Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.208
- Πόντοι
- 3.656
οσα μπορεις και λιγα παραπανωΠόσα θα χάσω?
οσα μπορεις και λιγα παραπανωΠόσα θα χάσω?
Πόσα θα χάσω?
Φτιάξε σύστημα με χρονοδιάγραμμα μέγεθος απόδοσης και αρχικό κεφάλαιο.οσα μπορεις και λιγα παραπανω
Πότε ξεκινάνε οι νέες εγγραφές?5€ στη χειρότερη αλλά έχεις μείνει πίσω τέσσερις μέρες.
δινεις 100 ευρω και σε μια βδομαδα εχεις 800Φτιάξε σύστημα με χρονοδιάγραμμα μέγεθος απόδοσης και αρχικό κεφάλαιο.
Και ίσως σε ακολουθησω
Εγγυημένο?δινεις 100 ευρω και σε μια βδομαδα εχεις 800
τσιμεντοΕγγυημένο?
Πότε ξεκινάνε οι νέες εγγραφές?
Ναι αλλά αν χάνεις από τη πρώτη φορά είναι πολλά τα τάλαρα.Μπορείς να ακολουθείς κάθε μέρα με το πόσο της αρεσκείας σου, στο νήμα μου. Το νόημα είναι να ξεκινήσεις με 5€. Έτσι εάν χάσουμε στην πορεία, δεν χάνεις κάτι το ιδιαίτερο. Αργά και σταθερά ώστε να μην έχουμε άγχος κτλ.
Το ταξίδι: 5-10-20-40-80-160-320-640-1280-2500-5000-10000-20000-40000.
Κάπου στα 5000, ίσως έχουμε όριο. Εάν γίνει αυτό, θα τελειώσουμε εκεί. Η 365 λογικά δεν θα βάλει κάποιο όριο.
Δες τα, σπαρταράνε.
Φοβάμαι τον betατζη.τσιμεντο
Μπα όχι, δεν είχα τέτοια πρόθεση. Πίνω τον καφέ μου, και όπως κάθε μέρα, κοιτάω δουλειές (taskmanager) και καιρό (weather applet) κι έτσι μου ήρθε αυθόρμητα. Ο μόνος στον οποίο το χτυπάω είναι ο @Τροβαδούρος , επειδή έχει πάθει Riviera Syndrom και κοιτάει να με μειώσει ότι κακοπερνάω και λοιπές μαλακίες. 27 χρόνια εδώ κακοπερνάω, αλλά παρόλα αυτά δεν επιστρέφω Ελλάδα, τι να πεις με το μαλάκα...Πάντα καλοκαίρι έχει στη Ριβιέρα, μη μας το χτυπάς συνέχεια.
τυπε για πες κανα καλο κρυφο διαμαντι ριβιερα να παμεΜπα όχι, δεν είχα τέτοια πρόθεση. Πίνω τον καφέ μου, και όπως κάθε μέρα, κοιτάω δουλειές (taskmanager) και καιρό (weather applet) κι έτσι μου ήρθε αυθόρμητα. Ο μόνος στον οποίο το χτυπάω είναι ο @Τροβαδούρος , επειδή έχει πάθει Riviera Syndrom και κοιτάει να με μειώσει ότι κακοπερνάω και λοιπές μαλακίες. 27 χρόνια εδώ κακοπερνάω, αλλά παρόλα αυτά δεν επιστρέφω Ελλάδα, τι να πεις με το μαλάκα...
Επίσης δεν ισχύει το πάντα καλοκαίρι, το χειμώνα μπορεί να πιάσει και κάτω από το μηδέν. Γενικώς όμως ο καιρός είναι καλός. Πάντως εγώ με τις καλοκαιρινές ζέστες δεν τη βρίσκω και πολύ. Μάης και Σεπτέμβρης είναι οι καλύτεροί μου μήνες και περισσσότερο ο Σεπτέμβρης, γιατί μετά από την καλοκαιρινή παύση ξεκινάς με νέα σχέδια. Κανονικά η πρωτοχρονιά έπρεπε να είναι το Σεπτέμβρη.
Ναι αλλά αν χάνεις από τη πρώτη φορά είναι πολλά τα τάλαρα.
Αν υποψιαστώ ότι κανεις ερωτήσεις δεξιά και αριστερά και έρχεσαι μετά εδώ και μας το παίζεις έξυπνος θα φαρμακωθω με σημεία του μπιχλα.τυπε για πες κανα καλο κρυφο διαμαντι ριβιερα να παμε
Αν υποψιαστώ ότι κανεις ερωτήσεις δεξιά και αριστερά και έρχεσαι μετά εδώ και μας το παίζεις έξυπνος θα φαρμακωθω με σημεία του μπιχλα.
Κυανή Ακτή (δηλ. από Τουλώνα προς Ιταλία), όλα είναι λίγο πολύ γνωστά πλην ίσως του Port Grimaud που είναι σαν μικρή Βενετία.τυπε για πες κανα καλο κρυφο διαμαντι ριβιερα να παμε
αυτο το πρωτο ειναι ωραιο δεν το ξερα αν και κοντα σεν τροπεΚυανή Ακτή (δηλ. από Τουλώνα προς Ιταλία), όλα είναι λίγο πολύ γνωστά πλην ίσως του Port Grimaud που είναι σαν μικρή Βενετία.
Κεντρικά, δηλ. Προβηγγία, τα ίσως άγνωστα είναι η Avignon κατά τον Ιούλιο με το Φεστιβάλ κινηματογράφου καθώς και τo Baux de Provence που είναι σε βουνό.
Δυτικότερα, η περιοχή Camargues, που είναι σαν Φαρ Ουέστ (έχει και καουμπόηδες-ισσες με κοπάδια γελάδια) είναι μοναδική εμπειρία, αλλά θέλει αυτοκίνητο.
Μετά είναι η παραλιακή λωρίδα Montpellier, όπου είμαι εγώ, μικρή άγνωστη κοσμοπολιτική ζώνη. Προς Ισπανία ίσως είναι άγνωστη η πόλη Carcassone.
Μετά πάμε Ανδόρρα που πέφτει λίγο μακρύτερα και δεν είναι τόσο γνωστός προορισμός, αλλά εξελίσσεται ραγδαία.