brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.753
- Πόντοι
- 2.606
Λες ότι την πλήρωσες για να γαμησεις και δεν την πληρώνεις ποτέτην κληση πως πληρωνεις οταν δεν την εχεις δεν ξερω
Λες ότι την πλήρωσες για να γαμησεις και δεν την πληρώνεις ποτέτην κληση πως πληρωνεις οταν δεν την εχεις δεν ξερω
Τι έγινε δλδ;την κληση πως πληρωνεις οταν δεν την εχεις δεν ξερω
η στο φαναρι εκει που την στηνουν , εκει που εινια η μαλακια η κοκκινη με το νερο ή καμια βούτα ..Μου έχουν
πάρει το δίπλωμα με κάτω από 100 χιλιόμετρα για ταχύτητα τροχαία ελληνικού μάντεψε που
Ριμπαςη στο φαναρι εκει που την στηνουν , εκει που εινια η μαλακια η κοκκινη με το νερο ή καμια βούτα ..
Για πες
χαρτοπολεμος στην Εθνικη οδοΤι έγινε δλδ;
Ριμπας
πας γκομενακια στο αχιλλειον?ουτε ο ιδιοκτητης του δεν παει πλεον.Ριμπας
θα ειχε παει με το παπι για κοντρεςπας γκομενακια στο αχιλλειον?ουτε ο ιδιοκτητης του δεν παει πλεον.
Εκεί είναι το τμήμα φίλε βάρο, Κηφισιά.ειχες παρκαρει πανω στην εθνικη οδο?
δεν του φτανει η βενζινη ουτε μεχρι τη λιμνη.θα ειχε παει με το παπι για κοντρες
της κηφισιας ειναι στην κατω κηφισια κοντα στην πλατεια πισω απο τον θανοπουλο.Εκεί είναι το τμήμα φίλε βάρο, Κηφισιά.
γλυφαδα μην φοβασαι δεν εχει τροχαια.Σε λίγο θα πηγαίνουμε Χαλκίδα και θα μας έρχεται από τροχαία Γλυφάδας...
Σωστά, τον Θανόπουλο δεν θυμόμουν.της κηφισιας ειναι στην κατω κηφισια κοντα στην πλατεια πισω απο τον θανοπουλο.
απ'όλα εχω περασει απ'ολα.Σωστά, τον Θανόπουλο δεν θυμόμουν.
Πότε πήγες, για πες...
Ναι και ο διοικητής ήταν τότε γαμησε τα για να τις πάρωχαρτοπολεμος στην Εθνικη οδο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι εκανες ρε μαλακα εκει ;;;
Του Ελληνικου φτανουν εως εκει κάτω ;
Εκεί πιο κάτω μένει κι ο σφακιανακης ψηλά στο βράχο στα σπίτια που βλέπειςθα ειχε παει με το παπι για κοντρες
μπορει να ειναι και η 4 φορά που μου το λες !!Εκεί πιο κάτω μένει κι ο σφακιανακης ψηλά στο βράχο στα σπίτια που βλέπεις
Μην κοιτάς που έκανα γαργάρα για την κλήση που πρέπει να την πληρώσεις εσυ ….απλά ήθελα να περάσει μήπως χάψουν τα μέλη μελι μέλοι ότι δεν θα πας με την πινέζα μαζί στα βουνάμπορει να ειναι και η 4 φορά που μου το λες !!
Σαν του παπουδες καταντησες , που λες συνεχεια τα ιδια
το ξερω οτι την εκανες γαργαραΜην κοιτάς που έκανα γαργάρα για την κλήση που πρέπει να την πληρώσεις εσυ ….απλά ήθελα να περάσει μήπως χάψουν τα μέλη μελι μέλοι ότι δεν θα πας με την πινέζα μαζί στα βουνά
Σώπα ρε τυπε τι μας λες δεν το καταλάβαμε ότι ήταν ο κηπουρός…το ξερω οτι την εκανες γαργαρα
δεν την εφαγα εγω την κληση μωρε μαλακα , απλα το αυτοκινητο μου ηταν , δεν οδηγουσα εγω