Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 41.609
- Πόντοι
- 10.411
Του σαντμαν θα είναιμ'εχει καρφωσει ματι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το φοβαμαι το ματι
Του σαντμαν θα είναιμ'εχει καρφωσει ματι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το φοβαμαι το ματι
Σου χάλασα τη μανέστρα τι να κάνουμε μην το παίρνεις κατάκαρδα απλά μου αρέσει να παίζω με προπετες σαν και σένακαλα παπουλη , οτι πεις![]()
![]()
![]()
δεν θα πεσω και στα ναρκωτικα μανΣου χάλασα τη μανέστρα τι να κάνουμε μην το παίρνεις κατάκαρδα απλά μου αρέσει να παίζω με προπετες σαν και σένα
Υπαρχει κλινικη για απεξαρτηση απο τα μουνια?
παιξε μπαλιτσαΕισαι μαλακας...εσκασε τλ και ξαναβγαινω... ειμαι πολυ επιρεπης ρε πουστη μου
Ειμαι σε ταξι που με παει σε κατι περιεργες βολτες υμητο....ψαχτε με ρε μαλακες αυριοπαιξε μπαλιτσα
Εντάξει αδελφέ έστειλα εγώ παιδιά δικά μου να σε φέρουν,μην ανησυχειςΕιμαι σε ταξι που με παει σε κατι περιεργες βολτες υμητο....ψαχτε με ρε μαλακες αυριο
Είσαι στο σωστό μέρος μπρο, εδώ θα βρεις το δρόμο σου, ΕΔΩ.Υπαρχει κλινικη για απεξαρτηση απο τα μουνια?
Τι έφαγες και σε πείραξε;
διαβαζα λιγο αλεξ και γκρικ σοσιαλιστΤι έφαγες και σε πείραξε;
Αφού σε γυρίσανε σώο από τον Υμμητό, άγιο έχεις, ΑΓΙΟ.αλλη μια γαμημενη μερα ξεκινησε
εμπλεξα μπρο....θα καθομαι ησυχος απο δω και περα...θα παντρεφτωΑφού σε γυρίσανε σώο από τον Υμμητό, άγιο έχεις, ΑΓΙΟ.
αντε πες γιαυτο ειμαστε εδω να βοηθησουμε...εμπλεξα μπρο....θα καθομαι ησυχος απο δω και περα...θα παντρεφτω
δεν λεω θα με εμπαιζετε ....αντε πες γιαυτο ειμαστε εδω να βοηθησουμε...
*χωσε και 1000 εκατομμυρια σημερα στο χατ τρικ του μαριου τσαουση (τελειωμενο αυτο απο μεσα μου το ειπαν αυτο δεν το εμαθες απο μενα ομως)