athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.603
- Πόντοι
- 12.756
αυτο πραγματικα μου εχει ριξει την ψυχολογιατεμπελαρος , αλλα και τσιγκουνης , αυτο ειναι το χειροτερο

αυτο πραγματικα μου εχει ριξει την ψυχολογιατεμπελαρος , αλλα και τσιγκουνης , αυτο ειναι το χειροτερο
αυτο πραγματικα μου εχει ριξει την ψυχολογια![]()
του εχει μεινει απο τους χωρισμους , που εμενε πανι με πανιαυτο πραγματικα μου εχει ριξει την ψυχολογια![]()
πολυ ζεστα το εχεις παρει το θεμα με το γλυφομουνι..Ρε μουνια για αυτό φτερνιζομουνα ;
Τυπε τι υπονοείς ότι δεν μου σηκώνεται;πολυ ζεστα το εχεις παρει το θεμα με το γλυφομουνι..
μηπως εισαι γλυφομουνάκιας παθιασμένος;
πεφτεις με τα μουτρα και γλυφεις σαν λαμπραντορακι το μπωλ με το φαγητό;
εγω δεν ειπα τιποτα ,... πως πηγε εκει το μυαλο σουΤυπε τι υπονοείς ότι δεν μου σηκώνεται;
Ε έλα πες μου εσύ τώρα και δεν με γαργαλάει ο προστάτης μουεγω δεν ειπα τιποτα ,... πως πηγε εκει το μυαλο σου
πολυ ζεστα το εχεις παρει το θεμα με το γλυφομουνι..
μηπως εισαι γλυφομουνάκιας παθιασμένος;
πεφτεις με τα μουτρα και γλυφεις σαν λαμπραντορακι το μπωλ με το φαγητό;
Κούτα ο μεγιστάνας διάβασε ότι έχυσες τρεισ φορές και πήγε και αγόρασε ματζουνια να το κάνει κι αυτος δοκιμάζει βανίλια υποβρύχιο σε νερό του ΚαματερούΕεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεε καριολιααααααααα....
Ε έλα πες μου εσύ τώρα και δεν με γαργαλάει ο προστάτης μου
τετοιος ειναι ο δικος μας Αθηναίεαυτο πραγματικα μου εχει ριξει την ψυχολογια![]()
αυτη η πουστρα η Χαλυβδογατα ο πουστροκλωνος φταιειΛείπει ο Καραμάνης γμτ![]()
Έχει περάσει καιρός από τότε,δεν τον είχα για τόσο πεισματάρη τον Στράτοαυτη η πουστρα η Χαλυβδογατα ο πουστροκλωνος φταιει
ειναι....Έχει περάσει καιρός από τότε,δεν τον είχα για τόσο πεισματάρη τον Στράτο
ποσα κιλα λες να εχει γίνει τωρα ;ειναι....
Ελπίζω να είναι καλά ο μλκς,το έχω σίγουρο ότι μας παρακολουθείειναι....