Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.967
- Πόντοι
- 12.756
για δωσε κανα σημειο να κανω τις τοποθετησειςτσιμπατε λουτσους ανωμαλοι
για δωσε κανα σημειο να κανω τις τοποθετησειςτσιμπατε λουτσους ανωμαλοι
Ξέχασα επίσης και το γαμάτο Aigues Mortes. Η δύναμή του είναι ότι είναι στα όρια ανάμεσα Camargue και παραλιακής Montpellier και είναι μία μεσαιωνική πόλη με τείχη γύρω γύρω, αλλά πολύ τουριστική. Από κει χτυπάς Camargue νοικιάζοντας αυτοκίνητο, αλλά καλύτερα τζιπάκι για να έχεις πρόσβαση παντού, επειδή είναι κακοτράχαλη περιοχή για περιπέτεια. Μπορείς να νοικιάσεις βέβαια και άλογο για μικρότερες αποστάσεις, αν πχ θες να δώσεις τέτοια εμπειρία σε γκόμενα. Αλλά χτυπάς ταυτόχρονα και παραλιακή για νυχτερινή ζωή σε Grande Motte ή και Montpellier. Montpellier το 1/5 είναι φοιτητές δηλ 70 000, οπότε ας βάλουμε 35 000 φοιτήτριες. Μέχρι τα 40 γαμάς αδυσώπητα και σχεδόν ανέξοδα.αυτο το πρωτο ειναι ωραιο δεν το ξερα αν και κοντα σεν τροπε
καλημεριζω ποιητικα,ερωτικα,
σου εχω αποστολη....Γαμησες ψες δηλαδή.
Σήμερα είναι η ημέρα της ομορφιάς. Επιτρέπεται.εβαλα και καρδουλα σε στορυ ινσταγκραμικου μουνετου τι πιρφορος εχω γινει τι πιρφορος
τι μερα ομορφιας ρε;εχουν δει τα μελη του μπου;Σήμερα είναι η ημέρα της ομορφιάς. Επιτρέπεται.
σου εχω αποστολη....
θα βρεις ενα ΣΚ που μπορεις,θα πας απο τεμπελη-Ρεζ,θα τον παρεις με την αμαξαρα σου και θα ροβολησετε Αθηνα να τα πουμε τρελιαρικα...Σ’ ακουω
Σήμερα είναι η ημέρα της ομορφιάς. Επιτρέπεται.
ουρι του παραδεισου ειναι ουριΣήμερα είναι η ημέρα της ομορφιάς. Επιτρέπεται.
δωσε ίνσταγκραμ σου στον Αθηναιο που το θελειουρι του παραδεισου ειναι ουρι
θα βρεις ενα ΣΚ που μπορεις,θα πας απο τεμπελη-Ρεζ,θα τον παρεις με την αμαξαρα σου και θα ροβολησετε Αθηνα να τα πουμε τρελιαρικα...
και μια φωτοτυπια της ταυτοτητας σου θελωδωσε ινσταγραμ σου στον Αθηναιο που το θελει
και μια φωτοτυπια της ταυτοτητας σου θελω
Μπραμπ ινστα,ταυτοτητα δικη σου να δω κατι που θελωτου Μπραμπ φαντάζομαι εννοείς
δωσε ίνσταγκραμ σου στον Αθηναιο που το θελει
μου εχει δανεισει ενας φιλος την δικη του , σου κανει και αυτη , σαν να ειμαι εγω ειναι , ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩΜπραμπ ινστα,ταυτοτητα δικη σου να δω κατι που θελω
Της μουναρας θεμε να στείλουμε φωτός.δωσε ίνσταγκραμ σου στον Αθηναιο που το θελει
τυπε θα πας να βγαλεις κανενα δανειο?και μια φωτοτυπια της ταυτοτητας σου θελω