Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.979
- Πόντοι
- 12.756
ειχα δυσκολη μερα εχθες .. δεν ξυπνησα καθολου για πρωινοΣήμερα μετά το πρωινό ξανακοιμηθηκες?
ειχα δυσκολη μερα εχθες .. δεν ξυπνησα καθολου για πρωινοΣήμερα μετά το πρωινό ξανακοιμηθηκες?
Ριζότο πρέπει να περάσω από Ράγκου να εφοδιαστω φαγιά και βουρ για λολαντωνη.λοιπον.......εχω 2 θεματα να μου πειτε την γνωμη σας.....θα βοηθησετε μουνοπανα η θα αρχισετε τις μαλακιες
και μπραβο σου φιλε-Μπαρε αλλα εδω εχω σοβαρα θεματα..Ριζότο πρέπει να περάσω από Ράγκου να εφοδιαστω φαγιά και βουρ για λολαντωνη.
ποτε δεν ειναι τσαμπα η επιθεση στον Μπαροκ , ουτως η αλλως ειδες τι απαντησε απο μονος τουΡε μαλακα, όταν λες Μπαρο μπερδεύομαι και νομιζω λες τον Μπαρόκ. Τσάμπα επίθεση έκανα.
Καλημέρα αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ.Επιτελους εκδηλώθηκες.
Καλημέρα σύντροφε.
δωσε βαση εσυ γιατι θα σας γαμησω....ποτε δεν ειναι τσαμπα η επιθεση στον Μπαροκ , ουτως η αλλως ειδες τι απαντησε απο μονος του
και μπραβο σου φιλε-Μπαρε αλλα εδω εχω σοβαρα θεματα..
ηδη δεν ξεκινησες καλα , μας επρηξες αρχιδια , αλλα για να δουμεδωσε βαση εσυ γιατι θα σας γαμησω....
Και συ γαμιέσαι εν Χριστώ αδελφέποτε δεν ειναι τσαμπα η επιθεση στον Μπαροκ , ουτως η αλλως ειδες τι απαντησε απο μονος του
ποτε δεν ειναι τσαμπα η επιθεση στον Μπαροκ , ουτως η αλλως ειδες τι απαντησε απο μονος του
λοιπον.......εχω 2 θεματα να μου πειτε την γνωμη σας.....θα βοηθησετε μουνοπανα η θα αρχισετε τις μαλακιες
Τεα σεντόνι πάλι απαντησε .....Με είπε εν Χριστώ αδερφέ. Κατάλαβες, έφυγαν Παναγίες.
το λοιπον...χαλασε το στεγνωτηριο..πανακριβο ζιμενς...χαλασε και το πλυντηριο πιατων...εσκασα 250 ευρω,δεν φτιαχνεται γιατι ειναι η πλακετα και δεν συμφερει,μου γυρνανε τα λεφτα πισω...
να εισαι αναλυτικός
αγοράζεις και τα 2 , γιατι για 1300 ευρω σε βλεπω να κοιμασαι σε χαρτοκουτατο λοιπον...χαλασε το στεγνωτηριο..πανακριβο ζιμενς...χαλασε και το πλυντηριο πιατων...εσκασα 250 ευρω,δεν φτιαχνεται γιατι ειναι η πλακετα και δεν συμφερει,μου γυρνανε τα λεφτα πισω...
Η ΚΥΡΑ το λοιπον θελει στεγνωτηριο και πλυντηριο πιατων..και επειδη ειναι και μη σπαταλη και τα 2 κανουν 1300 ευρω..
Φυσικα μου γυρισαν τα ματια και κοντεψα να βγαλω καρκινο και της ειπα οχι...
κριση,ακριβεια,ρετματα δνε παιζει...ασε που κανω και οικονομια στο ρευμα..
ΜΟΥ ΠΡΗΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ομως καθε μερα και εγω οπως ειναι φυσικο ανθισταμαι και λεω ΟΧΙ..
γνωμη σου
ΔΕΝ παιζει αυτο...πες μου ενα τροπο να γλυτωσω την μουρμουρααγοράζεις και τα 2 , γιατι για 1300 ευρω σε βλεπω να κοιμασαι σε χαρτοκουτα
εχω εναν , αλλα θα σου στοιχισει δολοφονία απο πρόθεσηΔΕΝ παιζει αυτο...πες μου ενα τροπο να γλυτωσω την μουρμουρα
Ζωντόβολος, 500 άτοκες δόσεις και ησυχάζει το κεφάλι σου.ΔΕΝ παιζει αυτο...πες μου ενα τροπο να γλυτωσω την μουρμουρα
Τεα σεντόνι πάλι απαντησε .....
πόσο αναγκη έχει την σημασία, τους προβολεις
Ανταλλαγή θα αγοράσετε πλυντήρια στεγνωτητια εφόσον αγοράσεις και συ εκτροφικο λυκακι με πεντιγκρι κλπ σαλουφεςτο λοιπον...χαλασε το στεγνωτηριο..πανακριβο ζιμενς...χαλασε και το πλυντηριο πιατων...εσκασα 250 ευρω,δεν φτιαχνεται γιατι ειναι η πλακετα και δεν συμφερει,μου γυρνανε τα λεφτα πισω...
Η ΚΥΡΑ το λοιπον θελει στεγνωτηριο και πλυντηριο πιατων..και επειδη ειναι και μη σπαταλη και τα 2 κανουν 1300 ευρω..
Φυσικα μου γυρισαν τα ματια και κοντεψα να βγαλω καρκινο και της ειπα οχι...
κριση,ακριβεια,ρευματα δε παιζει...ασε που κανω και οικονομια στο ρευμα..
ΜΟΥ ΠΡΗΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ομως καθε μερα και εγω οπως ειναι φυσικο ανθισταμαι και λεω ΟΧΙ..
γνωμη σου
Δε μπορείς να το κάνεις να φανεί ατύχημα;εχω εναν , αλλα θα σου στοιχισει δολοφονία απο πρόθεση