Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.607
- Πόντοι
- 12.756
μονο αμα ηταν εδω μεσα θα ηταν καλα .. εξω ο κοσμος ειναι κακοςΕλπίζω να είναι καλά ο μλκς,το έχω σίγουρο ότι μας παρακολουθεί
μονο αμα ηταν εδω μεσα θα ηταν καλα .. εξω ο κοσμος ειναι κακοςΕλπίζω να είναι καλά ο μλκς,το έχω σίγουρο ότι μας παρακολουθεί
Είναι αλλά δεν λογκάρει....τι κακός,μέσα στα σκατά και την σήψη από πάνω μέχρι κάτω είναιμονο αμα ηταν εδω μεσα θα ηταν καλα .. εξω ο κοσμος ειναι κακος
Εσύ ρε μουνι έξω δεν ήσουν; που είχε μουνια ? Που είναι το μουνι που κουβαλησες σπίτι?μονο αμα ηταν εδω μεσα θα ηταν καλα .. εξω ο κοσμος ειναι κακος
η αφροκρεμα ειμαστε εμειςΕίναι αλλά δεν λογκάρει....τι κακός,μέσα στα σκατά και την σήψη από πάνω μέχρι κάτω είναι
πολυ μουνι εξω κολλητε μου , ΠΟΛΥ ΜΟΥΝΙΕσύ ρε μουνι έξω δεν ήσουν; που είχε μουνια ? Που είναι το μουνι που κουβαλησες σπίτι?
Πέτα καμία καποτα για ξεκάρφωμα στο καλαθάκι στο μπάνιο να την βρει η πινέζα τη Δευτέρα μετα το ρεπό μην καταλάβει ότι εισαι άχρηστοςπολυ μουνι εξω κολλητε μου , ΠΟΛΥ ΜΟΥΝΙ
Ποτέ δεν κουβαλαω σαββατιατικα μουνια σπιτι .. μονο μουνια καθημερινής , που ειναι πιο λαρτζ
γραφεις απο το κινητο βρε μαλακα και πρεπει να μαντευουμε!!!Πέτα καμία κάποια για ξεκάρφωμα στο καλαθάκι στο μπάνιο να την βρει η πινέζα τη Δευτέρα μετα το ρεπό μην καταλάβει ότι εισαι άχρηστος
και να σου πω κολλητε μουΠέτα καμία καποτα για ξεκάρφωμα στο καλαθάκι στο μπάνιο να την βρει η πινέζα τη Δευτέρα μετα το ρεπό μην καταλάβει ότι εισαι άχρηστος
Είμαι στο παράθυρο και παρακολουθώ την ζωή να φεύγεικαι να σου πω κολλητε μου
στα 55 γαμάς καθόλου ή εχεις παρει σβαρνα τις ταβερνες επειδη σε αφησε το σπορ ;; και το παιζεις Χατζηφωτίου
![]()
Είναι
Είμαι στο παράθυρο και παρακολουθώ την ζωή να φεύγει
Ωραίο μουνι η ζωή
Και ομορφαντρες. Αυτο που το βαζεις;η αφροκρεμα ειμαστε εμεις
τιμιοι
σοβαροι
παντελονατοι
με γνωσεις σε
φαγητο
εξοδους
ιατρικες γνωματευσεις
και πανω απο ολα ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΖΩΗΣ
Χαρακτηριστικό των ανόητων είναι τα αυθαίρετα συμπεράσματα το 67 δεν είναι χρονολογία γέννησης φίλε μου
καλα παπουλη , οτι πειςΧαρακτηριστικό των ανόητων είναι τα αυθαίρετα συμπεράσματα το 67 δεν είναι χρονολογία γέννησης φίλε μου![]()