Δωμάτιο, συρταρωτές πόρτες για μπαλκόνι, γλυτωνεις χώρο, χωρίς σύνθετο τηλεόρασης, το πολύ πολύ ένα λεπτό. Γωνιακή ντουλάπα όπως εδώ για τα λιγοστά ρούχα έτσι κι αλλιώς στα παπάρια μου δεν έχω.
Κουζινα στα αριστερά όπως βλέπεις το δωμάτιο ένας χώρος ενιαίος. Τέτοιο στυλ με λογικά μικρότερο φρειμ και ένα πτυσσόμενο τραπεζοπάγκο στη γωνία ούτε να φαίνεται για να φάω το φαγάκι μου. Χλιδα, πένα.
Όπως μπαίνεις στο σπίτι και είναι σα χωλ, στα αριστερά ακριβώς είναι η πόρτα για μπανιο, πίσω δηλαδή από κουζινα. Κάπως έτσι, πένα, να χεζεις και να αισθάνεσαι βασιλιάς. Με το ντουζακι του το σενιο, να χωράει δυο.
Εδώ είναι τα μυστικά. Μινιμαλέ, ρεσιν πάτωμα, κουρτίνα πένα, χρώματα άσπρο κτλ αυτά μετά, αλλά γίνεται ένα στουντιακι ΚΑΥΛΑ. Με τβ απέναντι από κρεβάτι στον τοίχο με καλώδια κρυμμένα κτλ, σεντόνια παπλώματα χλιδα, φώτα κρυμμένα, κλιματισμό μινιμαλ κάπου χωμένο, με πιάνεις; Είναι κουτσουλιά 35τμ μπορεί και 30, αλλά θα είναι τζετ... μπαλκόνι γυάλινο κάγκελο αόρατο, αριστερή μεριά πλυντήριο και στεγνωτήριο τσιλικα ώστε μένει χωρος στο μπανιο και αρκετός χώρος μπαλκόνι να κάτσεις άνετα. Βάζεις μια καρέκλα απ’ αυτές σαν ιατρικές που αράζεις όλος, ένα-δυο φυτά, ηλεκτρική τέντα, θωρακισμένη πόρτα, απεντόμωση, καθαρά όμορφα... έτοιμος. Λεπτό συνθετάκι κάτω από τηλεόραση μπας και έχεις κάτι να βάλεις. Κτλ κτλ κτλ.
Έτοιμος...