athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.452
- Πόντοι
- 12.756
ισχυει..και δυστυχως τις περισσοτερες φορες μονο ασχημες φασεις και ελαχιστες καλεςειναι δυσκολη η ζωη, γεμάτη εκπληξεις
ισχυει..και δυστυχως τις περισσοτερες φορες μονο ασχημες φασεις και ελαχιστες καλεςειναι δυσκολη η ζωη, γεμάτη εκπληξεις
Μλκς παντως, στα σοβαρα, εχει γινει εντελως χαβουζα το λεκανοπεδιο σε κατι τετοια, με κατι καλους φιλους με επιχειρησεις απο εκει που τα λεμε, πλεον ο δικηγορος για καθυστερημενες επιταγες και γραμματια δεν ειναι καν στις επιλογες. Μονο «οι καλοι φιλοι» πλεον διαχειριζονται τις «μικροδιαφωνιες» και τις λυνουν. Και δε μιλαμε απαραιτητα για αξιοσεβαστα ποσα."πουλησα" το χρέος σε αλλους , που πηγαν και τα πηραν με καποιο τρόπο
Ναι σε φάγε η πολύ καλοσύνη εσένα,θα πάθεις τιποταΝα μην βοηθάμε δηλαδή ; Αφού είμαστε καλοί άνθρωποι
ισχυει αλλα δεν ειναι παντα ευκολα τα πραγματα...παιζονται πουστιες απο τους καλους φιλους πολλες φορες και γενικα απο ολες τις πλευρεςΜλκς παντως, στα σοβαρα, εχει γινει εντελως χαβουζα το λεκανοπεδιο σε κατι τετοια, με κατι καλους φιλους με επιχειρησεις απο εκει που τα λεμε, πλεον ο δικηγορος για καθυστερημενες επιταγες και γραμματια δεν ειναι καν στις επιλογες. Μονο «οι καλοι φιλοι» πλεον διαχειριζονται τις «μικροδιαφωνιες» και τις λυνουν. Και δε μιλαμε απαραιτητα για αξιοσεβαστα ποσα.
Χαος.
ιεραποστολος θα ημουν , απλα με εφαγαν οι δουλειες και δεν προλαβαιναΝαι σε φάγε η πολύ καλοσύνη εσένα,θα πάθεις τιποτα
Ναι σίγουραιεραποστολος θα ημουν , απλα με εφαγαν οι δουλειες και δεν προλαβαινα
ρε μαλακα , δεν ειμαι εγω καλος ανθρωπος ;
Ναι σε ξέρω από παλιά τι κολοσφιχτης είσαι,αλλού που δε σε ξέρουν λεγε ότι θες.ρε μαλακα , δεν ειμαι εγω καλος ανθρωπος ;
Ημαρτον δηλαδη
Μετα θάνατον θα αναγνωριστω, σαν τους ευεργετες , παλιομουνοπανα ολοι σας
Τα έχουνε παίξει μαν,τα πήραμε χθες Βραζιλία μια 500Θα πείτε ρε μαλακες κανα άλλο δελτίο για σήμερα; Πάλι σας πιάνει το μελοδραματικό. Το δανεικά κι αγύριστα δε βγήκε τυχαία.
Θα βάλουμε το βαροτσο να σου κάνει άγαλμα να το στήσουμε στην αρματολών και κλεφτώνρε μαλακα , δεν ειμαι εγω καλος ανθρωπος ;
Ημαρτον δηλαδη
Μετα θάνατον θα αναγνωριστω, σαν τους ευεργετες , παλιομουνοπανα ολοι σας
Δεν φταιει κανείς ,εγώ φταίω που ήρθα στο νήμα με τα μουνόπανα να σας πω για καλοσύνη .. που να ξέρετε εσείς ,όλοι στην κολαση θα πάτεΘα βάλουμε το βαροτσο να σου κάνει άγαλμα να το στήσουμε στην αρματολών και κλεφτών
Στην Στησιχόρου θελω ,που νοίκιαζω και δίπλα ένα διαμερισματακι, να ναι καλά ο νοικιαρης ,στην ώρα του πάνταΘα βάλουμε το βαροτσο να σου κάνει άγαλμα να το στήσουμε στην αρματολών και κλεφτών
Δεν φταιει κανείς ,εγώ φταίω που ήρθα στο νήμα με τα μουνόπανα να σας πω για καλοσύνη .. που να ξέρετε εσείς ,όλοι στην κολαση θα πάτε
Όταν φτάσουν στο σταυροδρόμι της τελευταίας τους κατοικίας και θα τους πει ο τύπος εκεί στην πόρτα ότι πάνε στην κόλαση θα είναι αργά ...
Στην Στησιχόρου θελω ,που νοίκιαζω και δίπλα ένα διαμερισματακι, να ναι καλά ο νοικιαρης ,στην ώρα του πάντα
Γύρισα εγώ φίλε βάρο από Τζια...μηπως ειχαμε τπτ pussyγυρισματα σημερα?![]()
τοσο μακρυνο ταξιδι πρεπει να σε επιασε ναυτια.Γύρισα εγώ φίλε βάρο από Τζια...![]()
Όχι ρε , το 2020μηπως το κανες ανακαινιση προ 5ετιας?
![]()