Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.087
- Πόντοι
- 12.756
Κάτσε να μπει ο Χελ να το διαβάσει αυτόμουνοπανο εσενα σε ξεχασα..και ΕΣΥ εχεις αρκετο χρημα και μαλλον και μαυρο
Κάτσε να μπει ο Χελ να το διαβάσει αυτόμουνοπανο εσενα σε ξεχασα..και ΕΣΥ εχεις αρκετο χρημα και μαλλον και μαυρο
ΠΟΤΕ δανεικά σε κανέναν ''συγγενή'' & ''φίλους''το παραξενο θα ηταν να σου επεστρεφε εστω και ενας ρε συ..μουνοπαναδες...εχω δανεισει,εχω βαλει ανθρωπους σε δουλειες και στο τελος βγηκα και χρεωμενος
Και που να δίνουμε ;ΠΟΤΕ δανεικά σε κανέναν ''συγγενή'' & ''φίλους''
ΠΟΥΘΕΝΑΚαι που να δίνουμε ;
σε πολυ σπανιες περιπτωσεις που ο αλλος τα εχει πραγματικα αναγκη και υπαρχουν σαφεις ενδειξεις οτι μολις ορθοποδησει θα τα παρεις πισω..Και που να δίνουμε ;
Και πώς θα δουλέψει ο ΤΟΚΟΣ;ΠΟΥΘΕΝΑ
Έτσι έλεγα και εγώ στις τράπεζεςσε πολυ σπανιες περιπτωσεις που ο αλλος τα εχει πραγματικα αναγκη και υπαρχουν σαφεις ενδειξεις οτι μολις ορθοποδησει θα τα παρεις πισω..
Όταν ορθοποδήσει,μην τον είδατεσε πολυ σπανιες περιπτωσεις που ο αλλος τα εχει πραγματικα αναγκη και υπαρχουν σαφεις ενδειξεις οτι μολις ορθοποδησει θα τα παρεις πισω..
Να μην βοηθάμε δηλαδή ; Αφού είμαστε καλοί άνθρωποιΌταν ορθοποδήσει,μην τον είδατε
Και τι εκανες γι αυτο; Μεταξυ μας θα μεινει….3 φορές έχω δώσει δανεικά φέτος ... Δεν μου έχει επιστραφεί τίποτα
Πόσες φορές στην ζωή σου έδωσες δανεικά και τα πήρες πίσω?Και πώς θα δουλέψει ο ΤΟΚΟΣ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έτσι έλεγα και εγώ στις τράπεζες
2 περιπτωσεις μου ετυχαν που ο ενας μου τα εδωσε πισω και ο αλλος που χωθηκε σε δουλεια απο εμενα δεν χαθηκε και σχεδον καθε εβδομαδα με παιρνει τηλεφωνο για να μου πει ευχαριστω κλπ που σωθηκε..σπανια αλλα υπαρχει και αυτοΌταν ορθοποδήσει,μην τον είδατε
Αυτα καλο ειναι να μη γινονται και να μη λεγονται θειο….μουνοπανο εσενα σε ξεχασα..και ΕΣΥ εχεις αρκετο χρημα και μαλλον και μαυρο
Να μου τα έδωσαν η να τα πήρα ; Έχει διαφορά , διευκρινησε τοΠόσες φορές στην ζωή σου έδωσες δανεικά και τα πήρες πίσω?
Ο χελ ο καημενος κανει προσπαθειες αλλα δε μπορει το παλληκαρι, καλος αλλα ατυχος….Κάτσε να μπει ο Χελ να το διαβάσει αυτό
Να στα έδωσαν...Να μου τα έδωσαν η να τα πήρα ; Έχει διαφορά , διευκρινησε το
50% αλλα ηξεραν οτι δεν ειχαν αλλη επιλογηΝα στα έδωσαν...
Στο υπόλοιπο 50% τα πήρες?50% αλλα ηξεραν οτι δεν ειχαν αλλη επιλογη![]()
"πουλησα" το χρέος σε αλλους , που πηγαν και τα πηραν με καποιο τρόποΣτο υπόλοιπο 50% τα πήρες?
οχι αλλα για καποιο λογο που αν θελει θα μας τον πει τους την χαρισε..ακυρο το εσωσεΣτο υπόλοιπο 50% τα πήρες?
ειναι δυσκολη η ζωη, γεμάτη εκπληξειςοχι αλλα για καποιο λογο που αν θελει θα μας τον πει τους την χαρισε..ακυρο το εσωσε![]()