεκιναει απο +355... ο Μπραμπ θα ειναι , σηκωσε το , μπορει να εχει αναγκη
Βλέπω τα ξέρεις όλα κάτι εισπρακτικές καλούν από τέτοιααμα σου ερθει μηνυμα με αριθμο που ξεκιναει απο +355... ο Μπραμπ θα ειναι , σηκωσε το , μπορει να εχει αναγκη
να σε γνωρισει πρωτα και μετάΤο μνμ θα έχει καρδούλα?![]()
Εμένα +44 με καλεί.δεν το σηκώνω.Βλέπω τα ξέρεις όλα κάτι εισπρακτικές καλούν από τέτοια
ασε ρε ψιλικατζηΒλέπω τα ξέρεις όλα κάτι εισπρακτικές καλούν από τέτοια
αφου εισαι μαλακας..η επενδυτικη εταιρεια του νιπλαρου ειναι και σε θελει να επενδυσεις για σιγουρο κερδοςΕμένα +44 με καλεί.δεν το σηκώνω.