athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.288
- Πόντοι
- 12.756
τι να βαλω γραμματια 1300 ευρω ρε;Ζωντόβολος, 500 άτοκες δόσεις και ησυχάζει το κεφάλι σου.
τι να βαλω γραμματια 1300 ευρω ρε;Ζωντόβολος, 500 άτοκες δόσεις και ησυχάζει το κεφάλι σου.
δεν εχει κανα προγραμμα ο δικος σου ο σωτηρας να του κανει , για τον Κουλη λεω για να μην μπερδευτεις και μας πεις για τον ΑλεξΖωντόβολος, 500 άτοκες δόσεις και ησυχάζει το κεφάλι σου.
Ζωντόβολος βάζει γραμμάτια και 50 ευρώ ηλεκτρική σκούπα.τι να βαλω γραμματια 1300 ευρω ρε;
Αφοί η γυναίκα θα τα πληρώσει,έχεις δει πολλές φορές νοικαρηδες να πληρώνουν ζημιές.αγοράζεις και τα 2 , γιατι για 1300 ευρω σε βλεπω να κοιμασαι σε χαρτοκουτα
σιγα μην πληρωνω 3 χρονια..ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ γιατι ειμαι ο ΑΝΤΡΑΣ του σπιτιουΖωντόβολος βάζει γραμμάτια και 50 ευρώ ηλεκτρική σκούπα.
το ξερω ειναι ντροπη τοσο μικρο ποσο , βαλε για 20.000 σε μενα και σου δινω τα 1300τι να βαλω γραμματια 1300 ευρω ρε;
Όχι δε βάζουμε προγράμματα για νέες συσκευές, είδαμε και πάθαμε να τους πείσουμε να βγάλουν από τη μπρίζα και αυτές που έχουν.δεν εχει κανα προγραμμα ο δικος σου ο σωτηρας να του κανει , για τον Κουλη λεω για να μην μπερδευτεις και μας πεις για τον Αλεξ
ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ αν τα πληρωνε η κυρα δεν θα κουβεντιαζαμε τωρα θα ανοιγα ΛαγκαβουλινΑφοί η γυναίκα θα τα πληρώσει,έχεις δει πολλές φορές νοικαρηδες να πληρώνουν ζημιές.
υπαρχει και άλλη λυση , αλλα ειναι πιο περιπλοκηΖΩΝΤΟΒΟΛΟ αν τα πληρωνε η κυρα δεν θα κουβεντιαζαμε τωρα θα ανοιγα Λαγκαβουλιν
Εντάξει, μπορείς να κάτσεις να τ ακούς κανένα 6μηνο μέχρι να το πάρεις απόφαση. Απλά μετά θα πρέπει να κάνεις και την αφαίρεση του αέρινου όγκου που θα έχει συσωρρευθεί στους όρχεις σου.σιγα μην πληρωνω 3 χρονια..ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ γιατι ειμαι ο ΑΝΤΡΑΣ του σπιτιου
γαμα την καλυτερα να σωπασει και πλεντα εσυ αυτο δεν θα σου κοστισει η κανε μπουκα αυτο μπορει να σου κοστισειτο λοιπον...χαλασε το στεγνωτηριο..πανακριβο ζιμενς...χαλασε και το πλυντηριο πιατων...εσκασα 250 ευρω,δεν φτιαχνεται γιατι ειναι η πλακετα και δεν συμφερει,μου γυρνανε τα λεφτα πισω...
Η ΚΥΡΑ το λοιπον θελει στεγνωτηριο και πλυντηριο πιατων..και επειδη ειναι και μη σπαταλη και τα 2 κανουν 1300 ευρω..
Φυσικα μου γυρισαν τα ματια και κοντεψα να βγαλω καρκινο και της ειπα οχι...
κριση,ακριβεια,ρευματα δε παιζει...ασε που κανω και οικονομια στο ρευμα..
ΜΟΥ ΠΡΗΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ομως καθε μερα και εγω οπως ειναι φυσικο ανθισταμαι και λεω ΟΧΙ..
γνωμη σου
Έλα να σε δανείσω τα δικά μου για κάνα μήνα και μετά θα κανονίσουμε μπούκα να τα πάρω πίσω.ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ αν τα πληρωνε η κυρα δεν θα κουβεντιαζαμε τωρα θα ανοιγα Λαγκαβουλιν
για πες γιατι μου αραδιαζει οτι θα παει να τα παρει μονη της αλλα παλι εγω θα τα πληρωσω εμμεσαυπαρχει και άλλη λυση , αλλα ειναι πιο περιπλοκη
που να μην την γαμουσα κιολας ρε...γαμα την καλυτερα να σωπασει και πλεντα εσυ αυτο δεν θα σου κοστισει η κανε μπουκα αυτο μπορει να σου κοστισει
καλο και αυτο , θα γλυτωσει και τα μεταφορικα΄ επιστροφηςΈλα να σε δανείσω τα δικά μου για κάνα μήνα και μετά θα κανονίσουμε μπούκα να τα πάρω πίσω.
για πες γιατι μου αραδιαζει οτι θα παει να τα παρει μονη της αλλα παλι εγω θα τα πληρωσω εμμεσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα εκτεθω ειμαι αναγνωρισιμοςανοιξε onlyfans δικό σου ... εχει εδω μεσα κοσμο που θελει να δει την κωλοτρυπα σου..
αν δεν παει καλα , που δεν θα παει , πες της οτι εκανες την προσπαθεια σου
βαζε κουτσουρα στον πατο σου να τους μπερδεψεις να νομιζουν οτι βλεπουν αλλο μελοςθα εκτεθω ειμαι αναγνωρισιμος
Τι έχουν κάνει μωρέ μλκ εγώ άλλαξα όλη τη κουζίνα ΟΛΗ μέχρι πιάτα και συ μου λες για ένα στεγνωτηρια.50 ατομα διαβαζουν...θα ειναι πολλοι που εχουν καει σαν και μενα
να μου στειλει βιντεακια του ο Λιλας;καλη ιδεα θα βαζω να παιζουν αυταβαζε κουτσουρα στον πατο σου να τους μπερδεψεις να νομιζουν οτι βλεπουν αλλο μελος