Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
και αλλοι απο εδω μεσα γυροφερνουν εκει λες να γλυκαθηκαν... ξερειςΜαρτυραει χωρις ξυλο το τρυπιο παρανυφακι....
και αλλοι απο εδω μεσα γυροφερνουν εκει λες να γλυκαθηκαν... ξερειςΜαρτυραει χωρις ξυλο το τρυπιο παρανυφακι....
Γλυφοκωλιαζουν τη Τεα ολη μερα να τους πει καλησπερα;και αλλοι απο εδω μεσα γυροφερνουν εκει λες να γλυκαθηκαν... ξερεις
και αλλοι απο εδω μεσα γυροφερνουν εκει λες να γλυκαθηκαν... ξερεις
τι τσαμπα πουτσες του δινει ο Αλεξης , καλά ο αλλος ο Γεραπετριτης του την ειπε λιγο ο Αλεξης και σηκωθηκε να παρει τον λόγο και καλα για να αμυνθει και εσπαγε η φωνη του ρε μαλακα, α΄΄λλο λιγο και θα έβαζε τα κλάματα..Του ειπε ο Τελογλου τυπε οτι τον παρακολουθουσαν αυτον και την κορη του επι Τσιπρα...και καλα αυτον παει και ερχεται.Τη κορη του γιατι τη παρακολουθουσαν;Αν κανει καλα τσιμπουκια;
Καλα αυτο το μουνοπανο ο Γεραπετριτης ειναι πισω απο ολες τις βρωμιες.....τι τσαμπα πουτσες του δινει ο Αλεξης , καλά ο αλλος ο Γεραπετριτης του την ειπε λιγο ο Αλεξης και σηκωθηκε να παρει τον λόγο και καλα για να αμυνθει και εσπαγε η φωνη του ρε μαλακα, α΄΄λλο λιγο και θα έβαζε τα κλάματα..
Τι είναι αυτοι ρε μαλάκα μου ....
Το βράδυ που θα σχολασω θα γράψω με την ησυχία μου ....Θελουμε λεπτομέρειες.
Τρία τέταρτα πριν ενημερώστε με για να προετοιμαστώ ψυχολογικά.Το βράδυ που θα σχολασω θα γράψω με την ησυχία μου ....
Δεν θα μπαινετε πρωι πρωι και θα αρχιζετε τα γλυκολογα μεταξυ σας.Θα ενημερωνετε να αναψω καρβουνα,εχουμε και ενα μαγαζι να συντηρησουμεΑστον τώρα, τον πήρε χαμπάρι ακόμα και ο σαντμαν και τον πιτσιλάει.
φιλε νομιζα προς στιγμην χτες οτι σε ειχαν μπουζουριασει...τι τσαμπα πουτσες του δινει ο Αλεξης , καλά ο αλλος ο Γεραπετριτης του την ειπε λιγο ο Αλεξης και σηκωθηκε να παρει τον λόγο και καλα για να αμυνθει και εσπαγε η φωνη του ρε μαλακα, α΄΄λλο λιγο και θα έβαζε τα κλάματα..
Τι είναι αυτοι ρε μαλάκα μου ....
καλημερα παιδια...της τετας το νημα που ειναι?
Μεταφέρθηκε στην ενότητα με τα πουστροκωλομπαράδικα.καλημερα παιδια...της τετας το νημα που ειναι?
Το έφαγα.
ευχαριστω για την αποδοχη...Μεταφέρθηκε στην ενότητα με τα πουστροκωλομπαράδικα.
Φορμιωνος και Υμμητου γωνιακαλημερα παιδια...της τετας το νημα που ειναι?
μουνοπανα το καλοκαιρι τελειωσε.....
πες ρε φιλε εμπειριες καλοκαιριου γιατι ολα τα αλλα ειναι καταθλιπτικα μουνοπανα εδω μεσα...Καλά περασαμε και φέτος.
κοντα ηταν να γινει και αυτο .. αλλα επικρατησε η λογική !!φιλε νομιζα προς στιγμην χτες οτι σε ειχαν μπουζουριασει...