Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.907
- Πόντοι
- 2.606
Ναι γμτ μπελά μου...παλι μαρουσι μαν?
Λες και με βάλανε στόχο.
Ναι γμτ μπελά μου...παλι μαρουσι μαν?
να βρουμε πρωτα τα 350 ομως φιλαράκοπρεπει να βρουμε νεο αβαταρ του μπραμπ.
Να σε γαμησω καργιολη ….μην της το πεις και την στεναχωρησεις ομως ..
να χαραξεις το αυτοκινητο του μουνοπανα σεκουριτα.Ναι γμτ μπελά μου...
Λες και με βάλανε στόχο.
Να σε γαμησω καργιολη ….
Δεν αντέχω να την δω κλαμένη
πες μου περιοχη και για ποιο λογο?να βρουμε πρωτα τα 350 ομως φιλαράκο
Δεν βγαίνει αυτός από εκεί ποτέ μόνο αν αναλάβει Αθηναίος την αλλαγή αλκα αυτός είναι ικανός να μπερδευτεί και να μου βάλει καμία μαριζα Κοχπρεπει να βρουμε νεο αβαταρ του μπραμπ.
Βάλε και κάτι παραπάνω για ψυχική οδύνη...πες μου περιοχη και για ποιο λογο?
βαλε την ζωζω οσο προλαβαινεις.Δεν βγαίνει αυτός από εκεί ποτέ μόνο αν αναλάβει Αθηναίος την αλλαγή αλκα αυτός είναι ικανός να μπερδευτεί και να μου βάλει καμία μαριζα Κοχ
Εθνικη οδο υψος μετα τον Λαινοπουλοπες μου περιοχη και για ποιο λογο?
αρα τροχαια κηφισιας ειναι πανομουνια αυτα.στειλε τον μπραμπ με κερασμα σουβλακια ισως τους λυγισει.Εθνικη οδο υψος μετα τον Λαινοπουλο
Υπερβολικη ταχυτητα ( ευτυχως εγραψαν γι αυτο μονο )
επισης αφαιρεση διπλωματος 60 ημερες , αλλα μην σε απασχολει αυτο , ας το κρατησουν
νομιζω εθνικων οδων εγραφε , ΝΟΜΙΖΩαρα τροχαια κηφισιας ειναι πανομουνια αυτα.στειλε τον μπραμπ με κερασμα σουβλακια ισως τους λυγισει.
ο Μπραμπ ειναι καψουρης τωρα, θα τον στειλω απο εκει και θα λεει τον πονο του για το μουνετο που δεν θα γαμησει, καθισμενος σε μια καρεκλα με στριφτο τσιγαρο στο χεριαρα τροχαια κηφισιας ειναι πανομουνια αυτα.στειλε τον μπραμπ με κερασμα σουβλακια ισως τους λυγισει.
Λογικά είναι το τμήμα στο ρεύμα προς Λαμία, στα παλιά φανάρια δεξιά. Προς το Pines...αρα τροχαια κηφισιας ειναι πανομουνια αυτα.στειλε τον μπραμπ με κερασμα σουβλακια ισως τους λυγισει.
να πας τροχαια κηφισιας και να τους καταγγειλεις οτι τους τρωνε την δουλεια.νομιζω εθνικων οδων εγραφε , ΝΟΜΙΖΩ
πάρει το δίπλωμα με κάτω από 100 χιλιόμετρα για ταχύτητα τροχαία ελληνικού μάντεψε πουΕθνικη οδο υψος μετα τον Λαινοπουλο
Υπερβολικη ταχυτητα ( ευτυχως εγραψαν γι αυτο μονο )
επισης αφαιρεση διπλωματος 60 ημερες , αλλα μην σε απασχολει αυτο , ας το κρατησουν
την κληση πως πληρωνεις οταν δεν την εχεις δεν ξερωΛογικά είναι το τμήμα στο ρεύμα προς Λαμία, στα παλιά φανάρια δεξιά. Προς το Pines...
Εκεί έτρεχα και για μένα.
(όχι στο Pines... )
ειχες παρκαρει πανω στην εθνικη οδο?Λογικά είναι το τμήμα στο ρεύμα προς Λαμία, στα παλιά φανάρια δεξιά. Προς το Pines...
Εκεί έτρεχα και για μένα.
(όχι στο Pines... )
ειχες παρκαρει πανω στην εθνικη οδο?
κορτοπιτα που θα φαμε?σορρυ δεν ειχα δει το μου ειχαν και σε περασα για αλβανο.Μου έχουν
πάρει το δίπλωμα με κάτω από 100 χιλιόμετρα για ταχύτητα τροχαία ελληνικού μάντεψε που