baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.926
- Πόντοι
- 6.035
Εσύ δε μπαίνεις σε εκείνους τους δρόμους τυπε , δεν βάζουν σκουρόχρωμουςοκ δεν ημουν εγω τοτες.![]()
![]()
![]()
Λάδι η θάλασσα, λάδιτοσο μακρυνο ταξιδι πρεπει να σε επιασε ναυτια.![]()
εχει να κρεμασει κουρτινες ... γι αυτο χαθηκε , ειναι πανω στην σκαλα και περναει κρικους ... Ο Πετρουνιας των οικιακωνΛάδι η θάλασσα, λάδι
Εσυ τι λέει, τελείωσες με το σιδέρωμα;![]()
για γαργαλησου να δουμε.Εσύ δε μπαίνεις σε εκείνους τους δρόμους τυπε , δεν βάζουν σκουρόχρωμους
εκει εσυ μπορεις να κυκλοφορησεις μεσα σε μπατσικο στο πισω καθισμα με χειροπεδες περασμενες .. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙγια γαργαλησου να δουμε.κυκλοφορω ρηγιλλης και γυρω δρομους και με προσκυναει και η κλουβα των ματ.
![]()
μλκ η χειροτερη μου ειναι τα χαλια βαλε βγαλε πλυνε σκουπισε,τριψε κουβαλα κλπ.εχει να κρεμασει κουρτινες ... γι αυτο χαθηκε , ειναι πανω στην σκαλα και περναει κρικους ... Ο Πετρουνιας των οικιακων
αφου παιρνεις απο τα φθηνα του γιουσουρουμ ρε μαλακα , γιατι δεν τα πετάς και του χρόνου να παρεις καινουργια ;μλκ η χειροτερη μου ειναι τα χαλια βαλε βγαλε πλυνε σκουπισε,τριψε κουβαλα κλπ.
στησιχωρου,λυκειου,μουρουζη τα παιζω στα δαχτυλα.εκει εσυ μπορεις να κυκλοφορησεις μεσα σε μπατσικο στο πισω καθισμα με χειροπεδες περασμενες .. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ
Πήγες θεμιστοκλειο?στησιχωρου,λυκειου,μουρουζη τα παιζω στα δαχτυλα.
στησιχωρου,λυκειου,μουρουζη τα παιζω στα δαχτυλα.
Ιδρώνεις κιόλας ε...μλκ η χειροτερη μου ειναι τα χαλια βαλε βγαλε πλυνε σκουπισε,τριψε κουβαλα κλπ.
σου πουλαω περσικο,γνησιο παλαιας κοπης εχεις τα φραγκα να το παρεις?αφου παιρνεις απο τα φθηνα του γιουσουρουμ ρε μαλακα , γιατι δεν τα πετάς και του χρόνου να παρεις καινουργια ;
Μηπως θα τα θυμαται και κανεις πως ειναι για να καταλαβει τι κανεις ..
Ειχε παει Μουρουζη , στα στουντιο της ΕΡΤ να κλεψει κατι λαμπεςΠήγες θεμιστοκλειο?
εριξα και κερμα στα μηχανηματα δεν εβαλα πετονια.Πήγες θεμιστοκλειο?
Ειχε παει Μουρουζη , στα στουντιο της ΕΡΤ να κλεψει κατι λαμπες![]()
![]()
![]()
Έχεις τίποτα σε μοκέτα;σου πουλαω περσικο,γνησιο παλαιας κοπης εχεις τα φραγκα να το παρεις?
στην πυροσβεστικη και στο αστυνομικο τμημα εκει στην αρχη της ρηγιλλης στο στενο μεσα αν με πιανεις.Ειχε παει Μουρουζη , στα στουντιο της ΕΡΤ να κλεψει κατι λαμπες![]()
![]()
![]()
αφου ρε μαλακα σε σπιρτοκουτο ζεις , σιδερωνεις στην κρεβατοκαματα , πηγαινε σε ενα Autoplus παρε 10 πατακια αυτοκινητου και πεταξε τα μεσα στο σπιτι και εισαι ετοιμος , μην σου πω θα σου περισσεψουν και για το σμαρτ .... αλλο ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥ περιουσιακο σου στοιχειο..σου πουλαω περσικο,γνησιο παλαιας κοπης εχεις τα φραγκα να το παρεις?
και στο ιδρυμα του μποδοσακη μαν αν σου λεει κατι.Ειχε παει Μουρουζη , στα στουντιο της ΕΡΤ να κλεψει κατι λαμπες![]()
![]()
![]()